Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja Ajla 7 dana nije apsolutno nista jela,cak ni mlijeko na flasicu,nije primala infuziju.i imal smo istu situaciju kao i Tekja,samo je bilo "de vi jedite,ja cu gledat"
Joj bas zalosno. Vec sam napisala da ona samo jede kinder milck snite, valjda je mekana pa joj odgovara. Boze samo da prodje, eto sinoc je pocela malo pricati i to je napredak.
andjela ja sam ti pisala na onoj drugoj temi, ja sam kao dijete muku mucila sa aftama nisam isto nista htjela da jedem.
probaj curici praviti sejkove sa vocem, npr bananom, breskvom to je blago i daj joj da pije na slamku, bas mi je zao sto se lutkica muci.znam kako joj je grozno i kako to boli. i htjela sam te pitati jesu joj dali b kompleks da pije jer usljed pada imuniteta i pojave tih ranica b kompleks pomazi pri zacjeljivanju
a sto se gastritisa tice to ima svaki drugi covjek u danasnje vrijeme, dobro je dok nije cir u pitanju.
mi smo nocas spavali onako, Igor je vise bio budan nego sto je spavao , a i ja. stomak me boli, dosla mi posjeta , sad hocu da se dopingujem tbl, grozno.
hocuuuuuuuuuuuuuuuuu sunceeeeeeeeeeeeeeeeeee
< Poruku je uredio MALA1994 -- 25.7.2011 9:20:28 >
Dobro jutro i od mene... Evo malo sam se razbudila, hladno jutros pa mi se jako spava... Na poslu sam i zaholcavam se raditi... Nane mi je jucer bio nesnosljiv, dok nisam skontala da je dijete pozeljelo izaci vani... Helem sinoc smo bili u drustvu nase megi i njene ljepotice , malo se druzili, pa sam odvela Nane kuci, a ja i Sabina se vratile na Festival... Bilo nam je super samo da nije bilo onako hladno... Uglavnom svi smo OK... Saljemo vam svima puno
samo cu kratko ...V.gleda crtice, a ja napravila smjesu za palacinke, pa odoh da pravim...super smo spavali, osim sto mi se V. sinoc upiskio u krevet , odnosno jutros oko 5...a vise od mjesec dana smo bez pelene i nikad do sad nije...tecnosti unosio kao i inace, mozda sad i manje, nego kad su bile vrucine...kontam mozda je cuo kisu
andjela, rekoh ti nista nisam jela, bukvalno, a nisam bila ni na infuziji, a ti mozes probati da osim sejkova das i supice, bez sadrzaja, znaci samo vodu od mesa i povrca, po par kasikica barem, ne mora vise..kad ide kinder, moze i to...sretno...
amani, de bogati, cuj nje, moze li sa nama? Ja sam te bas pozeljela vidjeti ...odoh sad......pisemo se poslije...pusa svima
Ova mala zafrkant praviiiiiiiiiii Morala sam joj nasuti u zdjelicu vode, dati cetkicu za zube i da glodje cetkicu...kaze nana peje zube al bar je mirna a i ja Uh jest mi zima hebo te, nesto se smrzoh....
Sad je skupila sve i jedan cd sto imamo (a ima ih hrpa cijela) i donosi mi jedan po jedan Hoce li je neko bar na 2-3h
eh pa meni nema muzeka pa moram piti sama, a ne bilo ti zima kad ima jedno 13 stepeni.ja pomalo otvorim prozor pa zatvorim fino hladn.juce ujutro bilo 12 pa ti vidi
Ova mala zafrkant praviiiiiiiiiii Morala sam joj nasuti u zdjelicu vode, dati cetkicu za zube i da glodje cetkicu...kaze nana peje zube al bar je mirna a i ja Uh jest mi zima hebo te, nesto se smrzoh....
Sad je skupila sve i jedan cd sto imamo (a ima ih hrpa cijela) i donosi mi jedan po jedan Hoce li je neko bar na 2-3h
A moja se igra s crvenim fondantom, gustinom, vodom i četkicom....znaš na šta to liči...ali vidim da uživa, pa neka joj...očistit će se (valjda )
dovedi je meni, znas kako kazu jedno ko nijedno.pored ove dvojice jos jedno ne pravi veliku razliku, kad je bal neka je i maskenbal
Bambi ljubi djecicu... Kod vas je bas veselo za vrijeme festivala,samo uzivajte. Jos da ova dosadna kisa prestane padati...
Tekja i Dado Posalji koji palacinak Sa nutelom,ako moze Ma mora se desiti i da se ponekad upiske,nista strasno... A moguce i da ga je zvuk kise prevario...
Mala ljubi djecake,prva kafica kad bude stizem da vas upoznam,konacno...
Lady tek u Srijedu najavljuju poboljsanje vremena. Mi smo jucer kupili i baby kaladont,auuuuu tek sad veselja... Ljubi zafrkanticu slatkuuuu Kako napreduje tuta trening?
A moj decko maloprije prosuo lego kockice iz kutije,malene one i vuce usisavac i kaze Aman sisaja ( Aman usisava) ... Vrijedno dijete A ja sinoc pocela generalku pa Amancek ili pokusava usisavati ili s krpicom sve brise po kuci,samo imitira.. Trebat ce mi jedno pet dana da zavrsim,s ovim mojim pomocnikom
amani nije ni cudo djeca ne znaju sta ce vise sa sobom po ovoj kisi (felix, felix ovo samo tebi odgovara) .moj Igo sinoc na kraju u krug hoda ne zna sta bi sa sobom, nece ni da se igra vise, sve mu dosadi....
< Poruku je uredio MALA1994 -- 25.7.2011 10:31:05 >
ja se izlezavala u krevetu do 10 i evo vec mi prisjelo!malac nervozan uzas,nemam pojma sta mu je,i to odjednom !nije ni doruckovo ,evo lezi mi u krilu!gledala sam nema temperature,nadam se da je prolazno
vrijeme i dalje ,nije fer
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Ma fakat ne znaju sta ce od sebe.... Lana prvo povadila sve kese sto imam, valjala se po njima, prala zube, "poslozila" cd-ove sad me otjerala sa stolice da bi ona sjela, evo me na koljenima i tipkam .... Naravno gleda tv - pa to moze i sa dvosjeda Mala jel bar valja ijedan od predlozenih?! Ja sinoc do pola 2 gledala Djavo nosi Pradu...bas mi je sjeo
Amani - tuta nista, ne mogu joj na ovoj zimi skinuti pelene, a ako mi se upiski ili ukaki to je komplet presvlaka...cim opet grane sunce...Na moru je imala samo 2 dnevno pelenu, navece kad krenemo vani i spavanje...
moji su ispucali sve opcije, sva su im vrata otvorena i hodaju prave krugove, autice su uredno razbacali, kockice jedne pa druge. igor je razbio jutros jednu flasu koju je dohvatio sa stola dok sam ja bila u kupatilu, sve sto mogu dohvatiti njihovo je ....
bas mi ih je zao, ne znam sta bi se igrala s njima, odnosno Igor razvali svaku igru koju Luka i ja pocnemo tako da nemam bas mnogo opcija....
Meni iskreno odgovara ovo vrijeme, jos da ovo dijete hoce duze spavati pa da i ja malo odkunjam vise bilo bi super , jedino mi zao nje sto ne moze vani. Ja ne volim kisu u sred ljeta, ma ne volim je nikako ali kako sam u ovom vanrednom stanju tek sam prije dva dana prodisala i pocela spavati, dok su one palkene vrucine bile bukvalno sam mislila da se gusim, a nocu nisam mogla oka sklopiti i pored klime. Zato zadnje dvije veceri spavam kao zaklana, jos mm bio tu i ustajao oko Ane, ma milina . Jutros me zove sestra i pita kao kad ce me poroditi, reko dok god sunce ne ugrije nek me ne poradjaju, tek sam pocela spavati da se malo naspavam bar
amani nije ni cudo djeca ne znaju sta ce vise sa sobom po ovoj kisi (felix, felix ovo samo tebi odgovara) .moj Igo sinoc na kraju u krug hoda ne zna sta bi sa sobom, nece ni da se igra vise, sve mu dosadi....
bome odgovara slagala bi kad bi rekla da ne odgovara jedino mi iskreno zao zbog djece , jer i moj je nervozan dosadno mu al et izdrzi se bit ce ba sunca jos sta ste se prepale Iduce hevte ide na bolje ajd ne kukajete .... Mi smo dobro spavali od jutros malo prosetali samo 14 step kod nas hladno bas al ugodno .