na korak
|
cao svima, ja znam da ne bih NIKAD oprostila, jer to vise ne bi bio brak, nego pakao, poznavajuci sebe, i znam da ne bi bila vise sretna, ne bih ga mogla vise pogledati, a ne nesto drugo. Nemam izlive ljubomore, a nemam ni razloga za sumnju, ali uvjek ima u meni ona doza opreznosti :) A sto se tice toga sta ko primjeti... Znam djevojku, 16 godina su bili zjaedno, 6 veze i 10 braka (zajedno jos od srednje skole) i 2 predivne djece. Brak idealan, sve 5.Jednog dana je u post.sanduce dobila obavijest za pljenjenje stvari..i sok, klupoko se pocelo odmotavati. Njen dragi muz je vodio dvostruki zivot. Dizao kredite, zaduzivao se, kockao...ja sam odmah pitala kako nije primjetila, morao je izastajati iz kuce...objasnejne posao, a pokrivali su ga svi familijarno, mama, tata, brat, dajdjinica-kod koje je radio... kad je saznala haos, ode kod svojih i za dva dana skonta..sta cu, bilo proslo, vracacemo zajedno dugove,idemo dalje.kada je pokusala da se vrati u zajednicki stan, on joj je rekao da je ne zeli vratiti i da ima drugu, a stan prodaje, jer, iako je ona ulozila sve u taj stan, stan je njemu POKLONJEN (naglasavam poklonjen jer u tom slucaju ni ona ni djeca nemaju nista sa stanom). Mali je znaci oduvijek znao sta radi... Ovo je prica, ali istinita, i ne dao Bog nikome. Ja ne bih da dajem komentar sta bih mu ja uradila da sam na njenom mjestu,ali ne bi zivio mirno to je sigurno. Eto drage moje, uvijek ima bolje od boljeg, ali i gore od goreg.
|