|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
18.10.2011 21:27:27   
Lady26
Obukla sam stare farmerkeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Morala sam ispricavam se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3126
18.10.2011 21:29:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Obukla sam stare farmerkeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Morala sam ispricavam se user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3127
18.10.2011 21:34:15   
koka i po
masallah cure user posted image
da se ponovim....uho me boli.
S.mi krade jaja iz frizidera,ganja curice po polju ,kroz kucu citav dan vice DRAGI TITO.
od dragosti stipa ,ujeda grli ljubi....a ja imam par sljivauser posted image
maksuz selam za moju priju Sarajkuuser posted image
eto...kratko i slatko javljanje iz zone sumrakauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 3128
18.10.2011 21:41:45   
Anoniman
mama 2009 brzo nam ozdraviteuser posted image lady bravo za linijuuser posted image koko nadam se da ce te uho prestat bolit.. laku noc od nasuser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 3129
18.10.2011 21:44:31   
R&T@
Svaka ti cast, draga...user posted image

AS iz Sarajeva za bolesno uvceuser posted image

Kako je Lana? Trci li?user posted image Kako ti, ticerko?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 3130
18.10.2011 21:48:14   
teacher75
nazalost, lana jos ne moze hodati sama, napravi nekoliko koraka al je nesigurna i plasi se, nema snsage, koljena joj klecaju, tako da je pomalo vodimo za rukicu. jedva cekam da prohoda i da idemo u setnju, dosadilo mi u kuci. ja sam pravo umorna, slomi me posao i sve ovouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3131
18.10.2011 21:58:15   
R&T@
Stvarno mi je zaouser posted image

Ali mozda tu ima i malo straha, i malo se razmazila...
polahko...
Kad god mozes lezi s njom i mazite se...
To je najvaznije...sve ostalo je gubljenje vremena...

I pomazi pupu..

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 3132
18.10.2011 22:00:02   
R&T@
Izvini, ali zasto ne odes na bolovanje?
s sifrom: cuvanje trudnoce...
To ti je puna placa...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3133
18.10.2011 22:03:44   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Izvini, ali zasto ne odes na bolovanje?
s sifrom: cuvanje trudnoce...
To ti je puna placa...

ne mogu, nema ko da me mijenja a nece da dovode nove ljudeuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 3134
18.10.2011 22:05:40   
teacher75
nije se razmazila, jednostavno tesko hoda, pa nije 15 dana nikako stala na noge, vjerovatno su misici malo atrofirali i sad treba vremena...

Neposredna veza do poruke: 3135
18.10.2011 22:15:41   
Anoniman
Vecer!
mama2009, cestitam i da dugo zivite u novom domu i sto bi rekli i u bolji preselili (znam da je muka selidba ali kad jednom preselis naviknes seuser posted image )
lady, pa cestitam draga, svaka cas_tuser posted image
marijana, i A je nekoliko puta krv curila iz nosa, bez nekog posebnog razloga, nadam se da to nije nista ozbiljno, ja je nisam vodila ljekaru zbog togauser posted image
koko, pridji blize da ti jednom viknem kukuriku user posted image , sala, nadam se da te uho ne zeza mnogouser posted image
tajra, nisam bas skontala kako ali vidim da R maltretira T, bas je neka, ali polako, vjerujem da ce i T znati vratiti kad i R malo poraste, mozda joj je zaouser posted image
tiki, duso, bas mi je zao sto su tako nemilosrdni u skoli, najbolje bi bilo da sui na bolovanju barem malo da se oporavis, a Lana zelim brz oporavak, sad ce ona trcati aBd samo dok malo ojaca, polako, njeznica je onauser posted image

Svima velikiuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 18.10.2011 22:17:14 >

Neposredna veza do poruke: 3136
18.10.2011 22:52:29   
selebriti
user posted image Ja sam u zaostatku nekoliko dana, pa tako da nemam pojma šta se kod koga dešava, a puno bi mi vremena trebalo da sve pročitamuser posted image
Mi puno šetamo, .. da iskoristimo ovo divno vrijeme.
Po mojoj prognozi pogoršanje, odnosno kiša, počinje od petka, ... user posted image
Pa eto, žene, da znate. Za vikend u zatvorene prostore, ...user posted image  zato do tad, tutnjaža user posted image

user posted image

Laku noć, ...

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3137
18.10.2011 23:50:07   
Anoniman
vece i od mene .
Mi imali goste skoro ispratili  A. zaspo mm. spava samo mene san nece na oko, pa malo na lap. sam necel mi se oci umoriti da zaspimuser posted image .
Marijana , i kod A. se znalo desiti sline kad izadju  budu ko sukrvice nama je od grijanja najvise preko noci radijatori prevruci .
Mnn mogu mislit koliko si se prepala user posted image . I mene je A. znao tako par puta trzniti da mi srce stane u sek. al on lopov vani se sakrije nece da se javi a ja trnem , i kontam gdje je na glavnoj smo cesti  nedo Bog da istrce nedo Bog .
Ljubi mi ga puno lopov mali user posted image user posted image
Mama2009 neka ti je sretno sa novim stanomuser posted image user posted image zao mi je malene nesto je bas spopada al bit ce bolje abd brzo ozdravljenje user posted image
Tajra curke su dobro vidim uzivaju kod dede neka neka . drage seke .
Lady, user posted image user posted image
Tikiuser posted image user posted image user posted image
Koka nedaj se, mah ne sekiram se ja za tebe ti si jaka zena user posted image .
selebriti, dobro si rekla u petak najavljuju snijeg i u cetvrtak eto da znate sutra jos samo toplo .
Pa iskoristite sutrasnji dan dobro jer nam stize prava zima brrrrrr ...

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 3138
19.10.2011 7:54:55   
mala86
jutroo user posted image

da vas pozdravimo i posaljemo veliki user posted image  bolesnoj djecici

nisam nikad mislila da cu se izgubit sa ove teme,i da necu biti u toku ali i to se desi user posted image
koristimo jos ovo lijepog vremena za hodanciju

malac dobro,evo gleda barneya...dobar je,necu se zalit
jelo tako-tako (kolicinski) a li prekuce je jeo mahune,juce musaku user posted image user posted image  a meni user posted image  ko kuca

koliko vas sa ove teme dolazi na regionalno user posted image ?

felix sta je s tobom,pisala sam ti tamo ne znam hoces li vidjeti,pa nije Zenica tako daleko user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3139
19.10.2011 8:08:14   
R&T@
Jutro i od meneuser posted image

Da vas pozdravim i odoh malo raditi...

Mala86, ja snujem put u Zenicu, a Bog odredjuje...
"Pritrefi" me na spisak putnika-gostiju s ove temeuser posted image

Ostajte mi zdravo...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 3140
19.10.2011 8:10:13   
Anoniman
jutrooooo evo mi doruckovalii on takodjeuser posted image user posted image ,pa sad kafenisem dok on jede keks....Svrljam po forumu,pa me ceka rucak,pranje vesa,kupovina,setnja,Adi sinoc rano zaspao,pa sam se okupala ko insan,sredila nokte,noge,isfenirala se,sredila obrve,licim na covjekauser posted image user posted image Jos kupila neke naljepnice za nokte,nadam se da nece otpasti u serpu user posted image ....

Nadamo se da su pilici ok,pusa za sve

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 3141
19.10.2011 9:03:51   
Malenaoduvijek
dobro jutro

prvo ovoj mojoj "kravici" da cestitam za stare farmerke..koliko zelenisa pojedes nije ni cudo da sad stanes u stare farmerke,bravo user posted image user posted image
kako je nana?

tiki duso misli na sebe i na svoju djecicu a ako budu morali naci ce oni nekoga kao zamjenu pusti ti tog bezobrazluka....user posted image

a jesi razmisljala da Lanici zovnes znas koga da je malo vjezba ako mislis da su joj misici atrofiralli...cuvajte se user posted image user posted image

dr,mr,fr,gr rukice su dobro divljaju po starom sto znaci da je sve ok user posted image

za bolesno uho jedan velliki user posted image , koko jesi pod terapijom opet?

tekja, jesi prezivjela antibiotike koje si dobila sto se ne javljas user posted image

user posted image

marina kako je momak, jesu se tackice povukle?

mama2009 bas mi je zao za curetak da brzo prodje

marijanna nadam se da je krv stala i da je N. dobrouser posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3142
19.10.2011 9:04:41   
Amani12
Jutrica user posted image
Kako su nam djecica i mame?
Marina hB pa je deckic bolje,nek tako ostane.user posted image
Mama 2009 nek ja sa srecom novi stancek...user posted image
I ja stizem u Zenicu aBd,samo da budemo dobro i zdravo aBd...
Moje dijete slomise zubici... Jucer je dva puta raskrvario desni,jednom usnicu.Smrca,ima proljev par puta dnevno,razdrazljiv je ,ma samo da hoce niknuti visseeeuser posted image

Tajra,Felix,Tekja,Lady,marijanna,mala86,mala1994,koko,Teacher,Selebriti,Zaha,Bambi,Salmy,ma sve mamice user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3143
19.10.2011 9:05:40   
bebacha
jutro......

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3144
19.10.2011 9:10:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: bebacha

jutro......

bebacha ti pocela kao koka, kratko i jasno user posted image

samo jeleni da porucim posalji tog sejtana meni sa ovom dvojicom ce fino da divlja a mama ce malo da odmori i draga ne daj se..nemam ti sta drugo reci proci ce user posted image

amani jesi ti ikada probala njemu da dajes one neke homeopatske bobe za zubice kad ga toliko muce, vidim da se zene hvale s tim da su super...jubi pile malo user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 19.10.2011 9:12:06 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3145
19.10.2011 9:19:02   
koka i po
jutro...ja cu kratko....
Mala ...kapala sam kapi pa prestala ...vidjet cemo za dalje.uglavnom cika orl ce me vidjeti ove sedmice.
feliks ne zezaj...Zenica nije dalekouser posted image ako hoces pravi mi drustvo ja idem rolama user posted image
ja pospremila kucu skuhala rucak i odoh I.na informacije...bice danas rusvajauser posted image
S.je dobro...trenutno "posprema" kucu a ja vristim user posted image
danas izvlacim pramenove ,izbjeljujem brkove i cupam bradu lalalala user posted image
lijep pozdrav,veliko mahanje i ugodan smrznuti dan vam zelimuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 3146
19.10.2011 9:36:05   
Anoniman
Jutro i od nas... s obzirom kakav je juce dan bio, jutro je jutros super krenulo. Moje dijete je juce uzela brata da ponese, zgurala mu komad hljeba u usta, gadjala ga plasticnim povecim traktorom itd. Cijeli niz desavanjauser posted image . Pa sam je ja 2-3 puta pucnula po guzi pa sam oplakala kao Tajrauser posted image

Malauser posted image user posted image
Tekja, draga, brzo ozdravljenje, najbolji ti je za sinuse pancef.

Amani bas mi zao druga, mi smo se bas, bas patili sa zubima dok joj homeopatiju nisam uvela i sad sam hvala Bogu na konju. Prije svaki zub je pratio upala grla i uha i temperatura do preko 40, a evo tri trojke joj izrasle samo dvije-tri veceri uvece je imala temperaturu i to manju od 38. Ja kontam da anu skroz na homeopatiju prebacim, ali cekam tetku koja je homeopata, a zivi u kanadi da dodje da se posavjetujem sa njom. Ja sam u trudnoci za upalu grla koristila homeopatske granule i za cas proslo.

Lady bravo za kilazu user posted image

Koko nadam se da je uho bolje i da momci slusaju mamuuser posted image

Teacher, Megi kako pupe? Teacher nadam se da ce Lana brzo biti dobro i da ce brzo biti to iza vas, ne mogu ni pomisliti kako je ovo sve stres za tebe.

Ostale mame i bebe ljube vas moji razbojnici i jauser posted image

Neposredna veza do poruke: 3147
19.10.2011 9:44:07   
Lady26
Jelena, jesi dosla malo sebi od juce...citala sam tamo na temi bebe 0-1...pa ja ti se zeno divim, ja bih skrenula daaavno...ali kad se mora hebi ga, nije tesko...
Pomislim i ja kad kad na drugu user posted image i onda citam tebe i predomislim se user posted image , salim se....
Opet se vratila bestija?! Pa hebem mu kako se moze to istrijebiti, kako kad su brisevi bili uredni?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3148
19.10.2011 9:55:38   
selebriti
Trenutno  2 stepena, brrrr...., al biće kasnije 15ak. user posted image

Koliko vas fakat s ove teme ide na regionalno??, ... idete li vozom ili autima?

Ja još nisam sigurna da li ću ići, a ide mi se fakat, da vas upoznam, ... ne znam još nikoga ono uživo user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 3149
19.10.2011 9:56:46   
Lady26
Idem jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aBd...al ne ne vozom user posted image , nisam avanturista zimi user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 3150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  124 125 [126] 127 128   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *