|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
6.7.2011 10:47:48   
Lady26
Joj Hannice....Makarska hem skupa hem guzva....tu se fkt nema gdje peskir spustiti, ali da je veselo jeste user posted image , navece je prelijepo, puno sadrzaja i za djecu a i za odrasle user posted image ....samo je guzva...
Mada je cijela M. rivijera krcata user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.7.2011 10:48:41 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1901
6.7.2011 11:01:02   
Trnoruzica
Meni je Makarska fantasticna, ali zapadni dio, znaci skorz prema splitu, skoro kraj Makarske.. U odnosu na Buba plazu, skorz gore prema Baskim Vodama.. More fantasticno, guzve nema, a nije daleko da se proseta do grada, sto rekoste, puno sadrzaja i svega... Znaci zapad Makarske, u Makarskoj si, a nisi u Makarskoj user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1902
6.7.2011 11:09:03   
HanaBana
Nama je hotel 2 min od Buba plaze, tako da smo u mirnom dijelu, imamo hlad a kad zelimo galame i guzve odemo do centra. Prosle godine bilo extra a po podacima o vremenu od helene_7 i teacher-ke bice nam dobrouser posted image user posted image
huh sad mi je lakse , e bas ste me utjesileuser posted image user posted image user posted image

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1903
6.7.2011 13:51:27   
zeni
ma nisu ni ova manja mjesta jeftinija,ja gledala ,otvarala po netu,bogami cijene isto ko i u Makarskoj ili Tucepima,jedino jeftinija je Crna Gorauser posted image

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 1904
6.7.2011 13:52:43   
teacher75
ja ne bih nikada u ovom narednom periodu u makarsku rivijeru- kad pomislim na onu guzvu-peskir do peskira i prljavo more, odmah mi muka bude

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 1905
6.7.2011 13:59:26   
Lady26
Zato cu ja sa mamom na odmor, zena na nogama od 6ujutro...bit ce mjesta user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1906
6.7.2011 14:12:37   
taurus
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja ne bih nikada u ovom narednom periodu u makarsku rivijeru- kad pomislim na onu guzvu-peskir do peskira i prljavo more, odmah mi muka bude

isto mislimo
zato ćemo mi uživati na pelješcuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1907
6.7.2011 14:13:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: taurus

isto mislimo

i mi abduser posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1908
6.7.2011 14:21:47   
Lady26
Mrzim sto cu bez mm na more...al hajd...
Zato samo provjereno M. rivijera - Podgora user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1909
6.7.2011 14:23:05   
gvendolina

isto mislimo

znaci tamo nije guzvauser posted image user posted image ...Mi smo aBd isto mislili ove godine na Peljesac,samo se jos dvoumimo trpanj ili orebicuser posted image ...ja nisam nikada isla,gdje je bolje za djecuuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

Neposredna veza do poruke: 1910
6.7.2011 14:24:13   
teacher75
u orebicu je guzva, a ne znam za trpanj al u malim mjestima nije, mi idemo u zuljanuuser posted image

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 1911
6.7.2011 14:25:17   
teacher75
mislim da je trpanj bolji, tako bar kazu, ja nisam bila ,a orebic mi se ne svidja

Neposredna veza do poruke: 1912
6.7.2011 14:26:56   
Lady26
Meni ako nije Makarska rivijera ne racunam kao more user posted image user posted image
Valjda navika, sta li...tu se osjecam kao na "domacem terenu" valjda gdje tolike godine samo tamo idemo....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1913
6.7.2011 14:27:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Meni ako nije Makarska rivijera ne racunam kao more user posted image user posted image
Valjda navika, sta li...tu se osjecam kao na "domacem terenu" valjda gdje tolike godine samo tamo idemo....

a meni se bas zato ne ide tamo, daj mi malo promjeneuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1914
6.7.2011 14:29:35   
teacher75
zar nije prelijepo:
http://www.google.com/search?hl=en&biw=1366&bih=667&tbm=isch&sa=1&q=peljesac+zuljana&oq=peljesac+zuljana&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=s&gs_upl=6418l7636l0l8l8l0l6l0l0l115l213l1.1l2
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1915
6.7.2011 14:35:17   
gvendolina

user posted image user posted image user posted image kod mene isto,ali eto mm navalio da promjenimo,samo ne znam kako ce taj exsperiment ispastiuser posted image Moracu ja trknuti bar za vikend i do makrske rivijere inace necu brojati da sam bila na moRetuuser posted image

znaci ipak da prvo pokusamo trpanj,hvala tikiuser posted image ....najgore je sto ne znam tacno ni kada cemo ici ni da li idemo sami,pa nismo nista rezervisaliuser posted image da li se smijem usuditi da idem tamo naslijepouser posted image

jao tiki ovo izgleda fenomenalnouser posted image user posted image user posted image ...kada ideteuser posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 6.7.2011 14:36:44 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1916
6.7.2011 14:37:10   
Lady26
Tiki, jel ubjedjujes nas il sebe user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 1917
6.7.2011 14:38:30   
teacher75

Tiki, jel ubjedjujes nas il sebe user posted image user posted image user posted image

ne ubjedjujem nikoga, ja jedva cekam, meni je ovo raj, a ostali nek idu gdje hoceuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1918
6.7.2011 14:39:11   
teacher75

IZVORNA PORUKA: gvendolina

user posted image user posted image user posted image kod mene isto,ali eto mm navalio da promjenimo,samo ne znam kako ce taj exsperiment ispastiuser posted image Moracu ja trknuti bar za vikend i do makrske rivijere inace necu brojati da sam bila na moRetuuser posted image

znaci ipak da prvo pokusamo trpanj,hvala tikiuser posted image ....najgore je sto ne znam tacno ni kada cemo ici ni da li idemo sami,pa nismo nista rezervisaliuser posted image da li se smijem usuditi da idem tamo naslijepouser posted image

jao tiki ovo izgleda fenomenalnouser posted image user posted image user posted image ...kada ideteuser posted image

abd za 10ak dana

Neposredna veza do poruke: 1919
6.7.2011 14:51:33   
vila_7

zar nije prelijepo:
http://www.google.com/search?hl=en&biw=1366&bih=667&tbm=isch&sa=1&q=peljesac+zuljana&oq=peljesac+zuljana&aq=f&aqi=&aql=undefined&gs_sm=s&gs_upl=6418l7636l0l8l8l0l6l0l0l115l213l1.1l2
user posted image

savrseno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da nemam besplatan smjestaj,definitivno bih ovdje trazila!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 1920
6.7.2011 15:03:39   
Trnoruzica
Mi smo prosle godine, u pola jula bili u Makarskoj, ali u ovom zapadnom dijelu.. Guzve uopste nema, jer se svi guraju na centralnoj plazi.. Nama je bilo fantasticno.. Jos na Cubano plazi imaju one kao male uvalice, gdje ti niko ne smeta, a ljepota..
Ambulanta blizu, doktro blizu, sve je blizu...
Pravo je mirno, bas kao da nisi u Makarskoj... Navece pozelimo malo gradskog zivota, i odemo u centar user posted image Tamo je lijepo, ima onaj djeciji park, sa svakakvim dzidzama, imaju palacinke user posted image   Uglavnom, ko god je u mogucnosti, uvijek preporucujem ovaj zapadni dio Makarske, koji je bolje reci kao neko zagradje (nije na pocetku pa nije predgradje user posted image )

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1921
6.7.2011 15:08:13   
Skvo RR
Mi dosli juce iz Tucepa..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1922
6.7.2011 16:14:04   
Crvena

zar nije prelijepo:
user posted image

Reci cu onoj curi u Turistickom da si ti najbolja reklama za Zuljanu user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

Neposredna veza do poruke: 1923
6.7.2011 16:30:09   
palachinken
IZVORNA PORUKA: gvendolina

isto mislimo

znaci tamo nije guzvauser posted image user posted image ...Mi smo aBd isto mislili ove godine na Peljesac,samo se jos dvoumimo trpanj ili orebicuser posted image ...ja nisam nikada isla,gdje je bolje za djecuuser posted image

Na Orebiću puše vjetar, poznat je po wind surfingu.
A u Trpanj mozes naslijepo ali obavezno otidji u turist-biro, jedna preljubazna djevojka (ako je jos ona tu) radi, nama je lani našla smještaj, a također smo došli naslijepo s trajekta user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1924
6.7.2011 16:35:30   
Jim Jam
Za djecu u Igranama pravo lijepo,ko nije bio nece se pokajati nije guzva velika,ima hlada sve nekako blizu..

"Svako dijete je neprocjenjivo vrijedno. Svako je Božije stvorenje."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Unajmljeni stan!
Marija13

Da li živite u unajmljenom stanu, i da li ste zadovoljni (to opisati u komentarima)?

Da (48%)

Ne (52%)

Broj svih glasova: 208

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *