Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 13:20:37
Niina
Uz tvoje postove sam plakala i plakala. Iznova i iznova vracala u stvarnost i shvatala sta je ono najbitnije u zivotu. Naucila ponovo da cijenim ono sto imam. I kada sam cula ovu vijest, strasno me pogodila....znam da si ti jedan veliki borac, jedna jaka zena...ali zasto to bas tebi...nakon svega... Znaj da smo tu uz tebe, koliko god mozemo....ja i muz smo uplatili svoju donaciju ljubi nam tu prekrasnu bebicu
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 13:53:01
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Niina
Uz tvoje postove sam plakala i plakala. Iznova i iznova vracala u stvarnost i shvatala sta je ono najbitnije u zivotu. Naucila ponovo da cijenim ono sto imam. I kada sam cula ovu vijest, strasno me pogodila....znam da si ti jedan veliki borac, jedna jaka zena...ali zasto to bas tebi...nakon svega... Znaj da smo tu uz tebe, koliko god mozemo....ja i muz smo uplatili svoju donaciju ljubi nam tu prekrasnu bebicu
Nina u pravu si , nedao BOg nikome ali zasto bas njoj ponovo , BOze molim te smiluj se.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 14:42:19
najjda
pa ne znam sta da vam kazem da li smijem reci prijateljici pa da pise u novinama za ako ništa vašu-našu organizaciju pa uz to i za djevojčicu pa da stave jedan tekst pa ako budu pročitali načelnici općina oni uvijek tako doniraju po koju hiljadu pa šta mislite mislim ja cu nju nazvati pa ako mi je prava drugarica napisat će a ako nije e onda hebi ga nece mi ni biti drugarica al haj reko da vas prvo pitam višnja žene šta mislite
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 14:49:10
nemo
fatimice draga samo da Allah da da sve bude dobro, a hoce insAllah! doktori koje si spmonula su jako dobri, a i sestre isto, znam jer je i moja bebica bila na intenzivnoj . zene na ovom forumu su jako humane i znam da ce svako dati koliko moze da se sto prije skupi novac i sve bude dobro.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 14:54:47
Mirkica
IZVORNA PORUKA: najjda
pa ne znam sta da vam kazem da li smijem reci prijateljici pa da pise u novinama za ako ništa vašu-našu organizaciju pa uz to i za djevojčicu pa da stave jedan tekst pa ako budu pročitali načelnici općina oni uvijek tako doniraju po koju hiljadu pa šta mislite mislim ja cu nju nazvati pa ako mi je prava drugarica napisat će a ako nije e onda hebi ga nece mi ni biti drugarica al haj reko da vas prvo pitam višnja žene šta mislite
meni je fatimica pisala da mogu posalti gdje god mislim da treba a to mislim da se odnosi na svakoga tako da gdje god ko misli da ce neko pomoci slobodno .
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 15:01:37
Anoniman
Nije me bilo nekoliko dana na netu, napokon udjoh i sokirah se... Draga, ne postoje rijeci kojima bih mogla opisati koliko mi je zao sto moras prolaziti kroz ovo....opet. Ipak, ovaj put je drugacije...imamo sansu, aBd. Boricemo se. Iman ce pobjediti. PS. Ima preeeedivno ime, njezno, milo, simbolicno...i puno snage.
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 15:04:14
najjda
dajte mi adekvatnu osobu koja ce dati odgovore na pitanja mog muža i njegove kolegice da tekst ide u oslobođenje ko je za to neka mi pošale preko pp broj telefon da ga spojim sa jelenom moramo posjedovati sliku curice pa da njih dvoje napišu dobru priču sva sam se naježila višnja ili neko drugi ko bolje poznaje priču de mi se javite da ide u novine pa će oni pogurati i preko načelnika svih općina hajde požurte hitno je
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 15:10:49
veeseelaa
dajte mi adekvatnu osobu koja ce dati odgovore na pitanja mog muža i njegove kolegice da tekst ide u oslobođenje ko je za to neka mi pošale preko pp broj telefon da ga spojim sa jelenom moramo posjedovati sliku curice pa da njih dvoje napišu dobru priču sva sam se naježila višnja ili neko drugi ko bolje poznaje priču de mi se javite da ide u novine pa će oni pogurati i preko načelnika svih općina hajde požurte hitno je
evo ti fb grupa, imaš tamo administratora pa ga kontaktiraj, mislim da je tetka malene u pitanju
RE: FATIMICA09 - pomoc za njenu IMAN!!!!! 2.9.2011 15:13:30
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
evo ti fb grupa, imaš tamo administratora pa ga kontaktiraj, mislim da je tetka malene u pitanju
mozes se obratiti Anesi a obrati se i Ireni samo sto Irena bas nema vremena za FB pa ne znam kada ona ce stici procitati ali pisi svakako .