Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 11:52:37
elkina_mala
Bit ce mila moja fatimice sve dobro,sabura samo,budi hrabra,zbog svoje princeze... Ima nas ,massalah,svako po malo kad uplati tvoja iman ce biti dobro insallah
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 13:59:35
entinte
Pokusacu otvoriti i temu na turskoj stranici www.kadinlarkulubu.com, poslala sam informacije, nadam se da ce prihvatiti i odgovoriti... ljubimo imancicu...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 15:49:05
emi7908
Bože koliko ovo pogodi čovjeka, draga Fatimice uz božiju pomoć i velika srca dobrih ljudi tvoj maleni cvjetić će ozdraviti... uz vas smo. a kako god budem mogla tu sam da pomognem... Budite hrabri.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 16:02:00
stella
Draga Fatimice jako mi je zao sto kroz to sve prolazite,nisam imala pojma Nadam se da ce sve biti kako treba i da ce ljepotica ozdraviti,pusa za vas i samo hrabro.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 20:33:49
N_N
IZVORNA PORUKA: ElmaB
N_N nije ovako. Ovo je IBAN. Račun Unicredit banke ima 16 cifara i mora počinjati sa 338, a to je vjerovatno ovaj:3386902863161919. Za uplate iz inostranstva ide IBAN: 393386902863161919.
Tako je, u pravu si, pogriješila sam jer nisam obratila pažnju samo sam kopirala brojeve. U ovom slučaju višak je 39 a na IBAN-u je greška jer je BA odvojeno od broja.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 7:58:16
fatimica09
Drage moje beskrajno vam hvala za svu utjehu, podrsku i razumjevanje koje ste mi vec odavno pokazale, tesko je i nemam skoro nimalo vremena a osjecam se duznom da vam ispricam sve....nadam se da ce se uskoro poceti rjesavati ova poprilicno komplikovana situacija moje Iman....cekamo da prof. Ozek iz Turske posalje predracun i svoje konacno misljenje kakav bi se to zahvat trebao uraditi.....njena trenutna dg. je posthemoragicni hidrocefalus nepoznate etiologije....dijete rodjeno sasvim zdravo, ali se usljed necega pojavilo krvarenje u mozdanoj komori sto je izazvalo nakupljanje likvora....dr. na pedjatrijskoj klinici Jezero zaista cine sve....beskrajno sam zahvalna posebno dr. Maksic, dr.Spahovic, dr. Anic kao i ostalim jer zahvaljujuci njima i predivnim sestrama, Muameri, Ameli, Mahiri, Vesni, Amiri i Elmi, moja Iman jos uvijeh hvala dragom Allahu nema infekciju, koja je najveci problem i prijetnja u ovakvim slucajevima kada dijete ima vanjsku drenazu komora kao sto je to kod nje slucaj... Juce se ponovo pojavilo svjeze krvarenje, da samo vidite kako je to grozno vidjeti....malo nasmijano bebce se smije i hoce da se uzme u narucje, stalno okrece glavu prema prozoru i malom komadicu sunca , jer su zaluzine navucene kako je ne bi iritiralo.....a kroz cjevcicu i dren iz glavice zuckasta tecnost sa primjesama svjeze krvi.....dusa mi se cijepa.....pitam se kako bih i ja podnijela tako nesto...a ona se smjeska... Javicu se ponovo cim stignem....hvala vam za sve....
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 8:02:34
hatepsut
Draga Fatimice,sve mi imamo svoju djecu i s jedne strane te razumijemo!Nadam se uz Boziju pomoc,kao i pomoc dobrih ljudi da ce vasa Iman sto prije ozdraviti i biti razigrana i nasmijana djevojcica!Ja joj zelim svu srecu ovog svijeta,a vama svaka cast na hrabrosti!LP
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 8:07:08
vila_7
ma nemam rijeci Fatimice koliko to strasno zvuci, a tebi svaka cast jer si ti hrabra zena puna ljubavi. Kad sve ovo prodje aBd dobro, od srca ti zelim da ti u zivotu krenu se nizati sve ljepši trenutak od ljepšeg i da nikad vise tvoje srce ne osjeti tugu ni zbog cega! Javi nam dijagnozu konacnu, a ja koliko sam skontala to se operacijom moze sasvim rijesiti i Iman ce biti potpuno zdrava i fizicki i psihicki?
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 8:14:26
mala86
ne mogu da vjerujem da se sve ovo dogadja
fatimice i za tebe i za malu Iman prebrodit cete vi ovo i bit ce ona velika i zdrava djevojcica
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 8:37:47
breskvicaa
Fatmice mila moja tako sam se rastuzila kad sam ovo procitala molim dragog Allaha đ.š da vam podari sabur i mir a malenoj princezi da sto prije ozdravi i da bude sa svojim roditeljima