Emica_sa -> RE: Dukan dijeta (9.1.2013 14:12:27)
|
IZVORNA PORUKA: leona81 IZVORNA PORUKA: Emica_sa IZVORNA PORUKA: leona81 ma ne vjerujem ni ja da sok topi salo al eto...nada umire zadnja ne vjerujem u preparate jer da postoji takvo nesto, ne bi niko vise bio debeo... eh da, ovo je sirup i on je bez secera. ja inace pijem sve bez secera a nar obozavaju svi u mojoj kuci i kad je najkiseliji. M je navikla da jede i pije kiselo, nikad joj ne stavljam secer. Ako je gusto kao sirup,onda ima secera u sebi i laz je da ga nema ako ti je neko tako rekao,to znam jer svi stavljaju secer i limuntos radi konzervansa,pravi cijedeni sok od sipka u kojem nema secera,ne moze stajati van frizidera pokvari se[sm=smiley1.gif] moj stoji u frizideru, a nije gusto nego izgleda bas kao sok al ja ga razblazim dodatno. znam da je bez secera jer ga piju secerasi i niko nije imao problema svekrva sebi ponijela u bolnicu umjesto vode i kako je tamo vruce pokvario se... E da to je onda pravi sok,ja sam vidala po pijacama 15 KM litar,ali kao sirup i odmah sam znala da ima secera,jer ovaj sok od sipka nije bas lako ni napraviti,treba ocistiti sipak i onda se on presuje,treba jako puno sipka za litar soka[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|