Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje puno vam hvala . Znaci ova Graccova su se dobro pokazala. Jako mi je bitna informacija da se presvlake mogu fino prati a da se ne uniste odmah. Interesuje me jos da li uz ova Gracco ultima dolazi i ta zimska navlaka (jer nasa cujica je bas zimska beba,ne bih mogla pomisliti da cijelu zimu budemo u kuci ) ili su te navlake univerzalne i mogu se naknadno kupiti. Iskreno i ja bih vise voljela da se rucka moze podesiti tako da gledam svoju ali dobro ne moze bas sve Milenium mozes li otkriti tajnu koja su to kolica sa podesivom ruckom i AS?
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
za zimu bih preporucila graco jer su odlicna, a i cijena im je prihvatljiva..ima ih finih u onoj radnji na pofalicima .. a za ljeto iskljucivo kisobran kolica, jer su lagana i super prakticna, lako sklopiva, nisu glomazna
Drage moje puno vam hvala . Znaci ova Graccova su se dobro pokazala. Jako mi je bitna informacija da se presvlake mogu fino prati a da se ne uniste odmah. Interesuje me jos da li uz ova Gracco ultima dolazi i ta zimska navlaka (jer nasa cujica je bas zimska beba,ne bih mogla pomisliti da cijelu zimu budemo u kuci ) ili su te navlake univerzalne i mogu se naknadno kupiti. Iskreno i ja bih vise voljela da se rucka moze podesiti tako da gledam svoju ali dobro ne moze bas sve Milenium mozes li otkriti tajnu koja su to kolica sa podesivom ruckom i AS?
cao svima, interesuje me da li neko zna gdje se u bih mogu kupiti quinny kolica zapp ili buzz, znate li koje zastupnik ili uvoznik za bih. trazila sam po sarajevu ali nisam mogla naci...nadam se da cete mi ubrzo odgovoriti. hvalaaaaa!
cao svima, interesuje me da li neko zna gdje se u bih mogu kupiti quinny kolica zapp ili buzz, znate li koje zastupnik ili uvoznik za bih. trazila sam po sarajevu ali nisam mogla naci...nadam se da cete mi ubrzo odgovoriti. hvalaaaaa!
bimaco.net kod njih ima,mozes naruciti i brzo stigne za dan,dva
da li mi neko može pomoći gdje mogu nabaviti samo nosiljku za Graco kolica,onu do 13 kg univerzalna je za više modela Graco kolica, po mogućnosti svijetlo plavu. Tražila sam u više prodavnica za djecu, TL nema, ako ko zna, neka mi javi na pp.hvala puno
Nemogu da vjerujem da su ovoliko drasticne razlike cjena u Bosni i Njemackoj http://www.bimaco.net/brand.aspx?b=TEUTONIA Ova kolica Teutonia Mistal S ovde kostaju 650 Eura, znaci 1300 KM. Duplo su jeftinija. Mi imamo Teutonia Cosmo i pre pre pre zadovolji smo. Ali ovo je stvrano katastrofa
Voljela bih čuti korisnike trokolica tipa quinny kako su zadovoljni ovim kolicima. Kad smo mi kupovali činila su nam se prije svega jako šminkerskim, a onda i praktičnim jer su djelovala lagana i malena nakon sklapanja. tad su bila preskupa pa ih nismo uzeli. Međutim sad nakon dužeg vremena posmatranja tih kolica u upotrebi čini mi se da nisu najsretniji izbor. Izgledaju ono što kažu "lohotno", djete u njima i kad je malo izgleda nekako stješnjeno i zgureno, a kad je veliko kao da ne može stati, a ne znam može li se u opće položiti u neki ležeći položaj? Ovo je samo moj neki daljinski dojam, pa me interesuju utisci direktnih korisnika.
lejlaka, mi smo promijenili kolica uhh kad se samo sjetima, od Peg Perego ( model Pliko), do graco, i na krakju kupili MON kolica koja su ista kao Quinny trokolica, s tim da su ova mnogo jeftinija Imas vezicu, kojom podesavas visinu lezeci, do sjedeceg, sklapaju se super, dobijes mnogoooo prostora u gepeku pokusat cu naci sliku da postavim
< Poruku je uredio mama2009 -- 27.7.2011 11:52:52 >
ja evo citam unazad nekoliko stranica, i vise sam zbunjena nego sto sam bila prije citanja....ko god ima vremena i volje slobodno da me posavjetuje... nasa beba aBd dolazi 05.12. tako da smo mislili da ne kupujemo kolica do proljeca, a sad se evo dvoumim. svega sam se nagledala po radnjama, ali i dalje mi nije najjasnije sta kolica sve trebaju imati. koliko znam onaj glavni dio kolica bi se trebao riktati u tri polozaja, sta dalje...korpa za iznijeti bebu iz bolnice...je li isto sto i AS? posto sam vidjela posebno one platnene u kojima se iznosi, ali neko rece da nemoze u auto sa tim...????? ja stvarno pojma nemam, i molim vas savjetujte me u nekim normalnim ciframa.....
Sto se tice kolica, moja beba je dosla 4 januara i mi nismo odmah kupili kolica jer iskreno ne znam gdje bih sa djetetom vani po toj zimi, ali ako mislis da ce ti trebati i da namjeravas hodati, mozda po shoping centrima ili po gradu onda obavezno si kupi, mi smo kolica kupili tek na proljece.
Ja sam svoju bebu nosila u onoj platnenoj lezaljci, nju sam kupila na socijalnom u onoj radnji sve za bebe, s tim da je ispravno i po zakonu ti moras imati autosjedalicu i u nju moras staviti bebu, ali moras voditi racuna da beba u AS nije u lezecem polozaju tako da nemozes je bas ostaviti po cijeli dan u njoj vec jedno pola sata mozda max.
Kad sam birala kolica meni je najbitnija bila kilaza istih i da su udobna i sigurna kao i da imaju veliku i cvrstu shoping korpu eh sad ne znam kakvi su tebi prioriteti.
Pokusaj naci kataloge nekih firmi ovdje sto nude kolica, od ovih poznatijih imas CAM, PEG PEREGO, BREVI, CHICCO, potrazi na netu njihove kataloge pa pogledaj ponudu i vidi specifikacije svih kolica i onda ces sama procijeniti koji su ti prioriteti i sta hoces.
Sve zavisi od tvojih zelja i potreba... Moj ti je savjet da s kupovinom kolica pricekas jer zimi su snizenja mnogo cesca, a i ti ces nekoliko puta promijeniti misljenje koja ti se svidjaju...
Zatim, cijene kolica su od 100 do preko 1000 KM Nekome je vazno da budu najveca i najskuplja u ulici, nekome da budu "markirana", nekome da budu sto manja (zbog prtljaznika), nekome da budu sto laksa(zbog stepenica)...
Ona kosara sto dodje uz kolica je veoma prakticna (barem meni je bila oba puta), lahko je nositi bebu u njoj, beba uvijek ima svoje mjesto, vecina se koristi kao autosjedalica u pocetku, a kasnije kao hranilica u kuci
Ali trebas znati da te kosare dolaze uz veca i teza kolica...
Ako mislis da se zimi neces mnogo kretati, mozda je bolje da kupis samu korpu, tj. jaje, a da poslije, na proljece kupis nesto manja kolica...
Zdravo, nova sam na forumu... Ocekujem bebu za par mjeseci i vec sam pocela razmisljati o kolicima pa me interesuje da li iko od vas ima kolica maxi cosi mura 3 ili 4??? Voljela bih da cujem vase misljenje.
Ja sam se definitivno odlucila za CHICCO trio enjoy fun.Ne zbog marke,vec jednostavno mislim da su najidealnija.Imaju sve sto je potrebno za bebu,znaci nosiljka,AS i kolica i sve se to moze namontirati na kolica sto je jako bitno,jer u prvim mjesecima imate pogled na svoju bebu,onako malo bice nece morati gledati samo naprijed u nepoznati svijet....a i lako su sklopiva i prakticna.Cijena je 999 KM,ali ako pri kupovini napravite iznos od preko 1000 KM,imate 10% popusta na placanje gotovinom.Znaci izadju nekih 900 KM.Iskreno bebac ce ih dobiti na poklon od moje sveki,sto mi puno znaci,jer mi je cifra ono waooo... I hvala joj puuunoooo !!! http://www.chicco.com/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/87/ProductID/386/language/en-US/Default.aspx
Meni taj trio sistem je Ok ako je ljetna ili proljetna beba ali ako je zimska ta prva kosara mi je viska, jer se iskoristi vrlo malo ili gotovo nikako. Kod nas vrijeme zimi i nije bas prikladno za iznosenje novorodjenceta a i tad svugdje vladaju gripe pa vjerujem da mamama tad i nije do hodanja.
Ovako izgleda mura 4, a mura 3 je sa tri tocka, interesuje me da li iko ima iskustva sa ovim kolicima i da li imaju u Bosni igdje da se kupe?? Jako mi se svidaja, sada su moj favorit!