|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1102 1103 [1104] 1105 1106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.7.2011 22:48:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Da vas samo pozdravim,mene zeludac ubi..Nesto sam nenagodna ovo vrijeme grozno,sve me zivcira pa i mm...Nije mi se dalo ni javljati a evo cjeli dan u kuci
user posted image user posted image user posted image user posted image neka si se javila . Cuj ne pase ti vrijeme eee meraka jos da je anel ko malkice bolji ja bi ko grof uzivalauser posted image user posted image user posted image al on me unervozi
Sta je sad zeludcuuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 27576
24.7.2011 22:49:22   
Lady26

Da vas samo pozdravim,mene zeludac ubi..Nesto sam nenagodna ovo vrijeme grozno,sve me zivcira pa i mm...Nije mi se dalo ni javljati a evo cjeli dan u kuci

Ne daj se user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 27577
24.7.2011 22:50:02   
Apotekarka
IMasla nekad gastritis zatrudnila smirio se
SAd sam izmrsala i opet me zeludac boli
EVo danima se borim....
Hocu da usjasunce i da przi sa svih strana ovo mi vrijeme n goidi nikako

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27578
24.7.2011 22:51:34   
Apotekarka
IMa nesto smijesno od jutros da vam ispricam
JUtros uletio Antonio mm u kupatilo ovaj obavljao nuzdu,vraca se Antonio meni u sobu i veli
Mama tata zaljeva cvijeceuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 27579
24.7.2011 22:52:46   
Anoniman
Apotekarko user posted image user posted image

Kako sam se ja danas ismijala, posla da Anu vodim u krevet na spavanje, a ona nosala flasicu po kuci i ja joj otmem flasicu i dam mm da je ostavi, odvela je u sobu, presvukla i stavila u krevet, vracam se u dnevni...mm spava i drzi flasicu u rukama i to blizu glave, sa obje rukeuser posted image ... ne kazem ja džabe da imam dvoje djece, i trece na putuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27580
24.7.2011 22:52:55   
Anoniman
aa imam i ja gastritisuser posted image znam kako ti je meni dodje to u prolece ili kad se nasekiram uu ludnica bas boli ,gadi mi se  ne jedem smrsam naglo user posted image .
Katastrofa kad se upali.Pokusaj sa cajem menta da smiris ...... ja sam pila pylomid za gadljivost i dan danas popijem .

Neposredna veza do poruke: 27581
24.7.2011 22:54:47   
Anoniman

IMa nesto smijesno od jutros da vam ispricam
JUtros uletio Antonio mm u kupatilo ovaj obavljao nuzdu,vraca se Antonio meni u sobu i veli
Mama tata zaljeva cvijeceuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja 
se krijem od A. kad se presvlacim cim vidi siske vice daj dam on okrece ko serafe bradavice jednom me ujeo i rekla sam nikad viseuser posted image user posted image user posted image a valja se od smjeha
Jelena eto imat ces sad troje djece u kuciuser posted image user posted image user posted image user posted image valja ti sad deverat snjima

Neposredna veza do poruke: 27582
24.7.2011 22:54:54   
Apotekarka
A malo me nesto ovih dana sikira i na poslu i nisam u fazonu,a i krecenje me sredilo protezanje,propuh hladan sladoled....Ovih dana koristim ranital,espumisan i donat mg i nisam bas zadovoljna ucincima

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27583
24.7.2011 23:02:31   
Anoniman
sve sam pila sem ranitala , i nije nesto od pomoci samo cajeviii i laganije jest manje kolicine i bit ce bolje abd i cuvaj se user posted image

Neposredna veza do poruke: 27584
24.7.2011 23:03:15   
Apotekarka
Mene je trudnoca tad spasila mozda je vrijeme za drugouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27585
24.7.2011 23:04:05   
Anoniman
hejuser posted image evo i ja sam pogledala film Posejdon,svidio mi se.. Nikola mi je danas bio jako nervozan,samo se nadam da je do vremena il slicno , jer nismo izlazili vani. inace nikad ne place bezveze pa mi je danasnji dan s njim bio grozan,skoro citav dan je preplakao..

Neposredna veza do poruke: 27586
24.7.2011 23:05:31   
Apotekarka
Hej marijanna i ovaj moj ANtonio je vec dva dana nesto nerovozan samo mu se spava i ima neke prohtjeve..DAnas spoavao 4 h u komadu kakva li ce noc biti,ma ovo vrijeme ubitacno i mama mu meteropata pa izgleda i on...
Zivjelo sunce i toplo ljeto

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27587
24.7.2011 23:06:59   
Anoniman

Mene je trudnoca tad spasila mozda je vrijeme za drugouser posted image
user posted image user posted image user posted image moguce
šššššššš neka kise user posted image user posted image user posted image user posted image necu sparine i prejake vrucineeeeeeeuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 24.7.2011 23:07:33 >

Neposredna veza do poruke: 27588
24.7.2011 23:09:44   
Anoniman
i Nikola je danas puno spavao i veceras opet sam rekao da ce u krevet..ma samo da se nece razbolit. a navikli smo veci dio dana provesti vani,a danas nismo bili pa kontam da je do toga.. vidim muci te želudac i ja imam gastritis nažalost pa te razumijemuser posted image

Neposredna veza do poruke: 27589
24.7.2011 23:12:58   
Apotekarka
PA sta nam je pola ringeraje ima gastritis,a vjeruj da sam i ja pomislila da se sta ne razboli nekakav je sumljiv a nadam se da je do vremena

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27590
24.7.2011 23:13:39   
bebacha
evo i nasuser posted image user posted image user posted image
bili smo na babinama kod nase Ziki.Bebi je isto Tarik,slatkis mali.
Alen je zadnji dana bas nervozan,samo kmezi,a desne mu otekle,sve 4-ri cetvorke.Ajla mi pred vece dobi temp,toplomjer pokazuje 37,5.okupala se i sad nema,spava.neznam od cega bi mogla bit,prije 3-dana je ispila Almacin zbog upalr grlauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio bebacha -- 24.7.2011 23:16:12 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27591
24.7.2011 23:14:18   
Anoniman

PA sta nam je pola ringeraje ima gastritis,a vjeruj da sam i ja pomislila da se sta ne razboli nekakav je sumljiv a nadam se da je do vremena
Ma jasta da je do  vremena .....nije ni moj danas cvejcka user posted image

Neposredna veza do poruke: 27592
24.7.2011 23:20:46   
Anoniman
bebacha nadam se da se temperatura nece vracati.. ja moram Nikolu odvesti na vakcinu ,nismo primili onu s godinu ipo a nikako mi se ne ide.. dodje mi da ga uopce ne vodim..

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 27593
24.7.2011 23:25:40   
andjela I

cao...

vjerujte da sam sve iscitala al'' mozak blokirao...andjela, zao mi je malene princeze, nadam se da ce brzo ozdraviti i moci fino papati i pricati...ja se sjecam kad sam kao prvacic isto bolovala i bas se sjecam scene kad sam mami rekla, nemojte molim vas pojesti sav hljeb, ostavite mi malo kad ozdravimuser posted image user posted image user posted image ...ona se i dan danas rasplace, kad to spomenemo...mislim da je isto 7 dana trajalo i da nista nisam jelauser posted image  

Sad si me rasplakala, znam kako se tvoja mama osjecala. Zamolit cu te da je pitas naravno ako se sjeca da li si ista jela i pila, da li si primala infuziju i ostale detalje koji bi bili od pomoci, jer se uzasno bojim sto moja princeza ne jede.

< Poruku je uredio andjela I -- 24.7.2011 23:35:38 >

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 27594
24.7.2011 23:28:50   
bebacha
Moja Ajla 7 dana nije apsolutno nista jela,cak ni mlijeko na flasicu,nije primala infuziju.i imal smo istu situaciju kao i Tekja,samo je bilo "de vi jedite,ja cu gledat"user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu andjela I)
Neposredna veza do poruke: 27595
24.7.2011 23:29:44   
Lady26
Nemam ja gastritis (mada tacno ni ne znam sta je user posted image ), samo me muci kiselina skoro zbog svega sto pojedem user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu andjela I)
Neposredna veza do poruke: 27596
24.7.2011 23:38:41   
Anoniman
gastritis je upala sluznice želuca,ja sam isla na pregled - mislim da se zove gastroskopija (uf kad se sjetim jako neugodan pregled), pa sam tako saznala da ga imam, a i žgaravica ti je jedan od simptoma. ma kad se pazim prehranom i ne pusim puno onda me nista ne muciuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 27597
25.7.2011 1:32:00   
Ella_H
Poz svima kako ste?
Mi smo maloprije dosli kuci
super nam je bilo danas.
A. je super slusao mamu, ali stariji
bracouser posted image iskusavao sabur srecom vole ga majka i deda
pa sam ga drage volje odvela tamouser posted image .
Koko bona ja zeljna pite od A. rjetko pravim,
steta sto nemam curu kakvu finu da budemo prije hehe.
Felixuser posted image i Anelku, Mala, Bambi, tajra, Lady, tekja i svim zenicamauser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27598
25.7.2011 8:08:07   
andjela I
IZVORNA PORUKA: bebacha

Moja Ajla 7 dana nije apsolutno nista jela,cak ni mlijeko na flasicu,nije primala infuziju.i imal smo istu situaciju kao i Tekja,samo je bilo "de vi jedite,ja cu gledat"user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj bas zalosno. Vec sam napisala da ona samo jede kinder milck snite, valjda je mekana pa joj odgovara.
Boze samo da prodje, eto sinoc je pocela malo pricati i to je napredak.

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 27599
25.7.2011 9:09:06   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

user posted image user posted image user posted image user posted image neka si se javila . Cuj ne pase ti vrijeme eee meraka jos da je anel ko malkice bolji ja bi ko grof uzivalauser posted image user posted image user posted image al on me unervozi
Sta je sad zeludcuuser posted image

draga apotekarka i meni ovo vrijeme nikako ne odgovara, ubi kisa u pojam.jutros sve hodam i psujem vidi ljeta i g....sta je ovo.fuj.jos malo i grijanje mogu upaliti user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1102 1103 [1104] 1105 1106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1102 1103 [1104] 1105 1106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *