Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Moj spisak je vrlo skroman i još uvijek se nije proširio: Budućamama, Adana, Senka 27, Idana 85, Saso, Skvo, Mrva.
Došlo je vrijeme da se ovaj spisak proširi. Večeras sam konačno upoznala našu Eminu i njenog prelijepog dječaka Bakira.
Unaprijed se izvinjavam ako sam nekoga izostavila, jer sam zaista upoznala dosta ženica na ovom posljednjem druženju sinoć. Spisku dodajem sljedeće forumašice:
Jupajdi
Mama Alma
Maida28
Višnja
AkicaB
Juni
New mama
Camm
HanaBana
Ilhana
Remzy
Mivica
Mamin sin
Trebalo bi da je to sve za sada. Nadam se da će se spisak uskoro proširiti!
IZVORNA PORUKA: new mama Evo da i ja napravim spisak malo prosiren Juni Mama Alma Mamine oci Mila81 Maida28 HanaBana Jasmina mm Remzy Visnja rr Dina rr Tea Lana Skvo Daja sa Dinkica Idana 85 Rabi Akica b Mamin sin Lavica 2008 Zvoncica Veeseelu Saharu MaryamAmina Enisa_Sara Ilhana Hemicarka
e jos da dodam Okarica Adana Jupajdi Mivica Camm Stella Nadam se da nisam koga zaboravila
Evo i ja sam se malo popravila sem Nunichi Triplemame i maleeeee upoznala sam
Manuelu,Breskvu
Zao mi je sto nisam stigla na kaficu u cetvrtak u Sarajevu al igrom slucaja sam ipak upoznala VISNJU i NEKI . Barem malo sam se popravila i nadam se da cu imati priliku da upoznam vise zena iz Sarajeva....
Mama3djecaka Nann Dadada Sahara Mila81 mama_alma mamine oci dinaa tea lana akica b adana hemicarka skvo veselaaaaa new mama hanabana maryamamina mamin sin enisa_sara Jupajdi Maida28 Višnja Juni New mama Camm Remzy Mivica
Ivonu i njena šmizlica Selenu Lamku (Edinu) Medavi i njene momke Harisa i Sameda Malecku60 i hrabrog Adriana Mamsi (a Kenčija još nisam upoznala) Ammy Mishku Nedi (Sanju) i šarmera Nedima Žanu08 (Ninu) i Žanicu Kanu i Tareta Zeničanku i njene momke Lidu Lulu i manekenku Naomih Larucroft i malog princa Adiana Baby Anushku i malog Alena Nitu i njene princeze Merjem i Kanitu Lejluze DinuRR i krofnicu Inaam Nur Malenu27 Eminu85
Mama3djecaka Nann Dadada Sahara Mila81 mama_alma mamine oci dinaa tea lana akica b adana hemicarka skvo veselaaaaa new mama hanabana maryamamina mamin sin enisa_sara Jupajdi Maida28 Višnja Juni New mama Camm Remzy Mivica
Sorry, cim sam vhdila da si pisala ovde skontala sam. Joj onaj dan mi je bio katastrofa sve trka frka pa slucajno zaboravila da te stavim. Izvini molim te!
JA slučajno upoznala emmu l. ali žena se meni javila preko pp i pita jesi li ti ta i ta, Ana, baš mi je žao što se nsimo i onako face to face upoznale, mislim jesmo, ali nismo znale da smo rr, hahahaha, ali biće prilike, helem bogatija sam za još jedno poznanstvo.
ja od danas znam svoju shee konacno odavno nisam upoznala tako spontano , prirodno i drago stvorenje kao sto je ona...a emel
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change