Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Selma, selma, selma, selma, selma, selma, molim te izvini, Bogami drugi put nosim papir i olovku i zapisujem, sad te prihvatih na FB i upališe mi se klikeri, nemoj zamjeriti, ljubim te
< Poruku je uredio Dina RR -- 11.7.2009 10:16:22 >
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
No sikiriki Almic! I ja evo dumam koga sam sve upoznala i nekako sve imam osjecaj da cu nekoga zaboraviti, ali evo da pokusamo pa uvijek ima popravni: Visnja RR mivica eminak mamina cura boogy woogy enisa_sara mila81 mamine oci ena23 (nisam sigurna jesu li dva n ) mama alma tea lana akica b new mama dinkica idana_85 skvo rabi daja sa hanabana - preko fb Elma B - preko fb Ilhana - preko fb
ih kad ovako npravih spisak, tek vidim koliko vas znam, i drago mi je... Nadam se da cu vas jos upoznati
ja nikog ne znam ili bar ne znam da znam???! Ali zato već počinjem da vas sve ponaosob upoznajem preko RR i zaista je lijep osjećaj kad imaš toliko prijatelja bez ikakvog interesa
Ja vas nazalost jako malo znam Jajan,idana_85,myb@by,mama emza,Visnja i Belmac Mislim da nisam nikoga zaboravila
Ne tuguj, možemo nas dvije zajedno. Ali ako ništa na FB imamo sličice, pa možemo ako ništa popamtiti izglede lica, te ako se sretnemo da znamo ko je ko. Mada i meni ide teško prepoznavanje. A grad pun trudnica i mama.
Evo da i ja napravim spisak malo prosiren Juni Mama Alma Mamine oci Mila81 Maida28 HanaBana Jasmina mm Remzy Visnja rr Dina rr Tea Lana Skvo Daja sa Dinkica Idana 85 Rabi Akica b Mamin sin Lavica 2008 Zvoncica
e da jos dodam Veeseelu Saharu MaryamAmina Enisa_Sara Ilhana Hemicarka Nadam se da nisam koga zaboravila
mamin sin new mama mama alma hemicarka veeseela tea lana hanabana akica b nadam se da nisam pogrijesila jer sm kasno dosla pa sam pola pokvatala odlasku
Još uvijek ne znam nikoga lično, ali ima par ženica koje su mi toliko drage kao da se sto godina znamo
Kraljice
Moja lista ponovo: tweety, svu širu i užu familiju mamy2 Sanelicaaa, Denijal AnitaMo, Laurita RAJA, Dino Mamyca Mama Alma i Lajla Hemičarka Mara, njen stomak Dragička Treselle, Orhan lubi, njena raja Mersy Zagy Alisat Mukica Juni i Emil Mali princ, Hamza... Maida i Merjem Ivona, Selena baby, Hamza i Imran Lulu, Naomih
Romali, svu širu i užu familiju mamy2 Sanelicaaa, Denijal AnitaMo, Laurita RAJA, Dino Mara, njen stomak(bez stomaka sad,moramo upoznati i bebu ) Dragička Treselle, Orhan lubi Alisat Juni i Emil Mali princ, Hamza teta berta,Nika noaa,Noa junior,njen stomak Dina RR lamka Mik Mik (ne bi je ni upoznala da nije ovog našeg fax-a )
< Poruku je uredio tweety -- 18.7.2009 0:14:27 >
Ja sam sinoc upoznala Adanu Mislim da sam je pravo prepala kad sam je zovnula i prisla joj na slatkom cosetu Prvo ide malena u kolicima,pa onda ona Bas sam se obradovala Ovom prilikom sa zakasnjenjem cestitam njenoj slatkici rodjendan,i zelim joj svu srecu svijeta