Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:37:17
Mirkica
prenos sa grupe za IMAN
Za one koji imaju Pay Pal i zele tim putem da doniraju samo vam je potrebna e mail adresa mog racuna na pay pal-u: anesa75@aol.com
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:50:08
klemzi
IZVORNA PORUKA: klemzi
Ziro Racun za uplate u BiH Ime i Prezime primaoca: Karic Omer
Adresa: Zagrebacka 61
Broj Ziro Racuna u KM: 40069794001
De mi molim vas kažite je li ovo dovoljno za uplatu u UniCredit banci?
Iko??? Sutra bih da uplatim, pa da ne idem ako podaci nisu potpuni..sačekala bih i druge brojeve ako su potrebni i ako ih ima.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 23:10:11
klemzi
Hvala vesela!!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 23:34:56
ananas_ze
N_N hvala na pojasnjenju Drago mi je vidjeti vas u ovako velikom broju i s toliko podrske pa se i ja rado pridruzujem u pomoci malenoj Iman. Molim Allaha da olaksa ovoj bebici i njenim roditeljima!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 23:43:07
Mirkica
Visnja a kako bi bilo da neko napise Ireninu pricu od pocetka u borbi za djetetom i da se to postavi na sve RR nikada se ne zna mozda se nadje neko da ce pomoci jer njena tuga je velika i mislim da nece puno ljudi ostati ravnodusno.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 23:48:41
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica
Visnja a kako bi bilo da neko napise Ireninu pricu od pocetka u borbi za djetetom i da se to postavi na sve RR nikada se ne zna mozda se nadje neko da ce pomoci jer njena tuga je velika i mislim da nece puno ljudi ostati ravnodusno.
slazem se, mene je jos vise potreslo to sto znam koliko se napatila jos ranije sa prvom bebom zasto bas nju da ovo snadje nadam se da ce se sve zavrsiti kako treba i da ce konacno uzivati sa svojom , zasluzila je to...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 23:55:07
veeseelaa
:-(((((((( ovo je pretužno, nadam se da će se nakon zahvata malena oporaviti i da neće biti potrebe sa ponovnim intervencijama.... malo sam čitala o ovoj bolesti i postoji velika šansa da malena Iman nakon zahvata bude dobro.... nadam se da će se novac brzo prikupiti
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 23:58:07
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
:-(((((((( ovo je pretužno, nadam se da će se nakon zahvata malena oporaviti i da neće biti potrebe sa ponovnim intervencijama.... malo sam čitala o ovoj bolesti i postoji velika šansa da malena Iman nakon zahvata bude dobro.... nadam se da će se novac brzo prikupiti
i ja sam citala, bitno je da se na vrijeme reaguje a iman je hvala bogu jos mala, drzimo palceve da sve bude ok!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 0:05:12
sporty mamaa
Ovakve me stvari zaista potresu. Svi smo uz Vas i nadamo se da ce malena sto prije biti sa svojim roditeljima u svome domu... A uplatiti cu naravno koliko mogu
Primalac: Karić Omer, Zagrebačka br. 61, 71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina IBAN: BA 393386902863161919 SWIFT: UNCRBA22
Uni Credit Bank DD Kardinala Stepinca b.b. 88000 Mostar
N_N nije ovako. Ovo je IBAN. Račun Unicredit banke ima 16 cifara i mora počinjati sa 338, a to je vjerovatno ovaj:3386902863161919. Za uplate iz inostranstva ide IBAN: 393386902863161919.