|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1109 1110 [1111] 1112 1113   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.7.2011 20:42:19   
Hanady RR
Jesam tajrić user posted image , al jako jako tužna. Nikada u životu svome nisma prisustvovala tužnijem tevhidu...doduše nikada do sad nisam molila za svoju dobru drugaricuuser posted image
vjeruj, pola sraca sma kraj njene djece, majke i sestre ostavila danas.

Baš sam nikakav...i boli me...a od tableta ne prestajeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27751
25.7.2011 20:54:26   
salmy
Moj momak je za veceru pojeo zdjelicu makarona sa sirom i jogurtuser posted image user posted image
A mm je kupio dr theis, poceli smo mu  davatiuser posted image
a salamu o hrenovke smo odlucili prestati konzumirati

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 27752
25.7.2011 21:01:17   
R&T@
Uh, Hanady, Bog zna zasto je tako bolje...
ali znam da boli...user posted image

Salmy, to je super odlukauser posted image
on je samo velika-mala mamina sreca pa mora malo da birauser posted image

I nama je vrijeme za dozu nekog sirupa za imunitet...
i stvarno ne znam sta da ukljucim

Opet provjereno ili da mijenjamuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 27753
25.7.2011 21:04:47   
Hanady RR
Tajra što ste koristile prije.

ja sma naturu mix i bila nam je dolična...a sada sma im uključila Redapin...nakon ovih upala grla i antibiotika....mogu ti reći jako je dobar...a i statav i konzistencija mi s edopada jako.

Salmy...djeca uvijek imaju razlog da malo ''pauziraju'' u njopanju...
a pozdravljam odmor od salame i hrenovkiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27754
25.7.2011 21:05:16   
Lady26
Lana jope sama zaspala, jupiii jeeeeeeee user posted image , vracamo se na staro...

Ma cujte ovo, ode mm u prodavnicu da kupi nesto slatko, hajd rekoh povedi Lanu i odose...Vraca ce sa PUNOM kesom, paket monte-a (ona 4kom), veeelikom kinder cokoladom, euroblok keksom, veliki vocni jogurt i munchmallow...Ja user posted image , skrsi 15KM na gluposti....user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 25.7.2011 21:09:56 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27755
25.7.2011 21:13:44   
Anoniman
Lady onda ja svaki dan skrsim na gluposti i vise nego tvoj m user posted image ... 

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27756
25.7.2011 21:14:33   
R&T@
Lady, sto mi je to poznatouser posted image user posted image user posted image ...

Hanady, i mi smo proslu jesen koristili Naturu, a nakon pljuskavica neki sirup s velikim cvijetom(ne mogu se sjetiti naziva)...cini mi se da je on ucinkovitiji bio, ali ko ce znati...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27757
25.7.2011 21:16:58   
Lady26
Za nas budzet to je previse.... jbg... da je hrana u pitanju pa hajd al ovo... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27758
25.7.2011 21:19:24   
R&T@
Rasporedi to sto je kupio na vise dana...
samo sakrij od sebe i tm...

A mora tata nekad pocastiti kcerkuuser posted image

Ja odoh potkuhati cvijet pogacu, pa neka nam onaj snijeg iz Austrije dodjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27759
25.7.2011 21:21:51   
salmy
Spremila ves za peglat i kucam ovdje,a moj momak samo hioda tamo-amo i vice Mišija( to mu je masina),pogledam sav ves odnio u masinu i vrti programe da  je ukljuciuser posted image user posted image user posted image hahahhahaha evo umirem od smjeha.Inace se boji Mišije kad radiuser posted image user posted image user posted image

Lady sta fali neka slatkisa,ja danas maznem user posted image dvije cokoladice jele mi se pravo.Treba imat u steku vazda po jednuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27760
25.7.2011 21:21:52   
Lady26
Tajra ni makac user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vracaj seeeeeeeeeeeeeeeeeeee

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27761
25.7.2011 21:37:24   
R&T@
Gotovo...

I sutra prolom oblakauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27762
25.7.2011 21:49:23   
R&T@
Sve se  "bude" neke mracne teme, pa ja odoh cekati film...

Laku nocuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27763
25.7.2011 22:16:49   
iv@ncica
ehej..ja  sve  sredila  po  kuci,ispeglala i  sl....suta cekam  goste na  duze i  nocenje..pa   sutra  cu  samo  kuhati  ...ali  steta sto  su  mi gosti  vegeterijanci, srecom imam  dosta  sad povrca  domaceg  pa  ce  se  naci  nesto...
i  ja  cu  sad  vec  andreju  ukljucivati  nesto  za imunitet, sta  mislite  o  ehinacei  sirupu  za  imunitet  i  imam neki  twin labov liquid C preporuciv kod  prehlada, gripe, pada  imuniteta isl.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27764
25.7.2011 22:34:46   
tekja
vece...kratko da se javim...odoh dijete da stavim naspavanje...uuuu koliko je satiuser posted image

Mi otisli do Merkura, MM vazda tu kupuje cd-ove, pa prekoputa u dm...pa kontamo sta cemo i pravac kod kuma na kafu...maloprije dosli...oni imaju sina 20 dana stariji od V....tako su se fino izigrali, malo-malo, pa se zagrle, poljube, gledaju se u oci i prasnu u smijehuser posted image ....oni bili mjesec dana na putu i bas smo osjetili koliko su se pozeljeliuser posted image ...

...eto lijepo mi spavajte, pisemo se ujutruuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 27765
25.7.2011 23:23:16   
Anoniman
Nije valjda da sve gledate film user posted image ?

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 27766
26.7.2011 8:37:06   
bebacha
jutro.budenje.
treba mi savjet.U nedelju smo bili u gostima,sve super i onda smo Ajli rekli da idemo kuci,kupat se jer sutra mora u obdaniste.kroz sat vremena sam skontala da ima povisenu temperaturu,37,5.onda sam je ja onako pitala hoces li sutra u obdabiste,na sto je ona odg da nece je ima puno djece,i svi sjednu na stolicu da crtaju a ona nema gdjeuser posted image
preko ljeta sastave dva obdanista i bude ih bas punu a i cesto se tete mjenjaju zbog odmora,neki dan kaze da nije dobila lubenicu poslije rucka jer nije bilo dovoljnouser posted image
jel moguce da je ta njena temp na psihickoj bazi.znaci povremeno se javlja od nedelje i nikako ne prelazi 37,5.inace jako voli u obdaniste al et sad joj se bas neide.al jos nikad nije plakala i govorila da nece.kaze da ce ici kad se druga djeca vrate u svoju grupu,a inace se tesko uklapa i treba joj dugo vremena da se prilagodi a nikako se nemoze uklopit s djecacima,pogotovo malo stariji.ona je super vesela,tu temp ne skidamo a ona se lijepo ponasa,jede,nije kenkava.a prije 5 dana je popola antibiotik zbog upale grla

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27767
26.7.2011 9:55:27   
Malenaoduvijek
bebacha draga kako ne moze, ja sam znala biti bas bolesna kad me necega strah ili mi ne odgovara tako da jeste vjerovatno...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27768
26.7.2011 9:57:33   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ehej..ja  sve  sredila  po  kuci,ispeglala i  sl....suta cekam  goste na  duze i  nocenje..pa   sutra  cu  samo  kuhati  ...ali  steta sto  su  mi gosti  vegeterijanci, srecom imam  dosta  sad povrca  domaceg  pa  ce  se  naci  nesto...
i  ja  cu  sad  vec  andreju  ukljucivati  nesto  za imunitet, sta  mislite  o  ehinacei  sirupu  za  imunitet  i  imam neki  twin labov liquid C preporuciv kod  prehlada, gripe, pada  imuniteta isl.

apotekarka hvali imunoglukam za imunitet samo tako.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 27769
26.7.2011 9:58:42   
Hanady RR
bebacha to je prava ''psihička'' tura...
način kako s ejavlja i Ajlin govor nakon popijenog antibiotika upućuje na to...
baš mi je žao...
ali d aodeš i porazgovaraš sa vaspitačicama...mislim da su trebale primjetiti da s eteže uklapa i da ta ''navala'' djece iz drugog vrtića koji zauzimaju njen protor nju sikirauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 27770
26.7.2011 11:51:40   
Anoniman
pozzz
kod nas bas hladno anel sinoc zaspo u 23 user posted image nije juce spavao al danas oce rano usto sinoc smo imali rodicu i cak nam nocila anel uzivo zato nije htjeo zaspatuser posted image
Eno ga gleda dvd ,pile moje .....
Hanady velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image utjehe ....
Lady i moj anel tako kupi ja se ne bunimuser posted image pa mu dajem pomalo nece sve pojest odjednom al da imam u steku samo anel nece ,ne voli monte ostalo sve oce .
Ostale zeniceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27771
26.7.2011 11:52:56   
R&T@
Dobro jutro ili danuser posted image

Imala sam goste na dorucku, a R. divljala samo tako...
Nisam znala da li da propadnem u zemlju ili eksplodiram od crvenila, pa sam samo kulirala i vikala u sebi zeeeeeeeeeeeeeeeeenuser posted image

Bebacha, moguce je da, naravno, da ona tako iskazuje svoje nezadovoljstvo, ali mozda i ljubomoru jer je Alen u kuci, a ona ide u vrtic...
tek sad kad on hoda i pomalo prica postaje joj prijetnja...

Neposredna veza do poruke: 27772
26.7.2011 12:13:15   
Lady26
Moja djevojcica spavala 40minutaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
Zato ce popodne opet, ha ja...nece ona mene user posted image user posted image
Nisam ni kafu zavrsila kako treba....ccc....

Dobri vam daaaaaan user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 27773
26.7.2011 12:35:55   
Anoniman
moj zaspo sam user posted image danas spava vec 1 sat . Guza se premorila valja sad sve nadoknadit od juce user posted image user posted image ne spavanje ......
Uh ja se divim majkama cija djece ne spavaju podnevni san nebi ja to jos mogla user posted image user posted image neka njega jos , da spava po dani bar do 4 vrte godine ......

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27774
26.7.2011 12:35:57   
R&T@
Dobar dan i tebi, Lady...

Ja punim baterije mog organizma dok R. spava...tako da te savrseno razumijem...za 40 min. i ne skontas da je zaspala...

T. sad slaze slagalicu, i ona uziva jer je niko ne uznemirava...

Evo nam sunce viriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 27775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1109 1110 [1111] 1112 1113   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1109 1110 [1111] 1112 1113   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *