zvecka
|
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky Evo i nas. Mi nismo bili danas poslusni cika Dukanu. Mmje pojeo sendvic, a ja pola sendvica. Poslije nismo nista jeli, samo smo pili vodu i isli smo hodati, izabrali smo uzbrdicu kako bismo se kaznili. Eto, toliko od nas. Inace ide dobro. Idemo jedan sa proteinima, jedan dan kombiniramo povrce. Zeludac nam se uveliko smanjio tako da vise i ne osjecamo glad, jedemo samo iz navike. Kilice kod mene stoje, a mm napreduje, ali dobro. Ja imam jos 5kg da skinem, a on 15ak. Ljubim svoje Dukanice i samo naprijed! Pa jednom Dukija ne slusati nije strasno,,i meni se desi da malo odem do kolihidrata i da im ne mogu odoljeti,,npr,,neki dan pojela kolac jedan ,,te srece i tog uzivanja u jedenju ,,,mada sam laganija i ide polako,,,isto kao kod tebe..vaga malo ne slusa pa slusa al ja sam zadovoljna. Ja kad zgrijesim malo onda pripazi vise sljedeci dan i OK! Niko nista ne pise sta ruckate,,imal kakvi novi recepata Ja sam juce kuhala Dukan hljeb i dobar je,,,ja se vec ufurala da je to sve jako ukusno,,sve se naganjam da pravim i ovaj kolac od sira.