Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RAJA i njeni dječaci Sanelicaa i njen bebač Tweety i njeni pačićii AnitaMO i njena Laurica Romali +pasha nas dragi A.O Mamyca i njen bebač Treselle Aquarius mama Alma Hemičarka *Dina* i princeza Inaam Lamka i Lamija Dacina_cura i Daco
spisak se povećao Juni + njeno pile Emil Noaa i njena pahuljica teta Berta +njena slatka Nika Mara Dragička
a ja mislila ti mene zaboravila... ja poznajem dakle mamsi i lejlaze licno i nikoga vise
i ivonu i bebachu znam
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Moja lista ponovo: tweety, svu širu i užu familiju mamy2 Sanelicaaa, Denijal AnitaMo, Laurita RAJA, Dino Mamyca Mama Alma i Lajla Hemičarka Mara, njen stomak Dragička Treselle, Orhan lubi, njena raja Mersy Zag Alisat Mukica Juni i Emil Mali princ, Hamza... + Maida i Merjem
Što nas ima mashallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
RAJA i njeni dječaci Sanelicaa i njen bebač Tweety i njeni pačićii AnitaMO i njena Laurica Romali +pasha nas dragi A.O Mamyca i njen bebač Treselle Aquarius mama Alma Hemičarka *Dina* i princeza Inaam Lamka i Lamija Dacina_cura i Daco
spisak se povećao Juni + njeno pile Emil Noaa i njena pahuljica teta Berta +njena slatka Nika Mara Dragička
aaaa zaboravila sam Mirnu i Hamzu
dakle Mali princ +Hamzuljak
< Poruku je uredio mamy RR -- 21.6.2009 14:28:02 >
Ja još nikog ne znam,a tako bih voljela da vas, bar nekoliko upoznam Sreća pa postoji facebook,pa makar vidim kako neke forumašice izgledaju Nadam se da će mi se nekada ukazati prilika da vam se "prišlepam" na nekoj kafici
mama i tata imaju dva Anđela kraj sebe i najsetniji su na svijetu!!!! LUNA 18.6.2004. ANTEA 2.9.2009. nase najvece bogatsvo su nase dvije prekrasne princeze!!!
Evo ja sam upoznala i Shee.....i jako sam sretna radi toga.
A mi te vidjele...skupa...:)...Znaci da je Shee dobro rekla da si to ti........Ja sam bila po obicaju skeptik...Nadam se da cemo se i mi upoznati.
Ma mi se moramo znati, barem iz vidjenja. Kaže mi Shee da ste sjedila i da je rekla da misli da sam ja sa foruma.....objašnjava mi gdje ste bila i ja je pitam: kako izgledaju kolica??? Ja ljude pamtim po boji kolica jer obično djecu zagledam. A mene je lako uočiti, jedina zjakam po 10 puta: Hana, Hana, Hana, Hana.... a drugo guram u kolicima.