Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 18:32:00
veeseelaa
ma znaaaaam, mada sve banke znaju koji je br žiro računa za lica koja imaju tekući račun u UniCredit banci u ovom slučaju, al svakako bi trebalo to i ovdje napisati.... ja u ofisu, u kompu, imam te sve račune, mislim svih banaka, al jbg danas ne radim
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 18:33:50
ElmaB
Ne mogu sve banke znati sve račune. Unicredit banka ima masu svojih internih računa+partije klijenata. Treba nam tačan broj računa+ova partija Omera Karića i tako smo sigurni da je novac otišao na pravo mjesto. Jer broj računa koji sam navela, sadrži se u IBANU (za devizne uplate), tako da sam skoro sigurna da je to KM račun.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 18:41:55
AMELIC
Fatimice draga sva sam se naježila kad pročitah tvoj post Mi ćemo dati sve od sebe da pomognemo tebi i tvojoj Imančici,a ti budi hrabra i misli pozitivno...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 18:50:29
Visnja RR
sad sam zvala eminicu vidjece sa svekrom on je otvorio taj broj... Elma je u pravu drugacije je kad se direktono uplacuje u Unicredit banku sto ja mogu uraditi snovce sa BB jer mi je banka u zgradi ali kad neko hoce preko druge banke da uplati onda treba taj jos neki broj... javice nam eminica
U ovom albumu nalazi se unikatni nakit koji nasa prijateljica Dajana pravi,a koji prodaje da bi pomogla nasoj maloj Iman...Kupite nesto za sebe ili drugoga po vrlo povoljnim cijenama i pomozite malij bebi da ozdravi!!!
Album mozete naci na fb na profilu pod nazivom dajanin nakit ili Dajaana Huremovic Divkovic ( ime je sa dva A )...A tu je i link....
< Poruku je uredio Semica -- 31.8.2011 19:16:39 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 21:07:50
Anoniman
-Fatimice zao mi je ,ja cu uplatiti od srca .... Prevest cu tekst na Dk i na eng pa cu postaviti na par mjesta mozda neko iz svijeta pruzi ruku pomoci.... Saljemo vam veliki zagrljaj , budi jaka lutko za sebe i tu malenu pahuljicu ....
< Poruku je uredio MarinaDK -- 31.8.2011 21:11:40 >
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 21:44:52
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
Da pitam u svakom slucaju , vidjela sam da Batko svojim akcijama pomaze u prikupljanju novaca , mozemo li proslijediti ovu pricu njemu????
dok doktori sve ne izdefinisu i dok se ne potvrdi odlazak u Tursku obicno niko ne radi neku vecu akciju osim nas koji smo vodjeni emocijama prema nasoj forumasici i njenoj bebici... Dakle kad budemo tacno znali sve u detalje , gdje se ide, kad se ide i koliko tacno novca treba onda cemo moci ici agresivnije u medije... ali se najiskrenije nadam da ce sve to idefinisati za par dana...ceka se i povratak doktora sa godisnjeg...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 21:56:54
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Da pitam u svakom slucaju , vidjela sam da Batko svojim akcijama pomaze u prikupljanju novaca , mozemo li proslijediti ovu pricu njemu????
dok doktori sve ne izdefinisu i dok se ne potvrdi odlazak u Tursku obicno niko ne radi neku vecu akciju osim nas koji smo vodjeni emocijama prema nasoj forumasici i njenoj bebici... Dakle kad budemo tacno znali sve u detalje , gdje se ide, kad se ide i koliko tacno novca treba onda cemo moci ici agresivnije u medije... ali se najiskrenije nadam da ce sve to idefinisati za par dana...ceka se i povratak doktora sa godisnjeg...
Ok, gledala sam kako su uspjesne bile njegove akcije pa reko drukcije je kad se cuje vijest iz njegovih usta...
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 21:59:33
ElmaB
Višnja, ni za malu Ajšu Hajdarević ništa nije bilo izdefinisano, pa je Batko pokrenuo cijelu lavinu.Mislim da je ideja za Batka pun pogodak. Treba pitati Fatimicu i njenog supruga da li su oni za to?
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:04:02
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Višnja, ni za malu Ajšu Hajdarević ništa nije bilo izdefinisano, pa je Batko pokrenuo cijelu lavinu.Mislim da je ideja za Batka pun pogodak. Treba pitati Fatimicu i njenog supruga da li su oni za to?
ja sam dobila zeleno svjetlo za sve sto radimo za melanu Iman od fatimice i njenog muza... a mogu stupiti u kontakt i sa batkom , to nharavno uopste nije problem
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:06:07
Mirkica
je li se moze uplatit preko paypal ???
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:10:37
koka i po
koliko god su roditelji angazovani u ovom trenutku toliko se treba vise angazovati ljudi sa strane pogotovo oni koja zaista mogu pokrenuti lavinu. majka i otac sada trebaju da budu uz svoje dijete zato mi i nama slicni trebamo da pokrenemo sto vecu inicijativu da se spasi jedan zivot.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:11:46
ElmaB
IZVORNA PORUKA: koka i po
koliko god su roditelji angazovani u ovom trenutku toliko se treba vise angazovati ljudi sa strane pogotovo oni koja zaista mogu pokrenuti lavinu. majka i otac sada trebaju da budu uz svoje dijete zato mi i nama slicni trebamo da pokrenemo sto vecu inicijativu da se spasi jedan zivot.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:24:14
klemzi
Ziro Racun za uplate u BiH Ime i Prezime primaoca: Karic Omer
Adresa: Zagrebacka 61
Broj Ziro Racuna u KM: 40069794001
De mi molim vas kažite je li ovo dovoljno za uplatu u UniCredit banci?
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 31.8.2011 22:31:11
Cickolini
Draga nasa ne znam sta da ti kazem sto vec nije receno ... na zalost moju, ali znam kako se osjecas jer sam i ja nedavno saznala da i moja curica boluje od teske bolesti. Molit cu dragog Boga da pomogne tvojoj djevojcici kao sto za svoju molim. Uskoro stizem u BiH i od srca cu donirati koliko mogu i iz sveg srca se nadam da cemo svi zajedno uskoro skupiti novac kako bi tvoje zlato dobilo svu potrebnu pomoc.
Vjerujem u dragog Boga i vjerujem u sve dobre ljude i vjerujem da ce nase curice imati sretnu i bezbriznu buducnost.