Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E da i ja napokon napisem da sam nekoga upoznala :))))
mama alma juni mamin sin maida RR new mama suzana lely eminak mamine oci hanabana
eto mislim da je to za sada :)
prosirujem redosljedom upoznavanja:)
visnja - prava osoba :) she scarlet anidlu - nisam sad vidjela ali je znam odavno (skontale kroz pricu) acudesa - e jest mi drago sto sam je upoznala, ispostavilo se da imamo vise dodirnih tacaka od rr-a, ma super je cura
stvarno ovaj forum i upoznavanja je pravo bogatstvo, sve koje sam upoznala su predivne da nebi o svakoj ponaosob davala komentar :)
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Skvo Mila81 ( al sam te se uželjela ženo) mamine oči Maida RR Shee ( i njenu simpa sekicu) mama alma Hana bana Tea lana Remzy Višnja RR vesela istra09 Amrino RR Elma RR pahuljica farah new mama
i novo poznastvo sa dodjele paketića kod Suzi u Čarobnom svijetu
Sarayka
i još jedno novo Enisa_sara
Naravno mila....al koma mi moj muž taman on došao i ja kežem njemu sve da stižeš...kaže on meni pa znaš li ti kako žena izgleda...ja reko pa neću se na čeki nalazit doće mi na vrata....a ona ''Pa možeš nekom pogrešnom dat dubak'' Stvarno je on preumoran, pothitno mora na godišnji lupa ko maksim po diviziji.
Adanu i Niobe znam a imam zelju da upoznam dosta forumasica a nekako posebno felix,Myu,skorpiju,mocnu daddu,ciju,enisu-saru,veselu,milenium,noa,neki,bebanu27,marinci i ostale sve ali eto ove neke sam morala izdvojiti obne su mi bas prirasle srcu
Hvala dushoooooooooooooooooo Nadam se da cemo se upoznati aBd
vidi ove apotekarke mene neće da upozna...nemoraš vala al ja tebe hoću da znaš i to u inat.
Adanu i Niobe znam a imam zelju da upoznam dosta forumasica a nekako posebno felix,Myu,skorpiju,mocnu daddu,ciju,enisu-saru,veselu,milenium,noa,neki,bebanu27,marinci i ostale sve ali eto ove neke sam morala izdvojiti obne su mi bas prirasle srcu
Hvala dushoooooooooooooooooo Nadam se da cemo se upoznati aBd
A ja sam danas upoznala nasu Suzi WOW zena
Joj neki hvala ti, a ja baš juče k'o neka skula izgledala, nigdje šminke, utoplila se k'o medo brundo... Baš mi je drago da smo se srele, upoznale!
Joj, srećo i ja se nadam da će nam se putevi nekada sresti
A nabrojala si uglavnom sve koje bih i ja zaista htjela upoznati...dodala bih još samo my_little_baby, saharu i nunichi
visnja - prava osoba :) she scarlet anidlu - nisam sad vidjela ali je znam odavno (skontale kroz pricu) acudesa - e jest mi drago sto sam je upoznala, ispostavilo se da imamo vise dodirnih tacaka od rr-a, ma super je cura
stvarno ovaj forum i upoznavanja je pravo bogatstvo, sve koje sam upoznala su predivne da nebi o svakoj ponaosob davala komentar :)
E da i ja napokon napisem da sam nekoga upoznala :))))
mama alma juni mamin sin maida RR new mama suzana lely eminak mamine oci hanabana
visnja - prava osoba :) she scarlet anidlu - nisam sad vidjela ali je znam odavno (skontale kroz pricu) acudesa - e jest mi drago sto sam je upoznala, ispostavilo se da imamo vise dodirnih tacaka od rr-a, ma super je cura bebano - stid me kako sam nju bila zaboravila, valjda kako sam se ja u Luku zagledala pa na mamu i zaboravila (ovo se vadim) predivni su oboje, bas sam sinoc gledala njihove sliike
Majo a ja ?!
a sramote izviniiiiiiiiiii
ja poznajem sljedece forumasice: -felix -Myu -skorpija -ciju -Apotekarka -Bamby -malena27 -Misic -Mala mu -Nikita -Ex yu(ona mi je dolazila u bolnicu dok sam lezala i puno joj hvala) -Suna -jagodicabobica -dana3 -Alami(nju sam upoznala pile smo kaficu u Gornjem Vakufu i drago mi je sto bar nekog znam u zivo) mozda se nekad pruzi prilika pa da se vidimo
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem