Hurma -> RE: Polazak u vrtić (12.9.2012 12:46:09)
|
evo i nas... u petak ga pokupila... na ruci modro... kaze teta ujela ga curica, stavljali mu oblogu... jarane, danas je srijeda jos stoji oziljak... na prvu nisam reagovala, kontam desavat ce se... kad u ponedjeljak šljiva na pola cela, braco bacio na njega drvenu kocku i to jos i danas stoji... prosto ne mogu da vjerujem da ima roditelja koji kao pokažu djeci kako se "pravi sat" i da sad to dijete radi drugoj djeci ali snagom iz petnih zila... ne bih se obracunavala sa roditeljima, posebno ne djetetom, ali isto tako znam da necu imati zivce bas da pustim svako dijete da na mom jadnicku pokaže šta zna... dosta mi moje muke i placa njegovog... juce bili u parku kad sam dosla po njega i vristi, trci prema meni " plakao sam mama.... ti si me ostavila ovdje, otisla si u prodavnicu i nisi dosla po mene" jeca, vristi... a ja nosim drugo dijete u naramku ne mogu ni da ga zagrlim... muzu ovako kad pricam uvijek se rasplace... ma haos... kaze teta da je najgori popodnevni plac.. kad trebaju da spavaju... on bas tada puno place, valjda i navikao da u to vrijeme dođemo po njega.. miš moj mali... tako da cu danas ici oko 3 po njega, cim zavrse sa uzinom... da mu se ne odulji... kuci kad dođe pojede sve živo... juce u sat vremena, supicu, 5 hrenovki (nekad je znao najvise 2 pojesti za dorucak i izbjegavam ih ali juce sa našalih, kaze hoce), monte (sam rukom svojom [sm=zmeden.gif] ), jednu nektarinu, soka, vode... ma sve zivo sto je ponuđeno... on isto da umire od gladi tamo po cijeli dan... [sm=smiley13.gif] nista mi nije jasno... eto ja se izjadah dobro ovog puta...[sm=smiley19.gif]
|
|
|
|