Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Romali, svu širu i užu familiju mamy2 Sanelicaaa, Denijal AnitaMo, Laurita RAJA, Dino Mara, njen stomak(bez stomaka sad,moramo upoznati i bebu ) Dragička Treselle, Orhan lubi Alisat Juni i Emil Mali princ, Hamza teta berta,Nika noaa,Noa junior,njen stomak Dina RR lamka Mik Mik (ne bi je ni upoznala da nije ovog našeg fax-a )
Da dodam Adanu,danas sam upoznala nju i njenog muža a Asju nažalost nisam
dinica daja-sa skvo hanabana maida 28 new mama mamine oči ilhana dinaa mila 81 akica b mama Alma Idana85 enisa sara nju znam iz srednje skole hemicarka veselaaa mamin sin maryamamina sahara Visnja pahuljica farah jedna 2 u 1 neki acudesu mamin junacina Shee jedna2u1 juni Mik Mik tek kasnije skontale da smo sa RR Dida79 mamina cura Amrino
ti znas skoro sviju ja jos nikog nisam upoznala , valjda ce biti nekad prilike
ma upoznat ces aBd evo ja te pozivam ako si u mogucnosti dodji na slijedece druzenje sa nama i vidjet ces tvoj spisak ce se odmah popraviti.A kad sam ja se uclanila na forum prije godinu nisam nikoga znala.Tek kasnije se ispostavilo da sam sa par prijateljica iz skole.
ja sam neku noc gledala slike sa rr kafica e sada da izdvojim one koje su mi onako slatke mama alma,veeseela,acudesa,nunichi,lulu evo ove sam uspjela da zapamtim