Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a što mi je zaista drago naša druženja su krenula od četiri forumašice, da bi se taj krug širio, širio, neki su otišli, većina ihje ostala, ali svaka nova forumašica koja dođe dobro je došla i dobor je prihvaćena i dobro se snađe, hvala Bogu svi mo mi različiti i ndividua za sebe, što je i normalno, ali opet na kraju nađemo zajedničku riječ i vjeruj te veliki uspjeh su ova naša druženja i svaka nova kafa. Ja sam ponosna na tu činjenicu.
Ljubi te sestra za komentar!
Jao, meni pa ja tek sada vidjeh sve svoje greške, aližene ja mislim da bi vi popadale u nesvjest kada bi od mene dopile post cakum-pakum, ja brzo kucam i uopšte nikada ne pregledam post, tako da se poneka slovna posvuće, ali na kraju to ispadne HAOS, ali ne zamjerite, ja mislim da vi KONTATE, što sam ja HOTJELA (hahahaha htjela) kazati,
Jao, meni pa ja tek sada vidjeh sve svoje greške, aližene ja mislim da bi vi popadale u nesvjest kada bi od mene dopile post cakum-pakum, ja brzo kucam i uopšte nikada ne pregledam post, tako da se poneka slovna posvuće, ali na kraju to ispadne HAOS, ali ne zamjerite, ja mislim da vi KONTATE, što sam ja HOTJELA (hahahaha htjela) kazati,
ljubim vas sve i sretna sam što vas imam
ma hajde ista sam ti takva. I Alma moja svaka ti zlatna.
Visnja RR mivica eminak mamina cura boogy woogy enisa_sara mila81 mamine oci ena23 (nisam sigurna jesu li dva n ) mama alma tea lana akica b new mama dinkica idana_85 skvo rabi daja sa Elma B - preko fb Hanabana Ilhana Veseeelaaa MaryamAmina hemičarka Juni Remzy Okarica Adana Jupajdi Camm Amrino RR acudesa neki Lely Shejla Mamin junačina jedna2u1 Pahuljica farah sahara Maida RR Shee
I nešto kontam da sam opet nekoga fulila...Izvinite ako jesam ali vas je puno! Popravit ću se!
Dobro, dobro, sve je dobro dok se na tastaturi svetiš, hahahaha, nemoj samo dalje ljubi te seka, inventar nov, ti tek došla sa porodiljskog, ne bi valjalo nikako, strpi se još malo, 16 sati samo što nije, a sutra petak, pa onda ste dva dana slobodne,
Dobro, dobro, sve je dobro dok se na tastaturi svetiš, hahahaha, nemoj samo dalje ljubi te seka, inventar nov, ti tek došla sa porodiljskog, ne bi valjalo nikako, strpi se još malo, 16 sati samo što nije, a sutra petak, pa onda ste dva dana slobodne,
Mislis 17h.... ...aaaaa.....
oprostite na smetnji dame, ali ima jedna cura na RR mnogo mi se sviđa... molim vas za savjet ako ne predstavlja problem znam da ovo nije forum takvog sadržaja al dobro bi došla pomoć iz ženskog ugla ;)
Nego Erna moli boga da ti ne provale ovu adresu, pa ćeš onda s mobitela da nam se javljaš Zamecem joj trag.... ! , a mislila sam da Vi delate do 16 ura Ah, mi smo jedna ozbiljna institucija , žao mi je, mila znam kako se osjećaš, apsolutno te razumijem.
Znam mila, hvala ti