palachinken -> RE: Polazak u vrtić (3.10.2012 8:23:56)
|
IZVORNA PORUKA: bebix IZVORNA PORUKA: palachinken IZVORNA PORUKA: bebix IZVORNA PORUKA: palachinken Da se prijavimo, danas nam je bio prvi vrtićki dan. [sm=smiley1.gif] Sretno, zelimo malom momku lijepo druzenje sa vrsnjacima [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Hvala. Za sad je loše, [sm=smiley13.gif]ali kako vas čitam unazad, slično je svima. Kako je I? Jeste li se uhodali? A joj, svi su takvi, ja sam to sve prosla sa D, ali ovaj je maza samo takva pa je jos teze, a miiii jos je bolestan, imao je virusnu upalu pluca, ispio sumamed i jos mu nije nista specijalno bolje, svaki dan korak naprijed nazad dva, bas sam isekirana, pusa za vas i puuuno srece da vas ove baje zaobidju[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Sunce malo, želim mu što brži oporavak [sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif] Nama je krenulo nabolje, od početka ove sedmice je na cjelodnevnom i dobro mu ide, uhvatio je ritam grupe, jede, spava, igra se. Slijedeća faza je prestanak plača ujutru [sm=smiley1.gif] ali sve u svoje vrijeme. Danas moram pitati tetu kako to on zaspi kad i sva djeca, bez uspavljivanja i čvrsto ko top, pa po tri sata u cugu, jer kod kuce ne smijemo ni disati glasno da se ne bi probudio, a da ne spominjem uspavljivanje uz siku [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|