Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 5.12.2014 15:14:52
animagical
mene godinama ubjedjuju da im licim na rose mcgowan, a meni bas i ne lici... doduse rekose mi na rr da licim na neku pevaljku s pinka, ali mi nisu sliku pokazali, pa ne znam je li istina a za visnju i iman ste super pogodile.
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 5.12.2014 23:04:34
Hannica
IZVORNA PORUKA: animagical
mene godinama ubjedjuju da im licim na rose mcgowan, a meni bas i ne lici... doduse rekose mi na rr da licim na neku pevaljku s pinka, ali mi nisu sliku pokazali, pa ne znam je li istina a za visnju i iman ste super pogodile.
Prije ili poslije plastičnih operacija?
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 5.12.2014 23:27:10
animagical
IZVORNA PORUKA: Hannica
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 6.12.2014 0:06:23
Medić*
nego medic, de dok si tu nadji ti meni moju dvojnicu s pinkovih zvijezda ah kad moja rodbina navali glasati
Ma ne mogu da se sjetim imena nikako, a rado bih ti stavila Bas mi licila na tebe i Sele mi potvdi. Lijepa, crna, visoka. Ako bude prosla dalje odmah cu sliku staviti