Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 19:25:35
entinte
Draga Fatimice, dopisivala sam se sa Anesom, ocekujem naziv bolnice u kojoj radi dr. Ozek i njegovo ime ako mozes saznati da ih kontaktiram...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 3.9.2011 11:50:32
entinte
moja zaova radi u Raiffeisen Banci i kaze da cesto uposlenici skupljaju pare i uplate na racun za djecu kao sto je nasa Imancica, nije sigurna da li je doslo do njih o Imancici ali i ako jeste i ako nije molim roditelje ili nekog drugog da posalju pismo banci/ glavnoj zgradi u Sarajevu i da ih zamoli da pomognu... Pa kolko tolko dobro ce doci...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 3.9.2011 12:41:54
scarlett
fatimice draga , da vam dragi Bog da snagu i sabur da izdržite i da aBd vaša i naša princeza ozdravi i da uskoro čujemo samo lijepe vijesti na ovom forumu aBd
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 3.9.2011 13:17:45
Visnja RR
samo da javim da smo danas skupili 324 km... nije nas bilo mnogo i bilo je prevruce ali cemo ubrzo organizovati kaficu za Iman... novac cu uplatiti u ponedeljak na ZR
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 3.9.2011 17:00:18
sporty mamaa
Svaka cast zene P.s. Visnja evo citam temu i na trecoj stranici navodis broj ziro racuna koji zavrsava sa 4102 a na svim ostalim se navodi zadnji broj 4001, molim te da to pogledas jer mi je bas zapalo u oko. Veceras cu otici do banke, pa ako mozes molim te javi koji je broj pravi, ovaj koji zavrsava na 02 ili ovaj na 01. Ne znam je li itko to primjetio....
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 4.9.2011 10:28:52
Mirkica
Skuplanje novca i ne ide bas naj naj :((( evo ja citavo jutro trazim i pisem gdje stignem nadam se da ce barrrr neko da odluci pomoci . Iman duso moja da nam samo ozdravis AMINNNNNNNNNNN
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 4.9.2011 10:35:19
Mirkica
IZVORNA PORUKA: koka i po
to je upravo ono o cemu razmisljam i zasto sam pomalo razocarana. da je neko poznatiji vjerovatno bi se do sada diglo pola Bosne i Hercegovine
bas tako al stas to e zivot i to su ljudi
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 4.9.2011 10:57:51
Mirkica
jeste to je zivot....ali ti isti ljudi bi trebali da znaju da se i oni danas sutra mogu naci u istoj ili slicnoj situaciji.
PA valjda zato tako i rade jer se nadaju da ce ti POZNATIJI da im prije i vise pomognu nego ovi obicni , sirote duse .
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 4.9.2011 11:00:18
koka i po
jednom mi je jedna pametna osoba rekla... dobro pazi kako,gdje i zasto cinis ono sto cinis...jer nigdje neznas gdje mozes da dobijes a gdje da izgubis.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 4.9.2011 11:03:43
Mirkica
jeste to je zivot....ali ti isti ljudi bi trebali da znaju da se i oni danas sutra mogu naci u istoj ili slicnoj situaciji.
eh ti se nadaju da ce im oni POZNATIJI pomoci A U Allahovim rukama je i smrt i zivot .
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 4.9.2011 11:44:22
Mirkica
bravo za FB armiju sad je RR armija na redu
ma RR se dokazala svaki put nadm se i ovaj kada je nasa fatimica u pitanju ipak je ona nasa.