Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Od prije poznajem Dinelu(Ja) i kao sto ona rece aktivno se druzimo A na RR sam upoznala Sarah,Mali,Haidu,Mama Almu,Senku 27 i nadam se da cu upoznati jos hanumica Preko pp se dopisujem sa Semi83 Adanu sam vidjela u gradu,al je bila zaokupljena bebicom pa joj se nismo javile
Lično poznajem maryam aminu, koja je otvorila temu koja je za 5 +, zatim makanu, onda senku 27, sarah, mali, zvončicu, haidu, sttelu, akicu b, azzru, elmu B, lejlus30, hemičarku, bože nadam se da neku nisam izostavila dopisujem se sa dosta hanumica, i kao da i njih posznajem lično
Tek sam sada otvorila ovu temu i drago mi je mnogo sto me nijedna od forumasica koje znam nije izostavila... Pa eto nadam se da ni ja necu nijednu preskociti..
Poznajem Elmu B, Adanu, Negru07, Mamu Almu, a na vjezbama u Skerlicevoj upoznala sam jos i Idanu 85 i Saso. Mozda jos neku znam iz vidjenja ili s vjezbica, ali ne mogu prepoznati po nicku.
A ne bih izostavila ni one koje znam preko dopisivanja, ali ne i uzivo. Da ih ne nabrajam... Veliki svim forumasicama!!
Lično poznajem maryam aminu, koja je otvorila temu koja je za 5 +, zatim makanu, onda senku 27, sarah, mali, zvončicu, haidu, sttelu, akicu b, azzru, elmu B, lejlus30, hemičarku, bože nadam se da neku nisam izostavila dopisujem se sa dosta hanumica, i kao da i njih posznajem lično
Kako zaključi bona Alma...sreća pa nismo duže razgovarale....bila bi veća ocjena, a onda bih se fakat sramila.
citam forum, uzivam, i onako pogledom preletim preko imena dvoje djecice u potpisu, ah poznata mi.... i onda skontam, pa jutros sam pila kahvu na velikom odmoru sa amdi. evo me sad happy ko dijete malo...
a ja mislila ti mene zaboravila... ja poznajem dakle mamsi i lejlaze licno i nikoga vise
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change