Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2011 10:19:47
teacher75
IZVORNA PORUKA: helena_7
samo da znate da je danas drugacija tabela nego sto je jucer bila! sad je temp.svaki dan oko 26 - ne spadne ispod 25 za tih 9 dana sto cu biti,a jucer kad sam gledala bilo i 22 Eto o vjerodostojnosti informacija unaprijed!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2011 10:21:10
Trnoruzica
IZVORNA PORUKA: helena_7
samo da znate da je danas drugacija tabela nego sto je jucer bila! sad je temp.svaki dan oko 26 - ne spadne ispod 25 za tih 9 dana sto cu biti,a jucer kad sam gledala bilo i 22 Eto o vjerodostojnosti informacija unaprijed!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2011 10:50:19
henna ze
Nedi baš je super..a kad vi ono idete..zamisli portrefi se da budemo tamo zajedno...mi ćemo abda biti sa smještajem kod velike plaže...i negdje oko 20 tog bi trebali ići..dok se sve kockice poslože
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2011 10:51:14
Nedi
Nisam bila u Ulcinju pa da me nešto neiznenadi a ne volim koristiti auto preko dana smori me to...apartman ima terasu sa pogledom na more i super izgleda. Cijena je vise nego prihvatljiva (ukljucila sam i rentanje ležaljke i večeru u restoranu )
ovo ti je pogled na malu plazu,nije ono puno daleko vidis po pogledu ali je malo uz brdo,a suncobrana ima ustvari bilo je i velika je guzva na ovoj plazi ali ne brini ima mjesta za sve,ja sam vise puta bila ali uvijek na velikoj plazi i isli smo autom bilo je podaleko pjeske
ovo ti je pogled na malu plazu,nije ono puno daleko vidis po pogledu ali je malo uz brdo,a suncobrana ima ustvari bilo je i velika je guzva na ovoj plazi ali ne brini ima mjesta za sve,ja sam vise puta bila ali uvijek na velikoj plazi i isli smo autom bilo je podaleko pjeske
[/quote
Hvala za info Gužva je sugdje u ovom periodu gdje god da odem peškir na peškiru a vidjeti ćemo možda budemo išli i na veliku plažu. Kako god sad sam posla email da potvrdim rezervaciju.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2011 12:11:57
tekja
Nedi, meni je u Ulcinju najbolje bilo na Valdanos plazi, poznatijoj kao vojna plaza..nema mnogo guzve, sljunkovita je i more je tako divno i cisto, ima hlada, zanimacija za djecu, borovi su super, samo nisu za malene...na maloj plazi je krkljanac, tu se nisam ni kupala ...velika plaza, meni ...'em je daleko od grada (mi smo bili u gradu), 'em je guzva, onaj pijesak przi, voda zuta, prljava, do hlada ima kilometar...pa ti sve vidi i probaj
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 5.7.2011 12:36:28
niki83
Nedi ovo odlicno izgleda, a cijene kako vidim, pa duplo jeftinije nego apartmani u Hr, u ovom periodu, tako da, uzivaj Mi smo isto rezervisali od 20.jula, vidim zene se zabrinule oko vremena, ja nisam , samo neka sam na moru, nije bitno przi li ili cemo cijeli dan setati i ici u neki obilazak, ja jednostavno zelim da se nadisem onog vazduha dole, uh jedva cekam ako Bog da
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 10:21:49
henna ze
žene ako vas interesuje vrijeme i ruta kako stići do mora ja gledam na stranici via mischelin... Nedi do ulcinja preko stjepan polja 380 km i nije mi puno dalje od neuma...drugom rutom 480 km...dakle stjepan polje...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 6.7.2011 10:32:53
Hannica
Mi cemo aBd u Makarsku.Ja muzu predlozila da idemo na neko mirno,malo mjesto,kontam jeftiniji su apartmani,ali on nece,kaze bit ce nam dosadno,hoce da ima gdje prosetat navece i da nam ne bude dosadno. Ima li neko neki br.apartmana blizu plaze da mozemo rezervisati?