Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 10:47:48
Lady26
Joj Hannice....Makarska hem skupa hem guzva....tu se fkt nema gdje peskir spustiti, ali da je veselo jeste , navece je prelijepo, puno sadrzaja i za djecu a i za odrasle ....samo je guzva... Mada je cijela M. rivijera krcata
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 11:01:02
Trnoruzica
Meni je Makarska fantasticna, ali zapadni dio, znaci skorz prema splitu, skoro kraj Makarske.. U odnosu na Buba plazu, skorz gore prema Baskim Vodama.. More fantasticno, guzve nema, a nije daleko da se proseta do grada, sto rekoste, puno sadrzaja i svega... Znaci zapad Makarske, u Makarskoj si, a nisi u Makarskoj
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 11:09:03
HanaBana
Nama je hotel 2 min od Buba plaze, tako da smo u mirnom dijelu, imamo hlad a kad zelimo galame i guzve odemo do centra. Prosle godine bilo extra a po podacima o vremenu od helene_7 i teacher-ke bice nam dobro huh sad mi je lakse , e bas ste me utjesile
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 14:23:05
gvendolina
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: taurus
ja ne bih nikada u ovom narednom periodu u makarsku rivijeru- kad pomislim na onu guzvu-peskir do peskira i prljavo more, odmah mi muka bude
isto mislimo zato ćemo mi uživati na pelješcu
i mi abd
znaci tamo nije guzva ...Mi smo aBd isto mislili ove godine na Peljesac,samo se jos dvoumimo trpanj ili orebic ...ja nisam nikada isla,gdje je bolje za djecu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 14:26:56
Lady26
Meni ako nije Makarska rivijera ne racunam kao more Valjda navika, sta li...tu se osjecam kao na "domacem terenu" valjda gdje tolike godine samo tamo idemo....
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 14:27:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: Lady26
Meni ako nije Makarska rivijera ne racunam kao more Valjda navika, sta li...tu se osjecam kao na "domacem terenu" valjda gdje tolike godine samo tamo idemo....
a meni se bas zato ne ide tamo, daj mi malo promjene
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 14:35:17
gvendolina
kod mene isto,ali eto mm navalio da promjenimo,samo ne znam kako ce taj exsperiment ispasti Moracu ja trknuti bar za vikend i do makrske rivijere inace necu brojati da sam bila na moRetu
znaci ipak da prvo pokusamo trpanj,hvala tiki ....najgore je sto ne znam tacno ni kada cemo ici ni da li idemo sami,pa nismo nista rezervisali da li se smijem usuditi da idem tamo naslijepo
jao tiki ovo izgleda fenomenalno ...kada idete
< Poruku je uredio gvendolina -- 6.7.2011 14:36:44 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 14:39:11
teacher75
IZVORNA PORUKA: gvendolina
kod mene isto,ali eto mm navalio da promjenimo,samo ne znam kako ce taj exsperiment ispasti Moracu ja trknuti bar za vikend i do makrske rivijere inace necu brojati da sam bila na moRetu
znaci ipak da prvo pokusamo trpanj,hvala tiki ....najgore je sto ne znam tacno ni kada cemo ici ni da li idemo sami,pa nismo nista rezervisali da li se smijem usuditi da idem tamo naslijepo
jao tiki ovo izgleda fenomenalno ...kada idete
abd za 10ak dana
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 15:03:39
Trnoruzica
Mi smo prosle godine, u pola jula bili u Makarskoj, ali u ovom zapadnom dijelu.. Guzve uopste nema, jer se svi guraju na centralnoj plazi.. Nama je bilo fantasticno.. Jos na Cubano plazi imaju one kao male uvalice, gdje ti niko ne smeta, a ljepota.. Ambulanta blizu, doktro blizu, sve je blizu... Pravo je mirno, bas kao da nisi u Makarskoj... Navece pozelimo malo gradskog zivota, i odemo u centar Tamo je lijepo, ima onaj djeciji park, sa svakakvim dzidzama, imaju palacinke Uglavnom, ko god je u mogucnosti, uvijek preporucujem ovaj zapadni dio Makarske, koji je bolje reci kao neko zagradje (nije na pocetku pa nije predgradje )
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 16:30:09
palachinken
IZVORNA PORUKA: gvendolina
IZVORNA PORUKA: taurus
ja ne bih nikada u ovom narednom periodu u makarsku rivijeru- kad pomislim na onu guzvu-peskir do peskira i prljavo more, odmah mi muka bude
isto mislimo zato ćemo mi uživati na pelješcu
i mi abd
znaci tamo nije guzva ...Mi smo aBd isto mislili ove godine na Peljesac,samo se jos dvoumimo trpanj ili orebic ...ja nisam nikada isla,gdje je bolje za djecu
Na Orebiću puše vjetar, poznat je po wind surfingu. A u Trpanj mozes naslijepo ali obavezno otidji u turist-biro, jedna preljubazna djevojka (ako je jos ona tu) radi, nama je lani našla smještaj, a također smo došli naslijepo s trajekta