|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
14.6.2011 12:07:15   
emma.L
ivanna, zbog tih bolova i smeđeg iscjetka sam večer prije pregleda sjedila u toploj kupki u nadi da će napokon procuriti user posted image user posted image . I sutra na pregledu, imam što vidjeti, kuca i čuje se i vidi user posted image . Dakle, opusti se, pazi na sebe i uživaj. Čestitam!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1876
14.6.2011 12:10:59   
vila_7
IZVORNA PORUKA: helena_7

ivanna cestitam user posted image
za bolove ne brini, ja sam imala pogotovo na pocetku i to da na poslu nisam mogla sjediti ! Isto sam prije te trudnoce imala spontatni pa mi je dr.rekla da neke zene jednostavno vise osjete promjene pa i taj pocetak trudnoće pa zato boli , ali da je moguce i da je na psih.bazi zbog prvog spontanog.
Ne brini,nego uzivaj u trudnoci!

eh da-prvi dr.mi je dao dabroston zbog prvog spontanog i zbog bolova a kod druge dr.kad sam ptisla rekla je da je to nepotrebno,nego samo ako se ja bas uznemirim pa me jace zaboli da popijem Apaurin. AL vidjet ces kroz forum maltene skoro svaka trudnica iam te bolove na samom poc.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1877
14.6.2011 12:41:10   
Bebica11
Ako su vam bolovi stalni i ne prestaju(tako je meni bilo) bez obzira na jacinu, i meni su blagi bili samo nisu prestajali,bolje je da se javite dr. i propisace vam dabroston ili/i utrogestan jer moze biti da su blage kontrakcije ali kontrakcije mogu dovesti i do krvaruckanja kao sto je bilo u mom slucaju.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1878
14.6.2011 12:50:51   
Sensia
ja sam se isto javila dr kad sam dobila bolove (mene su tacnije boljela ledja uzasno da nisam mogla da maknem). Sve je bilo ok ali mi je dr prevetivno ukljucila utorgestan a kasnije dabroston i hvala Bogu dobro je.
Nemoj se brinuti svako ima neke bolove na pocetku zbog takvog stanja organizma, ali ako ce ti biti lakse javi se svom dr cisto da se smiris psihicki

Moja duša 23.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1879
14.6.2011 12:57:56   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

ja sam se isto javila dr kad sam dobila bolove (mene su tacnije boljela ledja uzasno da nisam mogla da maknem). Sve je bilo ok ali mi je dr prevetivno ukljucila utorgestan a kasnije dabroston i hvala Bogu dobro je.
Nemoj se brinuti svako ima neke bolove na pocetku zbog takvog stanja organizma, ali ako ce ti biti lakse javi se svom dr cisto da se smiris psihicki

da, pogotovo ako krece bol od ledja najvjerovatnije su kontrakcije, al desavalo se skoro svakoj trudnici tako da se ne brinete

da malo olaksate bol mozete popiti Mg sumece, ili pojesti bananu, popiti Donat, to je mozda najbolje za pocetak da malo relaksirate maternicu

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 1880
14.6.2011 16:18:15   
ivannna
Cure divne ste, sad manje brinem, meni su isto rekli za apaurin, ako su grčevi jaki da uzmem slobodno onaj od 2mg.
Hvala vam na podršci i savjetima...
Pusa svima

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1881
14.6.2011 17:02:10   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: ivannna

Cure divne ste, sad manje brinem, meni su isto rekli za apaurin, ako su grčevi jaki da uzmem slobodno onaj od 2mg.
Hvala vam na podršci i savjetima...
Pusa svima

ivannna apaurin pij samo po preporuci doktora, a prije uzmi magnezij koji je 100% prirodan i nece ti stetitiuser posted image

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1882
14.6.2011 22:50:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: ivannna

Cure ja sam sinoc ugledala svoj user posted image , imam bolove slične menstrualnim još uvijek, lakse mi kad ležim, da li se to vama događa, nije to neka strasna bol, al obzirom da sam imala vec spontani, sad umirem od straha
Sretno svima user posted image

i ja isto user posted image
opisujes moju trudnocu user posted image isto ovako mi bila sa anelom .
Odma cim sam user posted image user posted image cim su poceli bolovi svakim danom jaci kao menstralni uzas .....
Javila sam se zato prije dokt. nego treba dobila trepaiju koju ide i odlezala 9 mjes. ravniiiiiiiiiiuser posted image user posted image ....
Uh ....
Al sve bude i prodje ne brini mila ne plasi se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
  Neposredna veza do poruke: 1883
16.6.2011 8:07:50   
Skvo RR
OT postovi su pobrisani.
Sudionicama diskusije sugerisem da temu na kojoj objavljujemo divne "prve vijesti" o trudnoci ne kvare dubokoumnim raspravama o konzumiranju lijekova u trudnoci.

LP

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1884
19.6.2011 20:45:10   
izgubljeni anđeo
drage moje pomozite mi... već par dana sam osjetljiva na mirise, dva jutra imam mučninu i pomalo povraćam. danas sam završila u hitnoj zbog mijalgije i nisu mi dali terapiju zbog simptoma trudnoće. zadnja menstruacija je bila 30.05. ja sam ubijeđena da sam trudna a sad sam uradila test i test je negativan.. meni sad ništa nije jasno.. ja nikad nisam povraćala, a još manje ujutru....
jel se kome to desilo test negativan, a osjeća mučnine, osjetljivost na mirise i osjetljive grudi?

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1885
19.6.2011 20:49:32   
Visnja RR
test moze i da pogrijesi... najbolje posjeti svog ginekologa i vidi u cemu je stvar

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu izgubljeni anđeo)
Neposredna veza do poruke: 1886
19.6.2011 20:53:39   
Sandrich
i meni je prvi test bio negativan jer sam ga prerano uradila,ponovim nakon 7 dana i pozitivan.....tako da sacekaj koji dan pa ponovi ili kao sto Visnja kaze otidji doktoru....sretnooo user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1887
19.6.2011 21:02:35   
Gift
ne vjerujem da ce ginekolog tako rano moci ista vidjeti, ja bih izvadila betu..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1888
19.6.2011 21:04:38   
klemzi
IZVORNA PORUKA: Gift

ne vjerujem da ce ginekolog tako rano moci ista vidjeti, ja bih izvadila betu..
i ja bih ovako, beta je pouzdanija u ovom periodu

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 1889
19.6.2011 21:06:30   
sandy82
Baš je rano za test ili druge simptome trudnoće... I ja sam odmah osjetila da su mi grudi osjetljive. Ostale simtome nisam osjetila do trećeg mjeseca. Trebala dobiti 10 u mjesecu, dobila jedva vidljiv pozitivan rezultat 9. Dobro da sam i vidjela, žene inače dugo ne mogu vidjeti pozitivan rezultat. Sve je moguće... Ništa, sačekaj bar 7 dana i uradi ponovo. Rano je i za ginekologa, ne može vidjeti ni pregledom ni uz. Jedino što može, to je uradila jedna moja poznanica, uraditi kod ginekologa nalaz krvi. Taj isti hormon kod kućnog testa iz urina, radi se iz krvi kod ginekologa i pokaže trudnoću vrlo rano. hcg ili hgs hormon, tako nekako... Sretno!

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1890
19.6.2011 21:12:06   
sandy82
Kao i ti, morala sam popiti neki gadan lijek, pa rekoh da provjerim za svaki slučaj... :))
Završio je u smeću. Inače ne bih radila test još danima.

Neposredna veza do poruke: 1891
19.6.2011 21:12:07   
izgubljeni anđeo
hvala vam drage moje, sačekaću još koji dan.. popustlo je me gušenje neću ništa piti od lijekova.. a ja mislim i dalje da sam trudna jer se budim s mučninama već tri dana.. a imala sam spontani u decembru tako da jedva čekam pozitivan test...

(odgovor članu sandy82)
Neposredna veza do poruke: 1892
20.6.2011 11:30:10   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: izgubljeni anđeo

drage moje pomozite mi... već par dana sam osjetljiva na mirise, dva jutra imam mučninu i pomalo povraćam. danas sam završila u hitnoj zbog mijalgije i nisu mi dali terapiju zbog simptoma trudnoće. zadnja menstruacija je bila 30.05. ja sam ubijeđena da sam trudna a sad sam uradila test i test je negativan.. meni sad ništa nije jasno.. ja nikad nisam povraćala, a još manje ujutru....
jel se kome to desilo test negativan, a osjeća mučnine, osjetljivost na mirise i osjetljive grudi?

jesi li to radila uvecer test???

trebas ga raditi sa jutarnjim urinom,user posted image

Neposredna veza do poruke: 1893
20.6.2011 15:19:19   
izgubljeni anđeo
da, morala sam da ga uradim u hitnoj zbog terapije.. ali ipak nisam htjela ništa piti. ja i dalje mislim da sam trudna jer i jutros sam imala mučnine.. nadam se da će za sedam dana biti pozitivan test, javim vam odmah....user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 1894
24.6.2011 15:17:30   
Emina85
pa da i ja podijelim sa vama sretnu vijest: Trudna sam! user posted image
moj maleni će aBd da dobije seku ili bracu user posted image
tek smo saznali user posted image
pusa svim ženicama user posted image  user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

Neposredna veza do poruke: 1895
24.6.2011 15:18:31   
mala86
aaaaa cestitam od srca skolska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a bas neki dan smo pricale o tome user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 8.7.2011 11:07:32 >

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 1896
24.6.2011 15:38:17   
Amani12
Emina 85 cestitamo od user posted image  user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1897
24.6.2011 16:00:25   
10 mart 2009

Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Emina 85

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1898
25.6.2011 10:28:18   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image
bas mi je drago sto su mamice 2009 krenule u akcijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 8.7.2011 11:07:55 >

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 1899
25.6.2011 10:36:45   
Hannica
Emina user posted image ,cestitam.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *