Hurma -> RE: Polazak u vrtić (12.9.2012 13:15:00)
|
naravno i da imam razumijevanja... pola djece place, bar po dvoje je teti u narucju... ja ne bih imala zivce tamo ni pola sata biti... ali moj N da nekoga ujede i da me teta upozori, ne bi zasigurno vise nikada... a prije svega, ako ima sklonosti tome obavijestila bih tetu da obrati pažnju... to mi je bar rekla teta, da nije znala za tu djevojcinu da to hoce uraditi... mozda ce ponekada moj N i zasluziti da ga dijete gurne i udari... ja sam spremna na to... ja od cega strahujem su uvijek trajne posljedice, nedaj Boze povrede kicme i glave... ostalo sve zaraste... ali eto valjad toga nece biti... jednostavno u ovom trenutku kad se sve sastavi... sitnice me dokrajce tako da ove povrede i zamisao da zbog toga dodatno tamo place, nezasluzeno, tesko mi padaju... a za jelo uvijek mi kazu da jede... nema protesta i to... vjerovatno ne pojede sve a u pokretu je stalno, trosi se, pa mu to bude malo... veze nemam... uh kakav li ce biti danas... krenut cu za sahatak po njega, kad zavrse sa uzinom...
|
|
|
|