Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da ne nabrajam da se ko ne nadje prozvan, a nije mi nijet
i mene pitaju po kojoj spanskoj seriji si ti dobila ime rekoh ja sam prije 30 god rodjena i tad osim ckalje, kamijondzija ne verujem da je kakva serija spanska imala
a turci padaju od smijeha kad cuju da se neko tako zove, jer nemaju ime elma vec im je to naziv za jabuku,
bas tako ticherka ja kad odem kod turak au radnju pise elma i cijena jabuka pa mi smijesno kako imam od devera cerku pa ona meni kaze da moje ime nije muslimansko a ja nju zezam a tvoje kao jeste
pa dobro, šta je onda sa jagodama i višnjama kod nas, meni je to ok, decenijama su ta imena na našim prostorima E sad Elma tj jabuka šega, meni nije
dunja i visnja su poznata, al jabuka nije, zamisli jos i kruska
haj mi sad na pp posalji kako se zoves, bas me zanima
pa dobro, šta je onda sa jagodama i višnjama kod nas, meni je to ok, decenijama su ta imena na našim prostorima E sad Elma tj jabuka šega, meni nije
Nije ni meni. I nasa adminka je voćkica
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Poznajem licno i personalno jednu Pamelu, Samantu, Elizabetu, Belindu, Lindu, Amandu koje danas imaju preko 30 godina i ciji su roditelji cisti muslimani. Kako to objasniti? Oduvijek su roditelji davali djeci imena koja im se svidjaju. Sad u zadnje vrijeme nesto svijet glumi i trazi "Cisto" muslimanska/katolicka/itd. Na kraju krajeva, svi smo mi jevreji.
Ja za svoje ime ni dan danas neznam n i cije je, ni ko ga vecinom daje ni koje znacenje ima, jer je ime bas rijetko, ali eto, mojim roditeljima se svidjelo i dali mi ga, ja zato nisam ni manje ni vise musliman , nego neko ko ima 100% muslkimansko ime. bino je da mi se ime svidja i da ima lijepo znacenje, i naravno da nebi djetetu ime dala neko ime koje je karakeristicno bas samo za jednu, ako ja toj naciji ne pripadam. zato i govorimo o tim"neuralnim" imenima, koja daju sve nacije, neke manje, neke vise. a naravnpo da ja ne bi dala ime npr. Marija, kao sto ni jedan kaolik ili pravoslavac ne bi dali ime Muhamed ili Ajsa i sl.
Poznajem licno i personalno jednu Pamelu, Samantu, Elizabetu, Belindu, Lindu, Amandu koje danas imaju preko 30 godina i ciji su roditelji cisti muslimani. Kako to objasniti?
Ja za svoje ime ni dan danas neznam n i cije je, ni ko ga vecinom daje ni koje znacenje ima, jer je ime bas rijetko, ali eto, mojim roditeljima se svidjelo i dali mi ga, ja zato nisam ni manje ni vise musliman , nego neko ko ima 100% muslkimansko ime. bino je da mi se ime svidja i da ima lijepo znacenje, i naravno da nebi djetetu ime dala neko ime koje je karakeristicno bas samo za jednu, ako ja toj naciji ne pripadam. zato i govorimo o tim"neuralnim" imenima, koja daju sve nacije, neke manje, neke vise. a naravnpo da ja ne bi dala ime npr. Marija, kao sto ni jedan kaolik ili pravoslavac ne bi dali ime Muhamed ili Ajsa i sl.
slazem se