|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
11.6.2011 19:49:58   
reallove
cestitke svim novim trudnicamauser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1826
11.6.2011 20:39:54   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

draga majji slucajno naletih poslije dugo vremena i nemogu da ti neodgovorim kad sam vec procitala. nemas razlog nevjerovati u sebe i imati bilo kakav strah. sve je to normalno i kad se godinama trudis i napokon vidis + nisi spreman.
bila sam u istoj situaciji kao ti odprilike smo istih i godina. zivila sam s momkom vjencala sam se tek u 3mj. trudnoce i sad imam prekrasnog sina od 2 godine pravi momak koji se ustane ujutro i kaze mama buci pape idem gledat pingu ... iako je 7h ujutro nemozes oci otvorit to nesto malo je nesto najjace na svijetu, i nema nesto da nemozes za njega.

zato sretno i da nam se ovdje javis kao prava ponosna mama user posted image

Ne mogu da vjerujem da si se javilauser posted image
Drago mi je da je momak dobrouser posted image
Nedostajesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svim trudnicama zelim lahku trudnocuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 1827
12.6.2011 7:20:20   
Majiii
Hvala vam svima, još jednom, na podršci, zaista mi treba :)...Divni ste user posted image
Sandrich, razumijem te kad kažeš da te strah kako će roditelji reagovati - sve sam to prošla, ustvari, čeka me još toga jer ne zna mnogo ljudi, ali to sam prošla, plakala ko luda, uh... (Dobro, kod tebe je "normalnija" situacija, zato se ne sekiraj, proće to ok sigurno, jer ja sam prvo rekla mami - ni momak mi nije znao, i plakala sam ko kišna godina i govorila da hoću abortus, da nisam spremna na dijete i sl., ali u petak sam otišla u kliniku, sa momkom, koji je od početka bio za to dijete, od početka naše veze želi bebu, a krenuo je samnom jer ja sam odlučila da nisam spremna sad za bebu i naravno da će me podržati, ali kad sam gore došla, uplatili smo čak sve, čekali...ja sam plakala, tresla se sva, pogledam u njeg i vidim da mu se svijet ruši, ko da me moli da to ne uradim - pa ipak je to naša beba, koju smo iz ljubavi napravili, planiramo zajedno biti uvijek, aBd, planirali smo bebu inače ubrzo...Onda je nešto u meni prelomilo, ustala sam, rekli smo doktoru da i nećemo (on se sav obradovao - dr. Begić, jer cijelo vrijeme nije mu jasno bilo zašto ne želim bebu) i onda smo izašli sa klinike a moj  momak, kojeg nikad nisam vidjela da plače, plakao je ko malo djete od sreće user posted image Eto, ZNATE SAD MOJU CIJELU PRIČU :)...

Gaji, Maji, žiponja, medo, lavko i Graškonja

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 1828
12.6.2011 7:37:55   
Anoniman
Majiii, donijela si najbolju odluku, sretno i uzivajte u roditeljstvu akobogdauser posted image

(odgovor članu Majiii)
  Neposredna veza do poruke: 1829
12.6.2011 8:17:27   
palachinken
Majji, evo si i mene rasplakala user posted image   Divno, čestitam i želim ti ugodnu trudnoću!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1830
12.6.2011 8:28:25   
Silver
Majiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja i mm smo htjeli bebu, pa opet kad sam ostala trudna...malo sam bila zbunjena i preplasena, da li cu biti dobra mama, da li cu znati odgajati bebu,dijete....ali sad kad sam je vidjela na UZ-u....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sve je sjelo na svoje mjesto!

Sve ce biti dobro i kod tebe, vidjeces...zelim ti sve najnajnajbolje, laganu trudnocu, i zdravu, slatku i pametnu bebicu!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1831
12.6.2011 9:41:03   
Majiii
Drago mi je zbog tebe, Silver user posted image !!!
Ja se brinem i oko karijere, završila sam pravo, radim kod notara, dakle, privatnik, pa planiram tu ostati još par mjeseci, i onda otići - ipak ko će očekivati od privatnika da ti plaća trudničko i sl!? A iskreno, ne ostaje mi se tu, na jesen ću polagati pravosudni, aBd, pa sam inače kontala uvaliti se u neku državnu :), pa mi je sad frka i oko toga - žečim napraviti karijeru, beba će me malo usporiti u tome, znam... A navikla sam i na svoju koliku - toliku finans. samostalnost, nadam se da me razumijete... user posted image , pa i to...Ma još mi je haus u glavi, nadam se da ima vas koje razumiju o čemu pričam i ovu moju sitaciju....

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1832
12.6.2011 9:46:51   
Sonja
majiuser posted image user posted image user posted image user posted image
vjeruj da si donijela pravu odluku...
beba je nesto najljepse sto se zeni moze dogoditi bilo to planski ili neplanski...sve se desava sa razlogom
uzivaj u trudnoci i zelim ti sve najbolje

i ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1833
12.6.2011 9:51:09   
Silver
Mi smo onda kolegice i ja sam pravnik...user posted image  slicna je situacija samo sam ja pripravnik u drzavnoj firmi, ali...nema sanse da ostanem narocito sad kad sam trudna...medjutim, nije mi zao, ja sam optimista i vjerujem da ce sve doci na svoje, vjeruj i ti, stvari ce se rijesiti puno povoljnije nego to mislis! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1834
12.6.2011 9:53:18   
Sandrich
Maji i ja sam imala dosta nekih planova,,,,ovaj mjesec zavrsavam pripravnicki,tj volonterski pa sam planirala na konkurse izlazit i sve to....imam doosta i da ucim i svasta nesto...al eto sad samo cekam taj UZ i svi planovi se mijenjaju, valjda ce me neko izdrzavat user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1835
12.6.2011 9:55:33   
Silver
Sandrich i kod mene je tako, sad je jedino sto iscekujem slijedeci UZ da vidim ponovo svoju user posted image  

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1836
12.6.2011 10:00:22   
Sandrich
joojjjj superr user posted image user posted image user posted image
ja sam kontala sutra uradit jos jedan test da se uvjerim opet pa nazvati doktoricu da je pitam kad bi mogla da joj dodjem,nadam se da ce me sto prije narucit user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1837
12.6.2011 10:02:26   
Majiii
Hahahaha, Sandrich :), naravno da će nas izdržavati :), bar neko vrijeme :)
Sreća pa moj momak, ups - zaručnik, na to sam skroz zaboravila, ja ga cijelo vrijeme oslovljavam kao momak, a od TOG 1. maja :), kad smo začeli ovog našeg "Graškonju" :), taj dan smo se i zaručili, tj, prvo zaruke, pa onda taj SUDBONOSNI ČIN :), eto :)!Kako rekoh, sreća pa moj dragi radi posao koji donosi dosta novaca, mislim više od prosjeka, ugostitelj je, tj. ima svoj veliki objekat, pa mi je to ok, znam da će nam pručiti sve što nam treba i više od tog, ali ipak ja sam naučila na svoje pare, koje, btw, jako volim trošiti :) na sve što mi treba i ne treba, krpice posebno, ali šta ću - neko vrijeme to umanjiti max. user posted image .... Da se iko u oboj državi drži zakona, ne bi se mi imale čega bojati kad je u pitanju to, jer zakon izričito zabranjuje otkaz i zbog, između ostalog, i trudnoće, ali ko te pita...Davno sam se pomirila sa činjenicom da ovdje nije ništa po pravilima user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1838
12.6.2011 10:02:47   
gerberka
Majii, čestitam ti mila..i meni si rasplakala..a ovo za posao mm nije produzeno na poslu, dakle ne znamo kad ce početi raditi, ali meni je totalno svejedno!!!! neka meni moje  user posted image user posted image

mm je snalažljiv, snaći će se..a i ako ne upali..opet smao kažem neka meni moje user posted image i na ostalo zaboravim user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1839
12.6.2011 10:12:11   
Sandrich
barem su vam zarucnici,muzevi uvijek uz vas sto je super stvar...moj momak nije tu,radi vani,i dolazi kuci svaka 2 ipo,3 mjeseca na 20 dana,....tako da ako bebac bude rastao u meni i sve bude ok valja mi gulit sama user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1840
12.6.2011 10:13:29   
Majiii
Gerberka, svaka čast na stavu i pozitivi, kad tako razmišljaš i bit će ok, a ne ovako ko ja - strah me svega :(, ama svega baš :(... Joj, nadam se da nisam jedina na sajtu koja ima ovakva osjećanja, osjećam se poremećeno user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1841
12.6.2011 10:15:46   
Sandrich
Majii sve je to normalno,da se izmjenjuju ta osjecanja a i hormoni divaljaju user posted image samo se opusti i uzivaj jer ja mislim da na neke stvari u zivotu ne mozemo uticati...treba im se samo prepustiti...a i vjerujem da ce taj strah uskoro da zamijeni sreca,radost i iscekivanje user posted image

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1842
12.6.2011 10:25:13   
gerberka
sandrich, pa barem te ima ko izdržavati user posted image
maji, nasmijala si me od srca na ovo osjećam se poremečeno user posted image user posted image user posted image ma ti si srce naše user posted image user posted image user posted image tvoja osjecanja su normalna potpuno, malo vas je sve zateklo, ali si donijela naispravniju odluku i samo polako user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1843
12.6.2011 10:25:54   
Majiii
Opet, hvala na podršci, stvarno ste puni razumjevanja i ažurni što se tiče odgovora :), svaka čast svima! Super ste mi user posted image ...
Ja, kako mogu procijeniti, najviše se radujem bebi kad sam s dragim, jer je on presretan pa prenese to na mene i sa sekom , jer je i ona presretna a ovako kad sam sama - kao da se još predomišljam, nesigurna sam skroz, dal je to normalno, ljudi? user posted image .... Hoću i ja da budem sretna

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 1844
12.6.2011 10:28:45   
Silver
Majii ali pomisli da ( bar u ovih 9 mjeseci narednih) nikad vise neces biti sama....sad imas malog podstanara dole! user posted image user posted image user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1845
12.6.2011 10:32:50   
gerberka
maji, provodi što više vremena sa svojim momkom..i sa sestrom..nemoj mila da razmisljas o predomišljanju, jer bi nakon abortusa bila jako nesretna. A vas dvoje zelite ostati zajedno i imati bebu. I zamisli da kasnije Bog da da ne mozete zabebiti kad budete htjeli. Ja svom momku / muzu ne bih mogla uciniti nesto sto bi ga ucinilo nesretnim..a vidjela si ga da plače od sreće.
ilo planirano ili ne svaka nova trudnica je pomalo zbunjena.
pa zamisli da je tvoja mama abortirala tebe..ovaj svijet bi bio siromašniji user posted image user posted image ti nebi osjetila životuser posted image

zato lgavu gore, pomilki pupu i obećaj mu da ćete se družiti narednih 9 mjeseci, a onda da ćeš se jako zagrliti sa user posted image pa ko sretniji od tebe i tvoga dragog ? user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 12.6.2011 10:33:42 >

(odgovor članu Majiii)
Neposredna veza do poruke: 1846
12.6.2011 10:36:12   
Majiii
A opet ste me rasplakali user posted image ...Def. sam trudna :))))))
Upravu ste sve, znam ja to u dubini negdje, ali šta ću kad se tako osjećam sad, nadam se da će biti drugačije kasnije, kad budem bar osjećala bebu, jer sam tek u 6-7 sedmici :)... Hvala svima,drago mi je i da sam neke nasmijala :)), a i saba sebe nekad nasmijem :), ko kad ne zna gdje udaram:)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1847
12.6.2011 10:36:26   
Hannica
Cestitke svim novim trudnicama.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1848
12.6.2011 10:37:02   
Sandrich
potpisujem ovo sto Gerberka kaze....ja sam skoro bila u bolnici,trebala cistu operisat,i vjeruj da je doslo jedno 5 zena da abortira,ponasali su se jako ruzno prema njima,i kad sam sve to vidjela svojim ocima rekla sam nikad u zivotu to ne bih mogla uraditi...taman da imam 100 problema...jer bebe su ipak nesto nase,dio nas i treba im dozvoliti da ugledaju svjetlost dana.....

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 1849
12.6.2011 10:38:06   
gerberka
Maji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo polako ! pusa 

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *