Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 7.8.2011 13:11:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: klemzi
Meni je Pahuljica naša divna i podsjeća me na jednu glumicu ali ne mogu da joj se sjetim imena A Pahulja je baš prelijepa žena
Ja ne smijem da experimentisem, pa cu se drzati ovog Klemzinog komentara Klemzi, hvala E sad neko je ovdje spomenuo da Mirkica lici na Benu...I meni lici, ali eto nikako da joj to do sad kazem Vesela mi lici na ljepotice sa B. Istoka...Mozda kao Iranke... ali to sam joj vec i rekla. Triputmama, fakat podsjecas na D. Mirkovic... Ilhana mi lici na Hilari Clinton, naravno, veoma mlada verzija Zaha mi lici na ljepotice iz latinoamerickih sapunica Noa mi lici na neku verziju A. Jolie i J. Roberts Brskva na verziju P. Cruz i M. Fox... A Iman 83 na jednu glumicu, ne znam kako se zove, ali je glumila u seriji Charmed
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 7.8.2011 13:17:42 >
Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :( Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3 Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 7.8.2011 20:01:38
Anoniman
Istina je baca ova malo na tebe Pahuljice ali ti imaš ljepše lice, čistije, nježnije , bez podočnjaka i bez retuširanja ... a ja tebi na Penelope bacam jel? hvala, hvala samo da ne bude kao što mi kolegica jednom reče "Joj jest meni ova Penelope bezveze, liči mi na tebe malo"
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 7.8.2011 20:08:32
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Breskva
Istina je baca ova malo na tebe Pahuljice ali ti imaš ljepše lice, čistije, nježnije , bez podočnjaka i bez retuširanja ... a ja tebi na Penelope bacam jel? hvala, hvala samo da ne bude kao što mi kolegica jednom reče "Joj jest meni ova Penelope bezveze, liči mi na tebe malo"
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 7.8.2011 20:25:53
klemzi
"Joj jest meni ova Penelope bezveze, liči mi na tebe malo"
Breskva, legendo