Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mama-koji mlijeko sa kojim postotkom masnoce dajete djeci?
ja sam jos izgubljena sam ovim tetrapakom !ja mu uzimam 2.5-2.8 al mi mm govori da mu je mozda premasno ,sad sam
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
a kako oni obogate mlijeko dodatnim vitaminima i kalcijumom i sl.sta mu rade.ja im nesto ne vjerujem, mislim da nam samo maglu prodaju time.
nikako sve su to ublehe
jelda, salmy znaci nisam jedina koja im ne vjeruje.
ja nikad nisam na to obracala paznju mlijeko ko mlijeko Ja sam do skoro anelu davala pravo kravlje mlijeko-ispod kravice ali prestala jer sad ne popije 1 l. sad ima do 3 flase i ne prokuhavami se zbog toga jos +vrucine .
a kako oni obogate mlijeko dodatnim vitaminima i kalcijumom i sl.sta mu rade.ja im nesto ne vjerujem, mislim da nam samo maglu prodaju time.
nikako sve su to ublehe
ja nikad nisam na to obracala paznju mlijeko ko mlijeko
meni je svjedno moja Felix moj momak ne pije mogu u njemu sve jagode biti,on samo okrene glavu
HOCE moj kad nista nece nemoze bolestan ili sl.peko uvjek prolazi kod njega moze . Reko oces gliste dobiti zato ne secerim .Dok poznam mnoge majke secere mene strah nemam nista protiv toga, al me strah glisti
nikako sve su to ublehe
ja nikad nisam na to obracala paznju mlijeko ko mlijeko
meni je svjedno moja Felix moj momak ne pije mogu u njemu sve jagode biti,on samo okrene glavu
HOCE moj kad nista nece nemoze bolestan ili sl.peko uvjek prolazi kod njega moze . Reko oces gliste dobiti zato ne secerim .Dok poznam mnoge majke secere mene strah nemam nista protiv toga, al me strah glisti
Ovaj je mlijeko ostavio davno i vise mu ne dajem,popije jogurt,namaze mlijecne,puding.....
Ja necu da vas DAVIM,ali ovo moje djete je postalo izbirljivo
Samo jede salamu i hrenovke,ludim danima....zato necu da Vas zamaram totalno sam
Joj draga vidjela sam na FB...pa nit'' sam mogla da lajkam, sacuvaj Boze, niti da ti pametujem ...meni V. bio otanjio sa apetitom, evo ga pije dr. theiss nekoliko dana i hB projeo se, jeste vi sta pokusali...ima i mala ovaj neki super za imunitet i apetit...a ja salamu nikad nisam ni ponudila, ni hrenovku, ni pastetu ni ostala s*anja...
< Poruku je uredio tekja -- 25.7.2011 16:00:27 >
Samo jede salamu i hrenovke,ludim danima....zato necu da Vas zamaram totalno sam
Joj draga vidjela sam na FB...pa nit'' sam mogla da lajkam, sacuvaj Boze, niti da ti pametujem ...meni V. bio otanjio sa apetitom, evo ga pije dr. theiss nekoliko dana i hB projeo se, jeste vi sta pokusali...ima i mala ovaj neki super za imunitet i apetit...a ja salamu nikad nisam ni ponudila, ni hrenovku, ni pastetu ni ostala s*anja...