|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
14.7.2011 1:18:52   
malena.

IZVORNA PORUKA: melly__

Eh evo i mene na ovu temu
neznam da li da se smijem ili da placem..jos sam u soku otkako veceras ugledah dvije crticeuser posted image
mislim da mi je prerano,Mirza tek napunio godinu,premalen je user posted image

melly....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hihihi...trudnica moja :-)

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1926
14.7.2011 1:22:56   
melly__

IZVORNA PORUKA: malena.

neznam da li da se smijem ili da placem..jos sam u soku otkako veceras ugledah dvije crticeuser posted image

melly....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hihihi...trudnica moja :-)

uh user posted image

17.06.

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 1927
14.7.2011 1:24:30   
Hanady RR
uhuser posted image

ovako se kaže....user posted image

hajde hajde samo hrabro...evo ima mama s abebama i trudnica pred porod dosta...kako druge tako ćeš i ti...ne briniuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1928
14.7.2011 1:25:58   
melly__
Hvala drage moje na podrsciuser posted image
jos mi je sve to konfuzno u glavi,dok se malo slegne bit ce bolje,nadam se user posted image

17.06.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1929
14.7.2011 1:27:54   
malena.

Hvala drage moje na podrsciuser posted image
jos mi je sve to konfuzno u glavi,dok se malo slegne bit ce bolje,nadam se user posted image

ma znas da ces za koju sedmicu cvjetati,samo da ti se slegnu dojmoviuser posted image

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1930
14.7.2011 6:20:23   
mala86

cestitke od srca melly user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ugodnih i skolskih user posted image mjeseci user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1931
14.7.2011 7:25:10   
vila_7
melly bona nista se ne sekiraj ... vidjet ces kako ce se to sve lijepo sloziti! A nije premalen, taman kad se nova beba rodi imat ce skoro 2 godine i vidjet ces kako ce se lijepo druziti kad malo porastu!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1932
14.7.2011 8:32:29   
malena27 RR
bas lijepa vijest! melly cestitam od srca user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 1933
14.7.2011 9:17:43   
ferguson
ja i nisam neka nova trudnica, ali tek sam se sad uclanila, pa da se i ja tuspasim.
u 19-toj sam sedmici, i skontala sam da mi treba neko zensko drustvo koje zna sta prolazim.

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1934
14.7.2011 9:18:31   
Skvo RR
dobrodoslica na RRuser posted image i cestitam.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu ferguson)
Neposredna veza do poruke: 1935
14.7.2011 9:20:55   
ferguson
hvala user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1936
14.7.2011 10:29:41   
Anoniman

Predivna vijest , iskrene cestitke i zelimo ti ugodnu trudnocu, lagan porod i zdravu bebicuuser posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 1937
14.7.2011 10:31:05   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ferguson

ja i nisam neka nova trudnica, ali tek sam se sad uclanila, pa da se i ja tuspasim.
u 19-toj sam sedmici, i skontala sam da mi treba neko zensko drustvo koje zna sta prolazim.

ma joj samo dok se malo uhodas i pohvatas,vidjet ces neces moci bez RR-a! user posted image I da  .... dobro nam došla!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ferguson)
Neposredna veza do poruke: 1938
14.7.2011 10:31:11   
bebacha
Melly cestitam.bice to super.bas me obradova

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1939
14.7.2011 10:32:42   
Anoniman
Melly cestitke od srca, a to sto je maleni tek napunio godinu... cekaj da se utisci malo slegnu, moja cura je imala devet mjeseci kad sam trudna ostala i evo hvala Bogu jos malo i ja cu imati dva najveca blaga na svijetu... Uzivaj u trudnoci maksimalno, a to promjenjivo razmisljanje je normalno user posted image

Ostalim trudnicama takodje cestitke od srca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1940
14.7.2011 12:00:23   
InLove

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jos jednom sve najbolje i uzivaj u user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1941
   [Obrisana poruka]
14.7.2011 12:06:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 1942
14.7.2011 12:10:16   
Hannica
Cestitke svim novim trudnicama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1943
14.7.2011 12:14:05   
MaminaBeba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirza eto seke aBd!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1944
14.7.2011 12:18:36   
Bambi09
melly_ cestitam ti na user posted image  i nemoj da se brigas, samo moli Boga da bude sve ok... a i ja cu da molim Boga da ti podari najljepsih user posted image  mjeseci i da sve prodje pod skolski...

MaminaBeba, ja reko evo je... prijavila se i ona user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1945
14.7.2011 12:22:00   
MaminaBeba

IZVORNA PORUKA: Bambi09

melly_ cestitam ti na user posted image  i nemoj da se brigas, samo moli Boga da bude sve ok... a i ja cu da molim Boga da ti podari najljepsih user posted image  mjeseci i da sve prodje pod skolski...

MaminaBeba, ja reko evo je... prijavila se i ona user posted image user posted image user posted image

Bambi dušo nemoj me još! user posted image Sad sam se izvukla nekim čudom. Haman ipak dojenje ima svoje što se toga tiče. Inače smo sina od prve napravili. user posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 1946
14.7.2011 12:24:20   
Bambi09
Cemu bude vakat tome ce biti i vrijeme... user posted image  A sigurno da dojenje ima uticaja... Samo se vi jos mazite i dojite pa bice i bebica jos... ako Bog da... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 1947
14.7.2011 12:26:09   
zeze
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Bambi dušo nemoj me još! user posted image Sad sam se izvukla nekim čudom. Haman ipak dojenje ima svoje što se toga tiče. Inače smo sina od prve napravili. user posted image

user posted image user posted image user posted image Sad ce i ona jos malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Melcika nasa cestitamo, ljubimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

Neposredna veza do poruke: 1948
14.7.2011 12:26:46   
Emina85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

biće sve ok aBd, da nije suđeno ne bi ni bilo! Čestitam ti od srca, dobrodošla u klub user posted image , uživaj i da sve prođe dobro aBd i školski!

još jednom hvala svima na čestitkama

Teacher i tebi želim laganu i školsku trudnoću! Uživaj u pupi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1949
14.7.2011 12:43:15   
SailorMoon
Melly duso tebi i tvojoj porodici iskrene cestitke.
Cestitam i nasoj drugoj tajnoj trudnici, hihi. Pusa vama i samo polahko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *