Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 9:14:04
Nedi
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Ako plaćaš direktno u Unicredit banci, onda može. Ali ako uplata stiže sa druge banke, onda mora prvo ići interni račun+partija Omera Karića.
Ako se placa u Unicredit banci i ako je osoba za šalterom ljubazna i potrudi se mozes reći i ime i prezime i ona ce zajedno sa tobom traziti dok ne nađe pravi broj racuna Čak će i od sebe dodati
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 9:51:27
mama_debeljuca
Ja sam totalni laik za ove brojeve i uplate Otišla sam jutos da uplatim na ovaj broj u unicr. Primalac: Karić Omer Žiro račun: 393386902863161919 I nisam mogla, kaže nije ti to u redu, broj mora imati 16 cifara, onda je zamolila da mi potraži ima li išta na Omer karić, nije ni to našla. Haj molim vas, pojasnite mi ove brojeve, kako na koji broj da uplatim u Unicr.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 10:13:53
ElmaB
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
Ja sam totalni laik za ove brojeve i uplate Otišla sam jutos da uplatim na ovaj broj u unicr. Primalac: Karić Omer Žiro račun: 393386902863161919 I nisam mogla, kaže nije ti to u redu, broj mora imati 16 cifara, onda je zamolila da mi potraži ima li išta na Omer karić, nije ni to našla. Haj molim vas, pojasnite mi ove brojeve, kako na koji broj da uplatim u Unicr.
Kao što sam Vam već rekla, ne može uplata unutar BiH ići sa ova dva prva broja 39! To je isključivo za upolate iz inostranstva. Uplata unutar BiH se vrši na broj računa: 3386902863161919, a u svrhu uplate upišete partiju i ime Omera Karića.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 10:52:59
Mirkica
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Marina, za uplate iz inostrantva ovo ti je sasvim dovoljno. Problem je oko računa za uplate unutar BiH. A za ino je sve ok.
Ma brojevi su za mene spansko selo , pogotovo ovi iz banaka /banki , tak Elma
MArina ako prebacuejs online kad otvoris da prebacujes u inostranstvo odmah ce ti doci trazice ti bas ove podatke ti ih ubaci i to je to , nije komplikovano , sto bi se reklo samo ti se kaze hahahaha cim otvoris da prebacujes u inostranstvo novac
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 1.9.2011 11:04:05
Mirkica
MArina a mozes otvoriti i paypall i puno lakse i mislim da cak ne uzimaju proviziju meni nije nista pisalo , em sto oni dobiju novac odmah em ti nemas komplikacija ukucas samo e-mail i sumu koju zelis .