Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nakon subotnje kafe i svih prethodnih druženja, sebi postavljam pitanje:"Koga ne znam sa RR", šala mala, u subotu sam upoznala Idanu_85, Radi, Višnju RR, Dinuu,. Enisu_Saru, Amrino RR, Saso, MAminu curu, Boogy Woogy, Maidu 28, Juni, Jupajdi, bože da li sam nekoga izostavila, uh, jašta Triplmamu,
Dakle osim lamke (odranije je znam) sada poznajem i: Vedicu RR ziki bebachu Medavi i nadam se da neće stati na njima
upoznala i Levu , idemo dalje
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Nakon subotnje kafe i svih prethodnih druženja, sebi postavljam pitanje:"Koga ne znam sa RR", šala mala, u subotu sam upoznala Idanu_85, Radi, Višnju RR, Dinuu,. Enisu_Saru, Amrino RR, Saso, MAminu curu, Boogy Woogy, Maidu 28, Juni, Jupajdi, bože da li sam nekoga izostavila, uh, jašta Triplmamu,
a bolje sam se upoznala s MaryamAmina-Makana-Visnja-Aamina-Dinaa-Maida28.
Ja poznajem Medavi RR vec 10 godina i ta zena mi je kao sestra koju nikad nisam imala. Mishka sa RR i ja se vec cijelu sedmicu dogovaramo da se konacno upoznamo i popijemo kafu negdje u Travniiku ali nas nesto sprijeci. Lamku takodjer licno poznajem vec nekih godinu dana, a beni 29 je rodica od MM ali se jos nismo licno upoznale. A Tuzlanke kad opet budete pile kafu zovite i mene, mozda i poneku od vas licno poznajem pa ja sam odrasla u Tuzli, mozda smo i u skolu skupa isle. Eto cekam vas...
ja nikog licno ne poznajem ali sam na RR puno njih upoznala malena27 Mišić anuska08 felix jagodicabobica Leva nina2008 Minče Dalila05 ElaB
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
MaryamAmina i njena mama Sarah budućamama (sastavljeno - kako je dogovoreno :)) mamaalma lely camm i njena Bela remzy i njena ekipa Maida28 i ElmaB samo mahanje a ostale forumasice koje su bile na kafici cu da bolje upoznam sljedeci put..I jos novih ako Bog da..
i moja lista se prosirila mama alma elmab stella sretna mama maida28 mrva bubamara 80 camm remzy mila81 jos nas je nekoliko bilo ali zaista nismo uspjele porazgovarati, a nadam se da sljedeci put hocemo
Sad sam upoznala jasminu_mm, maryemaminu, d_k,bubamaru, maidu28, camm, mamualmu, elmab, leku,nemogu se svih imena i sjetit,ali su sve drage i slatke. pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa