Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 4.10.2011 20:52:24
Anoniman
Našla sam još jednu sličnost, ubit će me za ovo Hannan, ali svaki put kad se sretnemo ona mene podsjeti na nekoga i ja danima kontam na koga i napokon skontam na Nikolinu Pišek Ja čak i ne znam kakva je kosa kod Hannan jer je žena pokrivena al njeno lice me podsjetilo na ovu Pišek
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 4.10.2011 22:55:40
klemzi
IZVORNA PORUKA: noa
Breskva a na koga ti ja licim
Noa, ti ne ličiš, liče na tebe