|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
12.6.2011 10:38:20   
Sandrich
ajde Majiiiii osmijeh jedannnn user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1851
12.6.2011 10:43:56   
Majiii
E to za ružno ponašanje prema ženama koje dođu na abortus i ja potpisujem ,jer sam i sama to doživjela...Kad sam u petak bila gore na klinici, doktor me pošalje toj sestri da mi ona napiše nešto, nemam pojma, da odem uplatiti i da uzme neke moje podatke...Ja kad sam ušla tamo, prvo gotovo da me nije ni pogledala, a kad i je tražila knjižicu, ja sam prošla iza nje, da bih sjela na stolicu sa njene druge strane i našla knjižicu, jer sam bila sva nikakva i uplakana, a ona me uzela za ruku i vratila me, doslovno, kaže "Gdje ćeš to ti? Daj mi knjžicu da te upišem pa da ideš odmah uplatiit to"! Nisam mogla vjerovati - vidi na meni kakva sam, uplakana, sva se tresem, za razliku od ruge dvije koje su čekale ispred i bile skroz ok, smirene...Kad smo odlučili na nećemo abortirati, pozvala nas je unutra - druga žena totalno. 1OO savjeta- te da obavezno vratim pare kad sam odustala, sebi kupim nešto za te pare, te da trebam biti sretna kad imam takvog momka koji je uz menei koji se raduje bebi, te oslovljavanje sa "dušo", ja se FRAPIRALA...Druga priča!!!

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1852
12.6.2011 10:50:07   
gerberka
dobro Majii, pokusaj razumjeti..toj istoj sestri uđe žena koja plače jer ima problem sa začećem i plače i onda joj ulazi neko ko želi abortirati. I oni su ljudi od krvi i mesa. Da sam ja bila ta sestra ja bih te izljubila što ćeš da zadržiš bebu user posted image user posted image user posted image   uuuhhh,,,, maaajiiiiiii rodit ces ti to malo biće user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1853
12.6.2011 11:13:59   
Majiii
Sandrich, evo ga user posted image ... A ti se drži, obzirom da tvoj nije stalno uz tebe, svaka ti čast, baš si jaka, prava žena :)... A nije ni moj, ima takav posao, kao što sam rekla, da ima svoj objekat u kojem provodi puno vremena a obzirom da je to noćna varijanta, ide na posao oko 22, 23h a dolazi ujutro - svaki utorak, srijeda, četv., petak i subota... :(

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1854
12.6.2011 11:15:48   
Sandrich
a sta cemo Majiii...kako je tako je...valja nam svima izdrzat....nalazimo se u takvoj drzavi gdje je prosto nemoguce da imas sve,nazalost...valja nam se boriti

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1855
12.6.2011 11:27:41   
maja78 RR
Majiiii i Sandric cestitam vam od srca i zelim laganih 9 mjeseci i sve sto nakon toga ide.

Majiii i zene koje su radile na bebi pa ostale trudne (kao ja) imala sam strah, i mislila da li ja to mogu, da li ce ispasti sve kako treba, da li je sad pravo vrijeme i isto kao i ti bila sam presretna ali i uplasena i 1000 misli mi se vrzmalo kroz glavu. Kako vrijeme bude islo i kad osjetis bebanu, i kad pocne pupa rasti bit ce sve drugacije. Isto tako ne zavole majke djecu na prvi pogled sve, ako procitas porodjajne price vidjet ces. Ali od srca ti mogu jedno reci biti majka je najljepsi osjecaj na svijetu i bit ces zahvalna i sretna na svojoj odluci kad ugledas to malo bice i kad bude raslo a ti posmatrala. Nakon rodjenja sve stvari postaju manje bitne. Djete je na vrhu!
I jos jedna stvar, udate ili ne je nebitno, bitno je da nosite malo zivo bice ispod svog srca u sebi. Sve ostalo je sporedno! user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1856
12.6.2011 11:43:27   
Majiii
Hvala, Maja78... Super je što svi dijelite islustva, ja sam tako oduševljena ovom stranicom, da se stalno zahvaljujem ljudima, e neću više :), hvala vam za sve do sada i ubuduće :)...
Sandrich, mi smo izgleda u jako sličnoj sitaciji :) i drago mi je što ćemo se družiti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1857
12.6.2011 11:46:08   
Sandrich
da Majiii lijepo je znati da sa nekim mozes porazgovarati,pogotov sto kod mene zna samo momak i jedna prijteljica.....mi mozda i rodimo bebe u kratkom vremenskom razmaku user posted image user posted image

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1858
12.6.2011 11:47:02   
maja78 RR
nemoj se vise zahvaljivati, mi smo ovdje sve jedna za drugu, pa i kad se ne slazemo u misljenjima, kada treba sve to se zaboravlja i djelujemo kao jedna

citaj, pisi, dijeli misljenja, strahove, radosti oko trudnoce, uzivaj u trudnoci

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1859
12.6.2011 11:51:43   
Majiii
Ok, neću se više zahvaljivati, Maja78 user posted image
Sandrich, možda, ja sam trudna već 6.-7 sedmcu, tj, od 1. maja tačno - pamtim ja :)...Izgleda da ćemo se mi družiti bash :)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1860
12.6.2011 11:57:13   
Sandrich
ja bih trebala biti 4 sedmice user posted image a jesil ti vec isla ginicu ?? ja zelim sto prije,jer ovako jos uvijek ne vjerujem nesto user posted image

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1861
12.6.2011 11:59:32   
Majiii
Pošaljem ti PP user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1862
12.6.2011 12:04:36   
Sandrich
ok user posted image

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1863
12.6.2011 12:06:25   
animagical
hajte vi cure na temu razgovori u ocekivanju djetetauser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1864
12.6.2011 12:30:10   
Sandrich
heheh morat cemo user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1865
12.6.2011 14:14:24   
gerberka
sandrich imas pp

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1866
12.6.2011 15:24:38   
Sandrich
procitala user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1867
13.6.2011 15:44:31   
ivannna
Cure ja sam sinoc ugledala svoj user posted image , imam bolove slične menstrualnim još uvijek, lakse mi kad ležim, da li se to vama događa, nije to neka strasna bol, al obzirom da sam imala vec spontani, sad umirem od straha
Sretno svima user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1868
13.6.2011 16:12:10   
Hannica
Ivannna cestitam,bit ce sve uredu aBd.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1869
13.6.2011 16:52:04   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: ivannna

Cure ja sam sinoc ugledala svoj user posted image , imam bolove slične menstrualnim još uvijek, lakse mi kad ležim, da li se to vama događa, nije to neka strasna bol, al obzirom da sam imala vec spontani, sad umirem od straha

Ivana cestitke na user posted image . Da sve bude ok user posted image user posted image user posted image user posted image
Sto se tice bolova i ja sam imala bolove  kao menstrualne ( nisam ni sumnjala da sam user posted image ) i tako ocekivala svaki dan da dobijem,cak su me i krsta bolila kao kad trebam dobiti. I evo nas sada hB u VI mjesecu trudnoce.
Tako ne sekiraj se,ti bolovi su normalni jer materica deblja i priprema za plod.

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1870
13.6.2011 16:57:59   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: ivannna

i ja isto user posted image

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1871
13.6.2011 17:20:05   
ivannna
Cure hvala vam na čestitkama i odgovorima, nadam se i ja da će biti sve ok

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1872
14.6.2011 8:52:02   
Silver
Ivannaa cestitamm!!!

Ja sam imala iste bolove mozda do 6 sedmice, kao da cu dobiti, bila sam isprepadana, non stop trcala u wc da provjerim da li sam dobila! MEdjutim, nista od toga!user posted image  Bolovi su prestali sad sve ide po planu!

I tebi zelim isto, da sve prodje u najboljem redu! Uzivajj

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1873
14.6.2011 12:00:05   
ivannna
silver hvala i puno,sad mi je lakse user posted image
sandrich da li i ti jos uvijek imas bolove kad ti je datum zadnje menstracije?
drzim fige da nam svima bude sve ok user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1874
14.6.2011 12:05:02   
vila_7
ivanna cestitam user posted image
za bolove ne brini, ja sam imala pogotovo na pocetku i to da na poslu nisam mogla sjediti ! Isto sam prije te trudnoce imala spontatni pa mi je dr.rekla da neke zene jednostavno vise osjete promjene pa i taj pocetak trudnoće pa zato boli , ali da je moguce i da je na psih.bazi zbog prvog spontanog.
Ne brini,nego uzivaj u trudnoci!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu ivannna)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *