Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znam eminicu ( sa vjezbica u skerlicevoj) , skontala sam sa slika da je tu bila i Adana ( al tek kad vise nisam ni isla na vjezbice) i vjerovatno jos neku znam koja je isla na vjezbice u skerlicevoj bar onako iz vidjenja. Al ne mogu bez slika pogoditi:)
Znam Lidu,druzimo se i od prije i kone smo!!! Nedavno sam skontala i koje azra tr tako da smo uspostavile da se znamo i odprije...druzile smo se... Dalje ne poznajem nikoga licno ali polako se upoznajemo i iskerno se nadam da cu vas jednog dana i licno upoznati.....trudit cu se Uglavnom su mi hanumice sa kojim se redovno tipkam postale jako drage a i ostalim nije nista za zamjeriti....jer i ja sam nekako jos uvijek "novi kolac" pa se vjerovatno ne susretnemo istovrmeno!!!! Ali tu smo sve radi druzenja.....
P.s. Moram li nabrojati ove koje su mi jako drage ili su se prepoznale !!!??
pardon, sjetih se sada i da odmah ispravim grešku nedavno se ispostavilo da znam još jednu od forumašica, prepoznala sam je po slikama koje je postavila u album Azure radile smo zajedno sorry Sandra pusa
Ja ne znam ni jednu hanumicu. Bubamarin prijedlog da se bar po gradovima na kafi nadjemo je super, pretvorila sam se u kucnu muvu.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
A ja se već razočarala misleći da ste me sve zajedno zaboravile, kad ono ispraviše se moje kolegice . Dakle od ranije znam Lamku i Medavi, a preko RR sam upoznala Ivonu, Malecku60, Kanu i Zeničanku. Nisam ja kriva što me nema često na RR, stvarno imam problema sa prijavom, ili je do mene ili do RR. Valjda će biti bolje ubuduće
Ja znam samo dragičku, a nadam se i ostale trudilice . BTW: Da upitam gdje nestade tema od neki dan kaoji je podigla iva1974 vezano za sastanak u Hercegovini?
ko zeli da se upozna sa mnom neka se javi ja sam za
Evo ja se javljam ako si raspolozena!!! Par puta smo tipkale i cinis mi se ono pravooo luda ali u pozitivnom smislu... I sva mi zracis nekom pozitivnom energijom!!!
ko zeli da se upozna sa mnom neka se javi ja sam za
Evo ja se javljam ako si raspolozena!!! Par puta smo tipkale i cinis mi se ono pravooo luda ali u pozitivnom smislu... I sva mi zracis nekom pozitivnom energijom!!!
nema problema kad budes u Sa javi se za kafu
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart