|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
11.4.2011 14:08:54   
canim
Imaju stokke kolica i kod nas u BBI baby centru, neobicna jesu ali su bas povelika.

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 1376
11.4.2011 14:11:29   
Đenifer
Mi se očigledno NE RAZIMIJEMO....... Ja znam lično " roditelje" koje žele i hoće kolica koja su"  najskuplja" i to bez prateće opreme uključujući ( korpu i nosiljku) ...... za mene je to apsurdno, kao i za tebe( sama si rekla) ,ali ima i takvi, koji govore otvoreno da žele da se vidi kako oni imaju novaca kad prošetaju djete u kolicima basnoslovno skupim i nekim markama "Nikad čuo", jel su takva koklica prestiž, pa ako ih nemaš nisi u folu.
i kad kupe takva kolica, nakon izvjesnog vremena vidiš te iste roditelje kako guraju djete u kolicima tipa kišobran koja nebi uzeo da ti neko đabe da, jel se vidi prostim okom da su lohotna i nekvalitetna, i djete jeva sjedi u nima,ali su ih kupili je li su lagana i lako sklopiva. E o tom govorim!!!! A svako djete do jedno 18-24 mj neće više da se voza u bilo kakvim kolicima, jel ga više zanima kad skakuće, trči i kad sa ganja.Osim kad je mrtvo umorno pa će sjesti i u naručje da ga nosaš.Govorim iz iskustva....

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 1377
11.4.2011 14:17:20   
Malenaoduvijek
ne bih ulazila u polemiku ali u pravu si.
nisam vidjela jednom ovako nesto, ako nije chicco ili neka dr "skupa" marka ne valja, a nema veze dali je funkcionalno i jednostavno za koristenje.
za mene je bitno da je nesto sigurno, jednostavno za koristenje i da nemam problema oko odrzavanja istog, a sve ostalo mi je nebitno.

bila to kolica, stolica za hranjenje ili bilo sta drugo.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.6.2011 21:19:01 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1378
11.4.2011 14:20:27   
Lady26
Ja imam polovna CAM kao kisobran kolica ali su velika, a imam NO NAME lagana kisobran kolica, placena svega 40KM i super su, lagana za nositi, upravljati s njima i curica uziva u setnji...
Te marke razne i placanje po 100 i vise KM za obicna kolica mi je van pameti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1379
11.4.2011 14:25:10   
Đenifer
barem me neko i konta na foruma, a vidi se da ima iskustva pa zna o čemu pričam!

< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.6.2011 21:20:23 >

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1380
26.5.2011 10:10:41   
Victoria88
Ne razumem sad bas najbolje.Za bebu trebaju tri dela: KOLICA,NOSILJKA (ono kao kosara) i SEDALICA U KOLIMA jel tako??
Da li se vise isplati kupiti sve u kompletu ili svaki deo posebno,i da li je svako od vas imao tu Nosilju kao kosaru u kojoj ste izneli bebu iz porodilista ??

"Pucaj, ne mozes mi nista ja sam k''o svemir velik'' pucaj, iz topova trista ovo je srce celik"''''''''''''''''''''''''''

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 1381
27.5.2011 21:50:36   
rose
nosiljka nije obavezna...bar ne ona kabasta sto ide na kolica...mi je nismo imali jel sam skontala da mi zapravo ni nece trebati...kupili smo graco kolica i AS u kompletu...a da sam bila pametnija uzela bih neka laganija kolica koja imaju nulti polozaj i sjedalicu koja neme veze s kolicima...ovu svakako nikad nismo vozili na kolicima...a mislili smo da je to bas prakticno...sad da kupujem, uzela bih u chiccu lagana kolica s nultim polozajem (imaju oko 300 Km a ovako su me moja gracco i ova exobe dosla toliko)...ovako sad imamo gracco koja su asivnija i lagana kisobran exobe (za bebe odcca 6 mjeseci)za koja sam danas provalila kako dodatno mogu spustiti kupolu da bebi ne ide sunce u oci user posted image da sam bila pametnija imala bih jedna ali vrijedna a ne vozni park user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.6.2011 21:19:54 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Victoria88)
Neposredna veza do poruke: 1382
5.6.2011 20:56:59   
škorpija
jooj i ja svim trudnicama u okolini preporučujem da uzmu chicco ligt way kolica, ali me niko NE SLUŠAAAA, isto kao što ni ja nisam nikog slušala kad sma kupovala kolicauser posted image user posted image , zato ih sad ima troje, ustvari dvoje, ona najteža sam već udomilauser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 5.6.2011 21:20:50 >

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1383
6.6.2011 14:34:24   
babilon
hello zene ;D

evo citam malo sta ste pisale, ja sam toliko divnih kolica vidjela, od izgleda, kombinacja boja i da ne pricam sta sve ne..
Posto moja bebica treba da dodje na svijet aBd krajem oktobra, mislla sam tek u proljece da kupim kolica 2012? kontam zima, ko ce po snijegu gurati,bljuzga i to... ali ako mi prahne najlakse je kupiti...

e sad, kad bebica i ja izadjemo iz bolnice, sta mi treba, u emu da je iznesem, ona lezeca korpa sto ima rucku pa seiznese ili.... sva sam smotana ;)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1384
6.6.2011 16:30:36   
SailorMoon
Ovde se mora iznjeti u AS ako putujes Autom. Sa tom korpom beba nesmije u Auto! Pa i sad vidi

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 1385
8.6.2011 0:25:03   
indy_26
Posto  se ne javljam i ne citam vise rr.ba iz vise razloga koji nisu vise ni bitni , pripadam rr.rs iako sam iz Bosne i dolazim uskoro na odmor. Pa bi zeljela da poklonim ako nekome trebaju kolica za bebu koja bi mogla da stignu pocetkom augusta. Naravno da sam ih prvo stavila na rr. rs jer tami i pripadam i javila mi se djevojka kojoj su se svidjala ali se kasnije predomislila jer ona vec ima kolica pa zeli da ih nekom drugom poklonim. Pa sam odlucila da stavim ovdje posto idem u Bosnu tacnije u Sa.

Opis kolica :
Marka chicco, boja roza, placena su 460e
Nemam autosjedalicu i torbu jer sam to vec odavno poklonila
Imam samo onaj krevet za bebe i kada djete pocne fino da sjedi ono sjedalo imam.
i dodje jos ona debela vreca za zimu i kabanica za kisu za kolica.
Neki dan sam ih lijepo oprala ona u stvari i jesu nova vozana su 1 godinu. Ja sam kupila nova qunny bugy pa mi vise ova ne trebaju.
Poklanjam kolica znaci za bebe djevojcice odnosno prije za trudnice koje se uskoro poradjaju i znaju da nose djevojcicu. prednost imaju one bas kojima je potrebno i one koje nemaju vec kolica. sada cu i slike da stavim pa da vidite. I nemojte mi se javljati na pp mozete ovdje da napiset_e koja bi htjela prva.

Evo i slike http://www.ringeraja.rs/forum/m_724745/mpage_4/key_/tm.htm

< Poruku je uredio indy_26 -- 8.6.2011 0:28:46 >

indy_26

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 1386
8.6.2011 8:06:47   
vila_7
indy user posted image user posted image user posted image user posted image   nemoj tako , ima nas koje smo te lijepo prihvatile! user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ce prava osoba dobiti kolica tvoje curice! Ja imam user posted image .

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu indy_26)
Neposredna veza do poruke: 1387
8.6.2011 12:59:40   
indy_26
Helena ne bi o tome da pricam user posted image naravno da svugdje ima izuzetaka i evo ti jedan big hug user posted image . na rr.rs sam se navikla i volim ih sve kao sto i one mene. svako trazi gdje mu je bolje ;)Eto ja i dalje cekam da se neko javi ako zeli user posted image

indy_26

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1388
8.6.2011 13:09:23   
mala86
indy svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image

imam jednu prijateljicu koja nosi blizance,pa je mogu pitat zeli li ova za jednu user posted image

kako bi se dogovorili oko dostave ako bude htjela user posted image ,jel vi prolazite kroz Ze?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu indy_26)
Neposredna veza do poruke: 1389
8.6.2011 13:17:08   
indy_26
Mala pa eto pitaj je ako bi zeljela jedna a ne znam koliko joj je to korisno ako ima blizance onda joj trebaju kolica za blizance jer je lakse kad izlazi. Ja ih mogu dovuci do Sa a tu moze neko da ih preuzme. MM ide sam s autom pa ne vjerujem da ce stajati zbog kolica u Ze jedva sam ga nagovorila i da stavi u auto i da ih dovuce u Sa.

indy_26

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1390
8.6.2011 13:19:27   
mala86

IZVORNA PORUKA: indy_26

Mala pa eto pitaj je ako bi zeljela jedna a ne znam koliko joj je to korisno ako ima blizance onda joj trebaju kolica za blizance jer je lakse kad izlazi. Ja ih mogu dovuci do Sa a tu moze neko da ih preuzme. MM ide sam s autom pa ne vjerujem da ce stajati zbog kolica u Ze jedva sam ga nagovorila i da stavi u auto i da ih dovuce u Sa.

ok user posted image

ako neka od zenica zeli ova kolica(mi ih nismo rezervirali)neka se javi,a ja cu usput vidjet sa prijateljicom ovih dana user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu indy_26)
Neposredna veza do poruke: 1391
8.6.2011 13:48:45   
ninuska
Cao,

ako niko nije rezervisao kolica ja sam zainteresirana..cekam curicu i termin je u septembru, a taman sam i u potrazi za kolicimauser posted image .

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1392
8.6.2011 13:52:43   
indy_26
Ninuska znaci tvoja su ako mozes da mi se javis jos na pp da se dogovorimo user posted image

< Poruku je uredio indy_26 -- 8.6.2011 13:53:19 >

indy_26

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1393
8.6.2011 14:07:38   
ninuska
Nece da mi prodje pp, ne znam zbog cega:(

(odgovor članu indy_26)
Neposredna veza do poruke: 1394
8.6.2011 16:33:37   
animagical
moras unijeti subject inace nece proci...

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1395
8.6.2011 17:22:57   
mala86

IZVORNA PORUKA: indy_26

Ninuska znaci tvoja su ako mozes da mi se javis jos na pp da se dogovorimo user posted image

idem malo ot,al ne zamjerite user posted image
indy vidim da si iz Amsterdama user posted image ,jesi bas u gradu ili sa strane user posted image
ja imam zaovu gore user posted image

(odgovor članu indy_26)
Neposredna veza do poruke: 1396
8.6.2011 20:08:09   
ninuska
Hvala Animagical, sad sam uspjelauser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1397
11.7.2011 0:08:15   
ciciban26
Drage mamice s iskustvom i one malo bolje informisane ttrebam pomoc. Veceras smo gledali kolica za nasu curici koju ocekujemo 11.10. I svidjela su nam se chicco trio enjoy ( uz njih se dobije i zimska navlaka,torba i jos par stvarcica) i Gracco Ultima + AS (putni sustav). Teta gdje smo gledali Gracco kolica i nije bila bas raspolozena za razgovor pa nam i nije dala neke informacije. Mene interesuje kakva su vasa iskustva,preporke? Obe AS se koriste do 13 kg,koliko je to dugo? Da li se bebica moze odmah nositi u ovim sjedalicama,navodno imaju polozsaj kao u majcinom stomaku pa moze odmahuser posted image user posted image user posted image user posted image Cijena chiccovih kolica je oko 900 s popustom a gracco oko 400. Razlika u cijeni nije mala pa me interesuje da li je velika u kvalituuser posted image
user posted image Chicco ili
user posted image Gracco

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1398
11.7.2011 0:17:14   
Jim Jam
ja imam ova gracco i mogu ti iskreno reci da sam prezadovoljna...AS koristila sam odmah po rodenju,do 5 mj.sam uvijek stavljala nesto ispod bebe,meksu dekicu onako za svaki slucaj zbog kicme i sl.stimala kako sam ja mislila da je najbolje...moj djecak ima 2 god.i 12 kg pa se moze jos koristiti...kolica takodje koristimo,navlake se lako skidaju i peru,kolica lagana,lako sklopiva u gepek mogu nekako fino stati nisu preglomazna...ako jos sta treba tu sam
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Drage mamice s iskustvom i one malo bolje informisane ttrebam pomoc. Veceras smo gledali kolica za nasu curici koju ocekujemo 11.10. I svidjela su nam se chicco trio enjoy ( uz njih se dobije i zimska navlaka,torba i jos par stvarcica) i Gracco Ultima + AS (putni sustav). Teta gdje smo gledali Gracco kolica i nije bila bas raspolozena za razgovor pa nam i nije dala neke informacije. Mene interesuje kakva su vasa iskustva,preporke? Obe AS se koriste do 13 kg,koliko je to dugo? Da li se bebica moze odmah nositi u ovim sjedalicama,navodno imaju polozsaj kao u majcinom stomaku pa moze odmahuser posted image user posted image user posted image user posted image Cijena chiccovih kolica je oko 900 s popustom a gracco oko 400. Razlika u cijeni nije mala pa me interesuje da li je velika u kvalituuser posted image
user posted image Chicco ili
user posted image Gracco

"Svako dijete je neprocjenjivo vrijedno. Svako je Božije stvorenje."

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 1399
11.7.2011 0:39:10   
milenium
IZVORNA PORUKA: Jim Jam

ja imam ova gracco i mogu ti iskreno reci da sam prezadovoljna...AS koristila sam odmah po rodenju,do 5 mj.sam uvijek stavljala nesto ispod bebe,meksu dekicu onako za svaki slucaj zbog kicme i sl.stimala kako sam ja mislila da je najbolje...moj djecak ima 2 god.i 12 kg pa se moze jos koristiti...kolica takodje koristimo,navlake se lako skidaju i peru,kolica lagana,lako sklopiva u gepek mogu nekako fino stati nisu preglomazna...ako jos sta treba tu sam

user posted image Gracco

i mi imamo ova.as smo koristili odmah i to bebu smo iz rodilišta iznijeli u njoj,samo smo ispod stavili neku tanku dekicu da bude manja udubina. ali nismo mogli baš do 13 kg je koristit koliko piše,mogli smo samo do 9 a sve ostalo je bilo naguravanje i utrpavanje silom.ali za to vrijeme dok smo je koristili smo je stvarno dobro iskoristli. a kolica su stvarno lagana,lako sklopiva i mogu stati u gepek,navlaku sam prala deset_ak puta ,lako se skida,ali ja za to uvijek zadužim mm jer mi je dosadno zavijat one šarafe.jedino što bi voljela da se ručka može okretat tako da kad voziš gledaš bebu.a kod ovih kolica možeš samo gledat bebu dok voziš ako staviš as,a to je malo nezgodno. za iduće abd zamjerila već skoro ista kolica sa as 300 km(neka talijanska) a ručka se može okretatuser posted image

(odgovor članu Jim Jam)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *