Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Amela rr Mukica i Muki Stella i Hana Buducamama Mamina cura i Hena Juni Shee i Emel Dina rr i Innam Nur Bezelye i Eren Mik Mik Mazalica HanaBana i Hana Boogy Woogy
Evo mog spiska: Lamka, Medavi, Vedica RR, Bebaca, Zoe. Nadam se da sledeće kafe neću propustit i da ću upoznat još ringeraja teta
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ja prije nisam poznavala ni jednu hanumicu, ali sada sam ih upoznala nekoliko i divne su. A to su: Mali, Haida, Senka27, mama Alma, Stella, Zvoncica, ja.
A imam zelju da upoznam jos neke hanumice.
Ovom spisku dodajem i sljedece hanumice:
Amela rr Mukica Enisa_Sara Buducamama Mamina cura Juni Shee Dina rr Bezelye Mik Mik Mazalica HanaBana Boogy Woogy
IZVORNA PORUKA: Vedica RR do skora sam samo iz vidjenja znala bebachu i ziki, a evo od subote kada smo bile na RR kafici poznajem pored njih dvije jos i zoe, lamku i medavi.
Od nasih dragih forumašica sam upoznala : Medavi znam odprije Dinela Eminica Lejla ŠH I( nju znam od prije) Ivona Baby (Ena) Mamsi Vedica Bebacha Ziki Zoe( iako i nju znam od prije) Moja draga prija Mishka Lida Amy Malecka 60 i Amrino znam još iz srednje škole I iskreno se nadam da se moje poznanstvo neće zaustaviti na ovim osobama vec da cu upoznati jos puno meni dragih forumasica
i da dodam da znam i nasu forumasicu Nana ze isle zajedno u srednju skolu i druzile se neko vrijeme Kako je svijet mali
Ja prije nisam poznavala ni jednu hanumicu, ali sada sam ih upoznala nekoliko i divne su. A to su: Mali, Haida, Senka27, mama Alma, Stella, Zvoncica, ja.
Amela rr Mukica Enisa_Sara Buducamama Mamina cura Juni Shee Dina rr Bezelye Mik Mik Mazalica HanaBana Boogy Woogy
Nadam se da nisam nikog zaboravila...
a gdje sam ja
E sad mogu reci da znam i tebe, kao nasu novu clanicu.