Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 23.11.2011 12:25:12
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
e ličite na ovih fotkama al generalno ti mi djeluješ nježnije
e hebi ga, nisam kao ona definitivno to znam (neko je jednom napisao kada se ona udala nedavno: "meni nije jasno zasto se zenske poput nje udaju kada nisu rodjene za jedan ") užasssssssss
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 23.11.2011 12:49:52
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Evo one iz bliza =)
hahahahhahahaha koja slicnostttt za ne povjerovat VESELAAAAA ma priznaj ti tajno modeliras samo neces da kazes
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 23.11.2011 12:57:35
Mirkica
šega al ja sam se prepala kad sam vidjela sliku
sto , sto je te Ilhana otkrila hahahahahhaha
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 23.11.2011 13:04:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas
e ličite na ovih fotkama al generalno ti mi djeluješ nježnije
e hebi ga, nisam kao ona definitivno to znam (neko je jednom napisao kada se ona udala nedavno: "meni nije jasno zasto se zenske poput nje udaju kada nisu rodjene za jedan ") užasssssssss
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 20.1.2012 22:33:18
marsupilami
meni ovo čudo izbaci indijsku glumicu Preity Zinta, pa moglo bi se reći da sličim, oblik lica, usne i oči( u mene su malo svjetlije ), šta sve neće ljudi izmisliti za zabavu
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 22.1.2012 19:29:12
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marsupilami
meni ovo čudo izbaci indijsku glumicu Preity Zinta, pa moglo bi se reći da sličim, oblik lica, usne i oči( u mene su malo svjetlije ), šta sve neće ljudi izmisliti za zabavu
RE: Na koju poznatu licnost licite :) 23.1.2012 10:21:51
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: marsupilami