Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja poznajem sljedece forumasice: -felix -Myu -skorpija -ciju -Apotekarka -Bamby -malena27 -Misic -Mala mu -Nikita -Ex yu(ona mi je dolazila u bolnicu dok sam lezala i puno joj hvala) -Suna -jagodicabobica -dana3 -Alami(nju sam upoznala pile smo kaficu u Gornjem Vakufu i drago mi je sto bar nekog znam u zivo) mozda se nekad pruzi prilika pa da se vidimo
ovo se i odnosi samo na one koje smo u zivo upoznali
Poznajem ovih pet dama: Acudesa Mamine oci Enisa_sara Remzy Nunny A ostele: Anidlu Zvecku Niki Mama2009 POZNAJEM ali kao prijateljice na fejsu nadam se skorijoj kahvici Ali i upoznavanju sa ostalim divnim zenicama sa RR
ja poznajem sljedece forumasice: -felix -Myu -skorpija -ciju -Apotekarka -Bamby -malena27 -Misic -Mala mu -Nikita -Ex yu(ona mi je dolazila u bolnicu dok sam lezala i puno joj hvala) -Suna -jagodicabobica -dana3 -Alami(nju sam upoznala pile smo kaficu u Gornjem Vakufu i drago mi je sto bar nekog znam u zivo) mozda se nekad pruzi prilika pa da se vidimo
ja njih ne poznajem u zivo ali dugo vremena se cujemo ovdje na forumu i bile su uz mene kad je meni najteze bilo to se ne moze zaboraviti
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
ja njih ne poznajem u zivo ali dugo vremena se cujemo ovdje na forumu i bile su uz mene kad je meni najteze bilo to se ne moze zaboraviti
jako si ovo lijepo rekla :)
Naravno ludice da bi voljela upoznati i tebe i saharu i jos neke drage zenice ove sam izdvojila jer smo se druzile u razgovorima u iscekivanju djeteta i bebe su nam tu negdje i dadu bi voljela jako da upoznam i sad svoju novu priju myb@by ,nou kraljicu
Adanu i Niobe znam a imam zelju da upoznam dosta forumasica a nekako posebno felix,Myu,skorpiju,mocnu daddu,ciju,enisu-saru,veselu,milenium,noa,neki,bebanu27,marinci i ostale sve ali eto ove neke sam morala izdvojiti obne su mi bas prirasle srcu
Hvala dushoooooooooooooooooo Nadam se da cemo se upoznati aBd
A ja sam danas upoznala nasu Suzi WOW zena
Joj neki hvala ti, a ja baš juče k'o neka skula izgledala, nigdje šminke, utoplila se k'o medo brundo... Baš mi je drago da smo se srele, upoznale!
PS: Ja nikad spisak nisam napravila.
Ma sta ti je zeno,izgledas fantasticno i bez sminke i kao "medo brundo" Fakat sam se odusevila tvojom prirodnom ljepotom A ja ko da me poplava izbacila,s posla pravo
zaboravila sam napisati da poznajem i zvecku,ribu78,zoe,aida84,haida itd koga sam zaboravila izvini te nije bilo najmjernu jer ste mi sve drage
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
napisala sam razlog na drugoj temi pomoc nasoj forumasici....
bas mi je zao, ali eto, kad imas bebu a nemas blizu nikog svog da pomogne i pricuva onda ocito vise nista ne mogu planirat a pogotovo obecavati...
ma ja te zezam, i necu da vidim takvo raspolozenje, cim on jos malo ojaca bit ce vas dvoje svuda, niko vam nece trebati :) drzi se ti, bit ce kafa i druzenja. Procitala sam jos sinoc sta si tamo napisala. Pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Adanu i Niobe znam a imam zelju da upoznam dosta forumasica a nekako posebno felix,Myu,skorpiju,mocnu daddu,ciju,enisu-saru,veselu,milenium,noa,neki,bebanu27,marinci i ostale sve ali eto ove neke sam morala izdvojiti obne su mi bas prirasle srcu
apotekarka i ja bi tebe baš voljela upoznati,nadam se da ćeš doći u mostar ako ništa na kavicu s mužem pa se možda i upoznamo ,a voljela bi upoznati još dosta ženica,felix,myu,mnn,nunichi,saharu,dadada,dady,enisu_saru,ivnčicu,nooa,nikitu ma još njih puno.puno
Poznajem ovih pet dama: Acudesa Mamine oci Enisa_sara Remzy Nunny A ostele: Anidlu Zvecku Niki Mama2009 POZNAJEM ali kao prijateljice na fejsu nadam se skorijoj kahvici Ali i upoznavanju sa ostalim divnim zenicama sa RR
Dušara moja, izvući ću ja tebe bar još jednom na kafu
Mama3djecaka Nann Dadada Sahara Mila81 mama_alma mamine oci dinaa tea lana akica b adana hemicarka skvo veselaaaaa new mama hanabana maryamamina mamin sin enisa_sara Jupajdi Maida28 Višnja Juni New mama Camm Remzy Mivica okarica ako sam koga zaboravila nemojte se ljutiti...
ja sramote, evo vec 7 mjeseci proslo jos nisam dodala nikakvo novo ime :(
Amela rr Mukica Stella Buducamama Mamina cura Juni Shee Dina rr Bezelye Mik Mik Mazalica HanaBana Boogy Woogy Višnja Rabi idana_85 Juni camm Blue Rose (MayremAmina) Remzy mamine oči mila_81 Ilhana akicab (još iz škole) tea_lana (još iz škole) puslica (također iz škole) veselaaa HanaBana nikita salmy acudesa sahara malenaa sweetbaby Dzenana_G (odrasle skupa ) Mala Selma prety mama niobe ena23 maja_78 scarlet Suzana mama Alma Maida* Schecherlemica mamin sin Hanady škorpija lilix lely Amrino mama2009 adana Skvo new mama
55 forumašica pola foruma sam upoznala Mislim da je vrijeme da mi dodijelite titulu mahaluše br. 1
I mislim da sam opet nekoga izostavila.....
< Poruku je uredio enisa_sara -- 22.2.2010 0:10:20 >