Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znam lamku (čak sam nekad daaaavno kod nje i prespavala) , a voljela bih da upoznam još koga, najbliže su mi Vedica RR, ziki, i ima još neko iz Srebrenika al se ne mogu sjetiti nicka..
imam jedno pitanje,u nedjelju sam bila na igmanu i upoznala jednu mamu,se sto znam o njoj je da ima sina koji se zove omar i rodjen je 19.06.2008.Ako neko zna da je ona na forumu molim da mi javite.jako je prijatna i voljela bih stupit u kontakt s njom.
Baš sad nešto razmišljam, mogle bi se i negdje nać. Iz Gračanice nas ima 3: ja, Vedica i bebača, eto ti si iz Srebrenika, ako još ima zainteresovanih za druženje mogle bi nešto dogovorit.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Izvini,ti si iz Gradačca a ja razmišljam ko još ima iz Srebrenika..
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
ja ne znam nikoga smrc. a ima osoba na RR koje su mi bas po volji i voljela bih da mi budu prijateljice i van ovog virtualnog svijeta ali one nece pa nece