Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
neznam koliko vas sluzi pamcenje al sjecal te se da je vako i prosle god u julu kise lile ko iz kabla pa sve one poplave u goradzdu i kod nas bile ...Ovo je mila majka koje su vrucine bile moglo je nedo Bog biti svasta ..... Opet kad zagrije trazicemo kise
Ovo ti je Lady kao da imas godisnji u kasnu jesen...
hebote jestel razmisljale sta ce te /sta cemo zimi s njima uh bit ce tesko drzat ih zatvorenim.....
Tesko...al bit ce aBd stariji valjda ce im se moci sta objasniti A hajde imaju skafandere, cizmice, kape, salovi i raspali , poslije podne igraone i eto....
Ima negdje tema kako zabaviti djecu u kuci kad je kisa...
Uglavnom: ljepilo, plastelin ili tijesto, grudvanje s papirnim grudvama, pravljenje satora, plaze...
Ja sam evo izdrzala do 12 sati i sad, aBd spavanjac i rahatluk
I Lana spava ima pola sata, al sve mi se cini brzo ce ustati.... MM se brije i ode na posao... nas dvije same do 8 cijelu sedmicu....u petak bi trebali aBd za Makarsku pa ne znam sta bi s tim...
jao vremena,a ja mislila na more sutra,nista od mojih planova Nikola se igra ,boji slikovnice vec sat vremena,danas je ipak raspoložen tako da je ono jucer bio samo los dan ustao je u 10 ipo tako da nemam pojma kad cu ga leci..
Ovo ti je Lady kao da imas godisnji u kasnu jesen...
hebote jestel razmisljale sta ce te /sta cemo zimi s njima uh bit ce tesko drzat ih zatvorenim.....
Tesko...al bit ce aBd stariji valjda ce im se moci sta objasniti A hajde imaju skafandere, cizmice, kape, salovi i raspali , poslije podne igraone i eto....
bome tesko lady ja anelu stalno pricam al prije ce me zidovi poslusa nego on njemu ni kisa ne smeta hodo bi van ... Al ne mogu ni zimi svaki dan van .... Nesto cemo izmisli vec igracki uzeti neki novi stalno , pa izdeverat ce se . Tajra nisam znala za tu temu morat cu je malo proceslja kad zaspi. Jos malo pa ce i on u krpe
amani 12 .proce i ovo abd . nemoze vjecno nije jesen cim cunce grane eto nam toplote .....jer je ljetno doba . Lady ti opet picis za more skim ovaj put ides ??? Marijana mozda je na moru lijepo vrijeme imas koga da pitas ???
Od djevera sinu 2. rodjendan, idemo svi...mi cemo aBd u petak oko podne i u subotu se vracamo a svekar i svekrva putuju u nedjelju i ostaju 3 sedmice dole...
amani felix ma nije lijepo,ne da mi se ic s Nikolom pa onda bit u kuci.. krivo mi je jer sam trebala s rodicom u njenu kucu na Peljesac,bile bi samo ona ,ja i Nikola.. al nema veze..
Moja Ajla 7 dana nije apsolutno nista jela,cak ni mlijeko na flasicu,nije primala infuziju.i imal smo istu situaciju kao i Tekja,samo je bilo "de vi jedite,ja cu gledat"
Joj bas zalosno. Vec sam napisala da ona samo jede kinder milck snite, valjda je mekana pa joj odgovara. Boze samo da prodje, eto sinoc je pocela malo pricati i to je napredak.
andjela ja sam ti pisala na onoj drugoj temi, ja sam kao dijete muku mucila sa aftama nisam isto nista htjela da jedem.
probaj curici praviti sejkove sa vocem, npr bananom, breskvom to je blago i daj joj da pije na slamku, bas mi je zao sto se lutkica muci.znam kako joj je grozno i kako to boli. i htjela sam te pitati jesu joj dali b kompleks da pije jer usljed pada imuniteta i pojave tih ranica b kompleks pomazi pri zacjeljivanju
Primila je infuziju sa B vitaminima, sejkove nece samo dvojni c i vodu. Jutros je pojela cijelu kinder cokoladicu sto je uspjeh jer dosad je uzimala samo par zalogaja.
< Poruku je uredio andjela I -- 25.7.2011 12:31:46 >
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cuj molim te ako cu gdje ici moram puhati gumu?!?! Eee hebem ti muskarce....necu pa kad ne bih mrdnula iz kuce!!! Juce mi brat uzimao auto, sretne ga mm tu pred kucom, pa V. cujes li da ti je guma ispuhala, koliko lupa? Kaze mu moj brat : pa pretpostavio sam da je guma ?!?! WTF?! Mrtav hladan....On se sa takvom gumom vozao, koji nesposobnjakovic majko moja....I sad meni treba ja bih kao trebala ici puhati, e hocu go.no! Morala sam sorry....
nisam bas ovakva...dosta se ja razumijem u aftice, jako uzivam u voznji i sve me zanima....ali jednostavno necu iz principa, ma hebem ti pa ko je lud ovdje!!! Sa 23 godine, ne zna dalje od nosa! A na kraju krajeva, dekolte, nasmijem se i momci za cas zavrse posao A nocit cemo Tajra pa tako da nije strasno...vecinu puta prespava