Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jesam..... al da stvar bude još crnja, ne sjećam se..... A gdje smo se upoznale? Sram i stid da me bude!!
đeš se sjetit vidi ti spiska mahalušo ...a ja baksuz nad baksuzima neću spisak porširit nikada buuuuuuuuuuuu
Amela rr Mukica Stella Buducamama Mamina cura Juni Shee Dina rr Bezelye Mik Mik Mazalica HanaBana Boogy Woogy Višnja Rabi idana_85 Juni camm Blue Rose (MayremAmina) Remzy mamine oči mila_81 Ilhana akicab (još iz škole) tea_lana (još iz škole) puslica (također iz škole) veselaaa HanaBana nikita salmy acudesa sahara malenaa sweetbaby Dzenana_G (odrasle skupa ) Mala Selma prety mama niobe ena23 maja_78 scarlet Suzana mama Alma Maida* Schecherlemica mamin sin Hanady škorpija lilix lely Amrino mama2009 adana Skvo new mama
55 forumašica pola foruma sam upoznala Mislim da je vrijeme da mi dodijelite titulu mahaluše br. 1
pošto sam juče imala priliku da proširim krug svojih poznanstava sa članicama RR foruma, upoznavši par predivnih ženica, s vježbica znam i pozdravljam svoje drage trudnice , da i ja napravim svoj spisak:
Amela rr Mukica Stella Buducamama Mamina cura Juni Shee Dina rr Bezelye Mik Mik Mazalica HanaBana Boogy Woogy Višnja Rabi idana_85 Juni camm Blue Rose (MayremAmina) Remzy mamine oči mila_81 Ilhana akicab (još iz škole) tea_lana (još iz škole) puslica (također iz škole) veselaaa HanaBana nikita salmy acudesa sahara malenaa sweetbaby Dzenana_G (odrasle skupa ) Mala Selma prety mama niobe ena23 maja_78 scarlet Suzana mama Alma Maida* Schecherlemica mamin sin Hanady škorpija lilix lely Amrino mama2009 adana Skvo new mama
55 forumašica pola foruma sam upoznala Mislim da je vrijeme da mi dodijelite titulu mahaluše br. 1
ja odavno nisam popravila svoj spisak .... ne znam mozda bas 50 al eto ima novih al ne smijem jer mimozdak blokira. posebno otkad je igraonica kod suzane otovrena svaki put kad navratim nekog novog vidim upoznam - nekad ne znam ni koga sam upoznala hehehehe ( a Suzanu jos nisam upoznala )
Evo da i ja napravim spisak malo prosiren Juni Mama Alma Mamine oci Mila81 Maida28 HanaBana Jasmina mm Remzy Visnja rr Tea Lana Skvo Daja sa Dinkica Idana 85 Rabi Akica b Mamin sin Lavica 2008 Veeseela Sahara MaryamAmina Enisa_Sara Ilhana Okarica Adana Jupajdi Mivica Camm Stella Amela RR Shee Hanady Pahuljica Farah Mamin junacina Jedna 2u1 Neki Acudesa Maja 78 Dida 79 Mamina cura Amrino RR
jos da dodam Sarajka Suzana Mamina princeza Eto i mog spiska,nadam se da nisam koga zaboravila
pošto sam juče imala priliku da proširim krug svojih poznanstava sa članicama RR foruma, upoznavši par predivnih ženica, s vježbica znam i pozdravljam svoje drage trudnice , da i ja napravim svoj spisak:
mislim da su navraćale još 2 ženice ali nisam uspjela da ih upoznam, nadam se drugi put
na spisak dodajem još jednu dragu forumašicu koju sam napokon upoznala i face to face što mi je jako drago, iako od nje često dobijam komplimente tipa da sam stara i sl.
delfin
Sarayka
i još jedno novo Enisa_sara
i novo teacher viola i acudesaRR
Mamine oči ramzy enisa_sara salmy akicab Veeseelaa Višnja Mama alma Mila 81 Neki Tea lana Pahuljica Farah jedna 2 u 1 Mamin sin Shejla lely batterfly mamina junačina lirio maja 78 Suzana Pingpong Istra08 dadada juni kovrdžava Maida ElmaB skvo HanaBana Hanady teacher75 viola....mislim da je to to Boga mi, i ja napredujem ko mahaluša
< Poruku je uredio acudesa RR -- 14.3.2010 22:02:04 >
Ne znam nikoga i baš mi je to glupo a nadam se da će biti prilike
nema suza ...idu ljepši dani...iduća kafica ideš sa rajom...i sustigneš spisak... a ja na spisku ha jel dobra ova