Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jupiiii,i ja sam upoznala nedavno Aminad i njene medene pačiće,Maidu 28 i njenog malog slatkog Davuda koji se samo smiješi zatim Nunichi i njenu Zaru medenu,koja je samo pajkila....I našu Breskvu i njenog malog sinčića koji je presladak,mašala i na njega je moja Nejra stalno apelovala da izađe iz kolica jer ih ona ne voli
Moja lista ponovo: tweety, svu širu i užu familiju mamy2 Sanelicaaa, Denijal AnitaMo, Laurita RAJA, Dino Mamyca Mama Alma Hemičarka Mara, njen stomak Dragička Treselle, Orhan lubi, njena raja Mersy Zagy Alisat Mukica Juni Mali princ, Hamza...
ja samo znam Hanabanu (bile cimerice u Domu u Nedzaricima), Ledy blue (znam je virtualno s jednog drugog foruma i FB-a) i Mirnac (zajedno smo pohadjale istu skolu(ista generacija, samo drugo odjeljenje:))
Eh da vidimo koga ja licno poznajem... Od prije to su: enii; merimaa; breskva; A od juce na moju radost Sonja Triplemama Vedica Koalinka Tuzlanka Nestrpljiva Bebacha Maida28 Rozi
i naravno njihova slatka djecica...
Da dodam moju dragu Dinciii i njenu slatkicu Rejhanu. Da i ja dopunim svoju listu---Manuela i Emir medic ,adannn i njena princezica Nejira i nasa draga trudilica Zoe. I jos jedna skolska Amela 83
ne poznjajem nikoga ali imam u planu/nadam se nekada kasnije upoznati na kafici Ilhanu i Danu3 A jednom kada svratim u Sarajevo onda nadam se jednoj kafici i sa jos nekim curkama iz RR
da dodam na spisak moju dragu SKVO i njenog muža i bebu. Upoznale smo se- ni manje ni više- na moru. Večerali u istom restoranu sto do stola i u priču... kad pa mi smo ringeRAJA... Ostatak našeg boravka smo provele družeći se kao da se znamo 100god. i muževi su nam se pravo spajdašili:) a i curice, samo je moja malo vrištala od radosti pa je strašila malu Umu. Sve u svemu divno!
ja za skoro 2godine staza na ovom forumu znam licno
Ivonu moju best friend Kanu Eminicu Adanu AmrinoRR Lamku lara croft valjda sam dobro napisala Kanu Lejlash mamsi ja mislim nedavno na kahvici sa ostalim forumasicama iz zenice bilo ih je jos nemogu im nikove prepoznat ako se sjetim jos koje javim