Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
laku noc i odmori se. i ja bih isla na spavanje da znam da cu se naspavati i odmoriti, ali u zadnje vrijeme mi je spavanje vise umor nego odmor , al hajd, proci ce i to jos malo
soniboj??????? , nije to valjda ime???? to kao rainingman
neces vjerovati ime!!! sto je najsmjesnije ta osoba ima jos jedno ime koje je bas ruzno, al necu sad da ga ofiram jer ga mozda neko ovdje zna ukucaj na fb ime soniboj, ima ih nekoliko, medju njima i ovaj sa dva imena pa ces mozda skontati koji je
< Poruku je uredio teacher75 -- 11.5.2011 0:49:26 >
znate u selu kod moje nane bila jedna zena/komsinica koja je rodila 8mu po redu cerku iza sporeta i kako je samo svekrva bila sa njom i ona je pitala kako ce mo majko njoj ime a ona jer joj bilo krivo sto je opet zensko ugleda na sporetu serpu pa ljutito kaze ma "sherpa" i ta se zena danas zove sherpija
znate u selu kod moje nane bila jedna zena/komsinica koja je rodila 8mu po redu cerku iza sporeta i kako je samo svekrva bila sa njom i ona je pitala kako ce mo majko njoj ime a ona jer joj bilo krivo sto je opet zensko ugleda na sporetu serpu pa ljutito kaze ma "sherpa" i ta se zena danas zove sherpija