Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dakle osim lamke (odranije je znam) sada poznajem i: Vedicu RR ziki bebachu Medavi i nadam se da neće stati na njima
upoznala i Levu , idemo dalje
dopunjujem sa budućommamom i mali
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Ni ja nisam nikoga upoznala nazalost ,a voljela bih pa ako je neko raspolozen za upoznavanje i druzenje zovite,jos uvijek imam dosta vremena na porodiljskom sam...pozzzzz
ja ne znam nikoga a imam veliku želju da vas upoznam...Nisam bila u mogućnosti da dođem na kafu u subotu, pa ako je neko raspoložen za neku kaficu ili šetnju nek se javi...Živim na Grbavici, pa ako je neko blizu nek se javi...pa da zajedno čekamo novu zajedničku kaficu....
Upoznala sam još dragih ljudi sa rr-a Dinu i njenu princezu Inaam, Lamku(Edinu) i njenu šmizlu Lamiju Dacinu_curu i njenog malog vragolana Daria Nedavno mi je propala prilika da upoznam Mishkicu našu dragu,biće valjda nova
Dakle ovo su cure koje znam i jako sam sretna zbog toga RAJA i njeni dječaci Sanelicaa i njen bebač Tweety i njeni pačići Romali AnitaMO i njena Laurica Mamyca i njen bebač Treselle Aquarius mama Alma Hemičarka *Dina* i princeza Inaam Lamka i Lamija Dacina_cura i Daco
Lamka (Edina sa Lamijom) Medavi a njeni djecaci Haris i Samed Adan i Asja Mamina princeza i Dzeliom Dinelu i Inaam Nur Dacin_ curica i Dario Mama Alma i Lajla Akica i Fedja Ivona mishka malecka60 Kana Elma sa njenim pacicima Visnja i Asja Mukicu, Maidu i M.Aminu sam vidjela jednom u prolazu, ali vec su bile nestale do sam ja skontala
Emina i Bakir Adana i Asja Ivona mishka malecka60 Kana Maida28 Dinela i Inaam Nur Lamka i lLamija hemicarku znam od ranije (al je nisam vidjela 10 godina) ako sam koga zaboravila izvinjavam se ispravicu cim uocim:))))
i moja lista se prosirila mama alma elmab stella sretna mama maida28 mrva bubamara 80 camm remzy mila81 jos nas je nekoliko bilo ali zaista nismo uspjele porazgovarati, a nadam se da sljedeci put hocemo
evo da dodam jos lavica2008 lely i njen Anes jupajdi i Emin new mama juni i Emil mishka Ivona kana malecka60 dok se sjetim prosirujem listu...
remzy,jasmina-mm,new mama,maida28,mama alma,hanabana,mila81,nto su mame sa kojima sam pila kafu 18.04.nek se neka neljuti ako sam zaboravilia a mislim da nisam a mamu lely i njenog slatkog ANESA vidjela sam na slici ako se racuna poznajem i njih,nadam se da ce biti jos kafica i da ce se spisak produziti a da nezaboravim i mame koje su bile u emisiji zabranjeni forum eto njih znam sa malih ekrana napredujem i to je nesto