Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
masallah cure da se ponovim....uho me boli. S.mi krade jaja iz frizidera,ganja curice po polju ,kroz kucu citav dan vice DRAGI TITO. od dragosti stipa ,ujeda grli ljubi....a ja imam par sljiva maksuz selam za moju priju Sarajku eto...kratko i slatko javljanje iz zone sumraka
nazalost, lana jos ne moze hodati sama, napravi nekoliko koraka al je nesigurna i plasi se, nema snsage, koljena joj klecaju, tako da je pomalo vodimo za rukicu. jedva cekam da prohoda i da idemo u setnju, dosadilo mi u kuci. ja sam pravo umorna, slomi me posao i sve ovo
Vecer! mama2009, cestitam i da dugo zivite u novom domu i sto bi rekli i u bolji preselili (znam da je muka selidba ali kad jednom preselis naviknes se ) lady, pa cestitam draga, svaka cas_t marijana, i A je nekoliko puta krv curila iz nosa, bez nekog posebnog razloga, nadam se da to nije nista ozbiljno, ja je nisam vodila ljekaru zbog toga koko, pridji blize da ti jednom viknem kukuriku , sala, nadam se da te uho ne zeza mnogo tajra, nisam bas skontala kako ali vidim da R maltretira T, bas je neka, ali polako, vjerujem da ce i T znati vratiti kad i R malo poraste, mozda joj je zao tiki, duso, bas mi je zao sto su tako nemilosrdni u skoli, najbolje bi bilo da sui na bolovanju barem malo da se oporavis, a Lana zelim brz oporavak, sad ce ona trcati aBd samo dok malo ojaca, polako, njeznica je ona
Svima veliki
< Poruku je uredio sahara -- 18.10.2011 22:17:14 >
Ja sam u zaostatku nekoliko dana, pa tako da nemam pojma šta se kod koga dešava, a puno bi mi vremena trebalo da sve pročitam Mi puno šetamo, .. da iskoristimo ovo divno vrijeme. Po mojoj prognozi pogoršanje, odnosno kiša, počinje od petka, ... Pa eto, žene, da znate. Za vikend u zatvorene prostore, ... zato do tad, tutnjaža
vece i od mene . Mi imali goste skoro ispratili A. zaspo mm. spava samo mene san nece na oko, pa malo na lap. sam necel mi se oci umoriti da zaspim . Marijana , i kod A. se znalo desiti sline kad izadju budu ko sukrvice nama je od grijanja najvise preko noci radijatori prevruci . Mnn mogu mislit koliko si se prepala . I mene je A. znao tako par puta trzniti da mi srce stane u sek. al on lopov vani se sakrije nece da se javi a ja trnem , i kontam gdje je na glavnoj smo cesti nedo Bog da istrce nedo Bog . Ljubi mi ga puno lopov mali Mama2009 neka ti je sretno sa novim stanom zao mi je malene nesto je bas spopada al bit ce bolje abd brzo ozdravljenje Tajra curke su dobro vidim uzivaju kod dede neka neka . drage seke . Lady, Tiki Koka nedaj se, mah ne sekiram se ja za tebe ti si jaka zena . selebriti, dobro si rekla u petak najavljuju snijeg i u cetvrtak eto da znate sutra jos samo toplo . Pa iskoristite sutrasnji dan dobro jer nam stize prava zima brrrrrr ...
da vas pozdravimo i posaljemo veliki bolesnoj djecici
nisam nikad mislila da cu se izgubit sa ove teme,i da necu biti u toku ali i to se desi koristimo jos ovo lijepog vremena za hodanciju
malac dobro,evo gleda barneya...dobar je,necu se zalit jelo tako-tako (kolicinski) a li prekuce je jeo mahune,juce musaku a meni ko kuca
koliko vas sa ove teme dolazi na regionalno ?
felix sta je s tobom,pisala sam ti tamo ne znam hoces li vidjeti,pa nije Zenica tako daleko
jutrooooo evo mi doruckovalii on takodje ,pa sad kafenisem dok on jede keks....Svrljam po forumu,pa me ceka rucak,pranje vesa,kupovina,setnja,Adi sinoc rano zaspao,pa sam se okupala ko insan,sredila nokte,noge,isfenirala se,sredila obrve,licim na covjeka Jos kupila neke naljepnice za nokte,nadam se da nece otpasti u serpu ....
Jutrica Kako su nam djecica i mame? Marina hB pa je deckic bolje,nek tako ostane. Mama 2009 nek ja sa srecom novi stancek... I ja stizem u Zenicu aBd,samo da budemo dobro i zdravo aBd... Moje dijete slomise zubici... Jucer je dva puta raskrvario desni,jednom usnicu.Smrca,ima proljev par puta dnevno,razdrazljiv je ,ma samo da hoce niknuti visseee
Tajra,Felix,Tekja,Lady,marijanna,mala86,mala1994,koko,Teacher,Selebriti,Zaha,Bambi,Salmy,ma sve mamice
< Poruku je uredio MALA1994 -- 19.10.2011 9:12:06 >
jutro...ja cu kratko.... Mala ...kapala sam kapi pa prestala ...vidjet cemo za dalje.uglavnom cika orl ce me vidjeti ove sedmice. feliks ne zezaj...Zenica nije daleko ako hoces pravi mi drustvo ja idem rolama ja pospremila kucu skuhala rucak i odoh I.na informacije...bice danas rusvaja S.je dobro...trenutno "posprema" kucu a ja vristim danas izvlacim pramenove ,izbjeljujem brkove i cupam bradu lalalala lijep pozdrav,veliko mahanje i ugodan smrznuti dan vam zelim
Jutro i od nas... s obzirom kakav je juce dan bio, jutro je jutros super krenulo. Moje dijete je juce uzela brata da ponese, zgurala mu komad hljeba u usta, gadjala ga plasticnim povecim traktorom itd. Cijeli niz desavanja . Pa sam je ja 2-3 puta pucnula po guzi pa sam oplakala kao Tajra
Mala Tekja, draga, brzo ozdravljenje, najbolji ti je za sinuse pancef.
Amani bas mi zao druga, mi smo se bas, bas patili sa zubima dok joj homeopatiju nisam uvela i sad sam hvala Bogu na konju. Prije svaki zub je pratio upala grla i uha i temperatura do preko 40, a evo tri trojke joj izrasle samo dvije-tri veceri uvece je imala temperaturu i to manju od 38. Ja kontam da anu skroz na homeopatiju prebacim, ali cekam tetku koja je homeopata, a zivi u kanadi da dodje da se posavjetujem sa njom. Ja sam u trudnoci za upalu grla koristila homeopatske granule i za cas proslo.
Lady bravo za kilazu
Koko nadam se da je uho bolje i da momci slusaju mamu
Teacher, Megi kako pupe? Teacher nadam se da ce Lana brzo biti dobro i da ce brzo biti to iza vas, ne mogu ni pomisliti kako je ovo sve stres za tebe.
Jelena, jesi dosla malo sebi od juce...citala sam tamo na temi bebe 0-1...pa ja ti se zeno divim, ja bih skrenula daaavno...ali kad se mora hebi ga, nije tesko... Pomislim i ja kad kad na drugu i onda citam tebe i predomislim se , salim se.... Opet se vratila bestija?! Pa hebem mu kako se moze to istrijebiti, kako kad su brisevi bili uredni?