veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: emma.L Kaos je nastao ! Jučer sam morala na put, ali tek oko 11 i rekoh da je ja odvedem nakon što djeca doručkuju, kao samo na igru. Čim je ugledala vrata vrtića, rasplakala se, a kad smo ušle, htjela je udarati glavom u vješalicu, bacala se, otimala - nisam ni znala koliku snagu ima. Histerija prava, ali sam stisnula zube i rekla danas nema popuštanja ni zvanja - ostaje cijelih 2 i pol sata, kako je i predviđeno. I preplakala je dva sata, uplakanu je nana našla. Ali uvečer nije bojkotirala temu "vrtić", spominjala je nekog dječaka koji joj je dao autić. Jutros čim je skontala u stanu još da je u vrtić spremam, bacanje i neću i neću , ali smo je umirivali i MM je odveo. Plakala je jako, ali kad je kasnije nazvao, prvi put se smirila i zaigrala otkako je krenula . Evo sad ćemo po nju, ova tri dana smo mi zaduženi, bježat ćemo s posla, a nana je dobila slobodno, jer nije baš od pomoći, kako možete i misliti . Ovo je strašno stresno . uh draga tako mi je žao, mogu misliti kako se sekiraš, vidim da je tvoj maleni stariji od moje Ajše 2 mjeseca, pa nadam se da će brzo uklopiti esmina i bebina mama u pravu si, treba biti uporan Sretno još jednom svima i ne dajte se