Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mama Alma Ilhana Tea-Lana mila81 mamine oci Akica-b Visnja Saso Stella Camm M.Amina makana Amrino Rabi Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravila nek me slobodno naruži.
evo ja mom skromno spisku dodajem jos dinaa,akica-b,tea-lana.ilhana. i naravno svu njihovu preslatku djecicu, da nenabrajam zene koje sam od prije upoznala jer sve ih vec ima na spisku,a jos mi je velika zelja da upoznam veeseelu
Svaka čast Alma, mi se još nismo upoznale, iako smo na fb frendovi. Moj spisak je vrlo skroman i još uvijek se nije proširio: Budućamama, Adana, Senka 27, Idana 85, Saso, Skvo, Mrva.
Jest me krenulo , danas sam upoznala Maidu28, sta cu vidjela zenu na TV-u, prepoznala je i prisla joj , Maida ko ti je kriv kad si poznata , i da bili su tu njeni pilici i njema seka, pozdravcekkkk
Evo da i ja napravim spisak malo prosiren Juni Mama Alma Mamine oci Mila81 Maida28 HanaBana Jasmina mm Remzy Visnja rr Dina rr Tea Lana Skvo Daja sa Dinkica Idana 85 Rabi Akica b Mamin sin Lavica 2008 Zvoncica Mali neke imam jos na FB nismo se licno upoznali,ali eto znamo se barem tako,nadam se da nisam koga zaboravila,ako jesam ne zamjerite
< Poruku je uredio Dina RR -- 11.7.2009 10:18:29 >
Selma, selma, selma, selma, selma, selma, molim te izvini, Bogami drugi put nosim papir i olovku i zapisujem, sad te prihvatih na FB i upališe mi se klikeri, nemoj zamjeriti, ljubim te
< Poruku je uredio Dina RR -- 11.7.2009 10:15:13 >